sveika yra zanoi su nuolaida ir maximoi maciau ir norfoi yra paziurek palei kaina kiek gali sau leist
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 26, 12:08)
nu ir pas mane 26 net kepiau dar vieną partiją.. nes su ana pravalas... tai yliau visą tešlą iškart, nu tai noramalus gavos du blynai išeis... dar anie du ir bus keturi juokas per ašaras...
Geriausia is tos normos kept 24 cm...
Mergaites paaiskinkit man kaip jus kepate staciakampius biskvitus ir kokius?ar per viena karta dedate visa norma,ar ne,jei is dvigubos normos,tai vel ar per karta ar ne?Papuosimu tema pilna staciakampiu tortuku,bet nejaugi niekas cia neateina?
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 28, 17:10)
Mergaites paaiskinkit man kaip jus kepate staciakampius biskvitus ir kokius?ar per viena karta dedate visa norma,ar ne,jei is dvigubos normos,tai vel ar per karta ar ne?Papuosimu tema pilna staciakampiu tortuku,bet nejaugi niekas cia neateina?
aš kepu stačiakampėse skardose biskvitus... kokius, tokius, kokių reikia rafaelo, šokoladinius, snikerso ir t.t. ar per kartą ar ne vėlgi nuo recepto priklauso, kas per biskvitas, galima ir taip ir anaip apie kokį konkrečiai biskvitą eina kalba???
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 17:26)
aš kepu stačiakampėse skardose biskvitus... kokius, tokius, kokių reikia rafaelo, šokoladinius, snikerso ir t.t. ar per kartą ar ne vėlgi nuo recepto priklauso, kas per biskvitas, galima ir taip ir anaip apie kokį konkrečiai biskvitą eina kalba???
na,as kepiau ananasinio,kadangi forma 36*26,tai pasiskaiciavau pagal plota,jog reikes dvigubos normos,nei duotam recepte,bet pyliau visa tesla,na ir ka,fiasko trecdalis iskilo ,o kitas sonas,tik kaip vieno biskvito storio,o ir tas iskiles kazkoks nepurus gavosi,sakau,gal tokiems kiekiams reikia per 2 ar 3 kartus kepti
aš jo negaliu pakęsti niekada nebekepu...
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 17:53)
aš jo negaliu pakęsti niekada nebekepu...
rimtai???o man jis toks fainas,toks purus,lengvutis,,,orinis,,apvalioj 24 cm formoj iskepa lygutelis,persipjaunu sau i 3 dalis be rupesciu,tortai tirpsta burnoje,matai,musu seimoj visi labiausiai megsta ,,lengvus,, vaisinius su grietinele,ar jogurtinius,tai kazkaip labai man jis dera ,na o tu koki megsti labiausiai?rafaelo?kokia jo iskepusio struktura/kaip pyragas biskvitinis,ar irgi purus
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 28, 18:11)
rimtai???o man jis toks fainas,toks purus,lengvutis,,,orinis,,apvalioj 24 cm formoj iskepa lygutelis,persipjaunu sau i 3 dalis be rupesciu,tortai tirpsta burnoje,matai,musu seimoj visi labiausiai megsta ,,lengvus,, vaisinius su grietinele,ar jogurtinius,tai kazkaip labai man jis dera ,na o tu koki megsti labiausiai?rafaelo?kokia jo iskepusio struktura/kaip pyragas biskvitinis,ar irgi purus
purus, skanus, minkštas, tortinis biskvitas, pats pačiausias man
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 18:15)
purus, skanus, minkštas, tortinis biskvitas, pats pačiausias man
niu gerai gerai,suviliojai na, o tai ji kaip kepti staciakampi,per karta,ar per du,ar priklauso nuo formos dydzio?
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 28, 18:17)
niu gerai gerai,suviliojai na, o tai ji kaip kepti staciakampi,per karta,ar per du,ar priklauso nuo formos dydzio?
kepčiau per du kartus, bet dabar vėl gi, o koklio skarda, kokie išmatavimai???arba po vieną irgi gali keptis..., nes iš karto kai supilsi, tai gali būti ne kas iškils su pakilimu per vidurį nors nebūtinai žinoma, priklauso kaip supilsi, kaip orkaitė kepa ir t.t.
QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 18:20)
kepčiau per du kartus, bet dabar vėl gi, o koklio skarda, kokie išmatavimai???arba po vieną irgi gali keptis..., nes iš karto kai supilsi, tai gali būti ne kas iškils su pakilimu per vidurį nors nebūtinai žinoma, priklauso kaip supilsi, kaip orkaitė kepa ir t.t.
na,pirmiau pabandysiu apvalioje,aciu Olesta
Sveikos, draugė užsiprašė padaryti tortą dviejų aukštų, nesu niekada tokio didelio dariusi ir pradėjau bijoti, ar man apatinis neištiš. Abu tortai bus maskarponė su bananais, pas mane jis gaunasi gana šlapias. Apatinis aukstas bus 31 cm, o viršus 24 cm. Kaip manot, atlaikys? Ir dar turiu klausimą dėl apdengimo, puošiu grietinėle, nepuoštas viršutinis bisvitas nebūna niekiom padengtas, ar prieš dedant antrą tortą reikia grietinėle ištepti apatinį?