sveikos, gal kuri zinote kur galima prieinama kaina nusipirkti mezgimui siulu, labai man tinka 50 vilnos ir 50 kito siulo, tik ne mocheros, esu pirkusi, tik gaila, kad nepasilikau etiketes, pusvilne, sunui mezgiau ir 1 siulo, kasko ypatingo tikrai nebuvo, megztinis ir tiek, turiu omeny siulus, mokejau uz 100 gr 6 lt, ten jau tos parduotuves nera aciu
sveikos, gal kuri zinote kur galima prieinama kaina nusipirkti mezgimui siulu, labai man tinka 50 vilnos ir 50 kito siulo, tik ne mocheros,
esu pirkusi, tik gaila, kad nepasilikau etiketes, pusvilne, sunui mezgiau ir 1 siulo, kasko ypatingo tikrai nebuvo, megztinis ir tiek, turiu omeny siulus, mokejau uz 100 gr 6 lt, ten jau tos parduotuves nera
aciu
Man tai labai patinak Vernito pusvilnė ir kaina superinė bent jau pas mus miestelyje 100g. tekainuoja 4Lt internete mačiau kažkas tai apie 6Lt. pabandykite įvesti per google užklausą
sveikos, gal kuri zinote kur galima prieinama kaina nusipirkti mezgimui siulu, labai man tinka 50 vilnos ir 50 kito siulo, tik ne mocheros,
esu pirkusi, tik gaila, kad nepasilikau etiketes, pusvilne, sunui mezgiau ir 1 siulo, kasko ypatingo tikrai nebuvo, megztinis ir tiek, turiu omeny siulus, mokejau uz 100 gr 6 lt, ten jau tos parduotuves nera
aciu