QUOTE(SoJa @ 2011 10 22, 12:53)
Na galim cia ilgai bedavotis apie zemas mezginiu kainas, bet reiketu ivertinti ir tai, kad vis gi tai
ne pirmo butinumo preke, be to mezgant kojines tai turbut ir nereikia noreti uzdirbti kaip ministrui.
Jei tai nebutu mano hobis, tai tikrai nemegzciau, nes kazkaip net nesugalvoju ka ir kokiais kiekiais reiketu mezgti, kad is to pragyventi.
O kas del serveteliu nerimo, tai mano asmenine nuomone tai neturetu buti labai brangu, nes jeigu mezgi tik pagal pateikta schema ir nesuki sau galvos del dydzio koks gausis, tai toks mezginukas tiesiog pasisedejimas prie televizoriaus. Man atrodo brangiau turetu kainuoti mezginiai, kuriuos mezgi pagal tam tikrus ismatavimus, nes tada sunkiau pataikyti, tenka ir ardyti ir pagalvoti ir paskaiciuoti.
vat butent-ne pirmo butinumo-daugiau prabangos preke-norintiem turet kazka isskirtinio,todel ir kaina turetu buti kaip uz prabangos preke.
o del serveteliu...na nera jau taip,kad atsisedai per pora vakaru ir nunarpliojai.as pagal schema neriant,maziausiai savaite uztrunku nerdama pilna darbo diena(aisku neissirenku paciu maziausiu).tai savaites darba vertinti kokia 50lt,manau tikrai mazoka.