Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "prisijaukinti" didelę baltą sveitainės sieną

o jei vieną ar dvi lentynas, tokias kaip lentas, be šoninių sienelių? pasidėtum ir savo pieštus paveisliukus, nuotraukas, kvietką kokį, žvakes, knygas? galėtum keisti ekspoziciją kas savaitę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 14:47)
o jei vieną ar dvi lentynas, tokias kaip lentas, be šoninių sienelių? pasidėtum ir savo pieštus paveisliukus, nuotraukas, kvietką kokį, žvakes, knygas? galėtum keisti ekspoziciją kas savaitę  ax.gif

oij ne, as tu savo piestu tikrai niekam nerodysiu taip viesai smile.gif
O ant lentynu nelabai turiu, ka deti, o zvakes man irgi nelabai grazu kaip daiktas ir dulkes ant lentynu tie daiktai... be to, jau dabar matau, kad ant tu lentynu pradeda atsiradineti visokiu kompo detaliu...
Va, lentyna nebent prie virtuves pasidaryciau ir ten kokiu ivairiu buteliu pririkiuociau tusciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 16, 14:59)
Va, lentyna nebent prie virtuves pasidaryciau ir ten kokiu ivairiu buteliu pririkiuociau tusciu smile.gif

O tai buteliai dulkių nerinks? rolleyes.gif O jie dekoruoti bus, ar paprasti? cool.gif
Atsakyti
na man tai labai patinka,kokie dailininko piesiniai!turiu as viena pazistama,jis siaip dailininkas ir dar tato daro paradiz salone!tai tam salone siena yra,jis pagrazino,tai kaip is multiko!!! thumbup.gif atrodo!aisj=ku name tokia netiktu,bet galima gi kazka sugalvoti!!!pvz as vaikiuko kambary prasysiu kad nupiestu ka nors!!!manau bus super!ir dar kadangi virtuveje lango nebus,tai sugalvojom nupiesti su kokiu vaizdeliu,paskui stiklu uzdengsiu,padarysim tokia sviesa,tarsi is ten ir manau bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 01 16, 21:21)
O tai buteliai dulkių nerinks?  rolleyes.gif  O jie dekoruoti bus, ar paprasti?  cool.gif

paprasti, tai juos labai paprasta butu valyti

Atsakyti
Man asmeniskai geriau plika siena, nei apkabineta a lia mianais ar lentynelemis su buteliais.
Atsakyti
Na, ne visiskai balta, bet pakankamai sviesia didele tuscia siena ir as turiu ax.gif Kol kas viskas iki galo neirengta, tad ji dar neapipavidalint blush2.gif Siaip as galvoju kabinti ant jos nuotraukas rolleyes.gif Tiesiog susirasti kokiu graziu remeliu (greiciausiai net tik stikla be remeliu g.gif ), susigalvoti tvarka, kokia kabinama bus ir sukabinti bigsmile.gif Na, o nuotraukas galima ivairias pasirinkti g.gif Nuomojamam bute irgi tokia nuobodzia, nelabai grazia siena tiesiog apkabinejau savo asmeninem nuotraukomis, tai jaukumo suteike, zaismingai atrode ir nukabinus labai tuscia ir salta pasidare. Si karta gal rinksiuosi nespalvota fotografija ir didesnio formato, o gal pati kokia nors grozybe "su ideja" nufotkinsiu rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zapuks @ 2006 01 17, 08:35)
Man asmeniskai geriau plika siena, nei apkabineta a lia mianais ar lentynelemis su buteliais.

man tai metus laiko tai irgi buvo geriausias variantas, bet jau pabodo. Ir nekibkit prie tu buteliu, as sakiau, kad jei lentynele kabinciau- tai tik prie virtuves ir ant jos butelius deciau.

O nuotraukos- tai man nebent miegamajam tinka, jei jos ne menines.

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
asitia, arba toki "paveiks;la" galima isklijuoti senoviniais laikrasciais ir pan. gal visai fainai butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 17, 15:40)
asitia, arba toki "paveiks;la" galima isklijuoti senoviniais laikrasciais ir pan. gal visai fainai butu  g.gif

a jo, žurnalais kokiais wub.gif galima būtų keisti kas kiek laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 01 17, 16:40)
asitia, arba toki "paveiks;la" galima isklijuoti senoviniais laikrasciais ir pan. gal visai fainai butu  g.gif

galima, tik ar tokis dalykas deres prie tavo interjero, nes gali atrodyti kaip nesusipratimas, jei interjere vyrauja iprastas lietuvishkas chaosas g.gif
Jeigu aplinkoj nedominuoja kokia nors spalva, gali tame "paveiksle" pabrezti pvz ryshkiai raudonas antraštes (tipo "Sportas"). Pasirink kokia nors to paveikslo kompozicine ideja (ar vyrauja griezta statika, o gal tos raudonos antrashtes ar iliustracijos kryptingai sulenda i kampa ir pan.) Greiciausia reiktu ta shedevriuka ireminti kaip toj fotkej, kur idejau, kad sutvarkyt ir apriboti. Ir, aishku, nepasikuklinti su matmenimis biggrin.gif Butu gerai tada, kad tavo bte jis butu ne atsitiktinis, jei skoliniesi sovietine tema, tai pasirupink atitinkamu detaliu ir kitur wink.gif
Atsakyti