QUOTE(Lliucija6 @ 2010 11 23, 17:18)
siulus vezu is vilniaus,is MIDAROS.pradziai turejau 3000lt,bet to maza,siaip reiketu kokiu 7000lt prekems maziausiai, nes labai sunku verstis su tokia suma kuria as turejau,jos net prekems per mazai

o dar mokesciams reikia tureti is karto apie 600lt(ir tiek mazdaug kas menesi reikia atiduoti musu valstybei ir turgaus seimininkui

).bet kai labai labai nori tai kaip nors sukiesi.mezgu ir uzsakymus,ir pati ka sumastau(o sumastau ka turguje nupirktu...noretusi gal kazko ir idomesnio,bet brangaus neperka

miestelis maziukas zmones iesko kas pigiau
dar noriu pasakyti kad ta mintis kazkieno cia parasyta -...,,noriu kad vakare susibegtu moterikes pamegzti ir arbatos pagerti,,...gera ir verslui ji netrukdytu

nes jos gi ,tos pacios moterys ir siulus pirktu...ir rastais pasidalintu,ir pabendrautu prie arbatos o pas mus to truksta...ir kitu atvestu klienciu nes mezgimas veza

pas mus puse turgaus mezga daabar

keleta klienciu taip ir susiradau-parodziusi rasteli,isdavusi kokia ,,paslapti,,mezgimo,ar tiesiog nepagailejusi ismokyti megzti kad ir muselini saliuka

.bet tokiems pasisedejimams kol kas nera salygu,bet va tie vakarai su mezginiu ir arbatelemis ir yra mano svajones tesinys
kartais ir dabar koleges salia prekiaujancios nepiktai pasisaipo:tau reiketu cia suola pasistatyti sako,kad turetum kur pasisodinti savo klientes norincias pabendraut.nors velgi visokiu zmoniu yra-kelios moterys kurios kazka suzinojusios pas mane siulu ateina pirkti,kitos rasta koki isklausia ir sako:..,,siulus tai as perku kitoje vietoje nes ten 50 cnt. pigiau,,..bet va kaip numegzti tai man ten nesako tai as cia atejau ..