sveika yra zanoi su nuolaida ir maximoi maciau ir norfoi yra paziurek palei kaina kiek gali sau leist
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 26, 12:08)







Geriausia is tos normos kept 24 cm...
Mergaites paaiskinkit man kaip jus kepate staciakampius biskvitus ir kokius?ar per viena karta dedate visa norma,ar ne,jei is dvigubos normos,tai vel ar per karta ar ne?Papuosimu tema pilna staciakampiu tortuku,bet nejaugi niekas cia neateina?

QUOTE(Pintikė @ 2010 08 28, 17:10)
Mergaites paaiskinkit man kaip jus kepate staciakampius biskvitus ir kokius?ar per viena karta dedate visa norma,ar ne,jei is dvigubos normos,tai vel ar per karta ar ne?Papuosimu tema pilna staciakampiu tortuku,bet nejaugi niekas cia neateina? 

aš kepu stačiakampėse skardose biskvitus... kokius, tokius, kokių reikia


QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 17:26)
aš kepu stačiakampėse skardose biskvitus... kokius, tokius, kokių reikia
rafaelo, šokoladinius, snikerso ir t.t. ar per kartą ar ne vėlgi nuo recepto priklauso, kas per biskvitas, galima ir taip ir anaip
apie kokį konkrečiai biskvitą eina kalba???


na,as kepiau ananasinio,kadangi forma 36*26,tai pasiskaiciavau pagal plota,jog reikes dvigubos normos,nei duotam recepte,bet pyliau visa tesla,na ir ka,fiasko


aš jo negaliu pakęsti
niekada nebekepu...


QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 17:53)
rimtai???o man jis toks fainas,toks purus,lengvutis,,,orinis,,apvalioj 24 cm formoj iskepa lygutelis,persipjaunu sau i 3 dalis be rupesciu,tortai tirpsta burnoje,matai,musu seimoj visi labiausiai megsta ,,lengvus,, vaisinius su grietinele,ar jogurtinius,tai kazkaip labai man jis dera ,na o tu koki megsti labiausiai?rafaelo?kokia jo iskepusio struktura/kaip pyragas biskvitinis,ar irgi purus
QUOTE(Pintikė @ 2010 08 28, 18:11)
rimtai???o man jis toks fainas,toks purus,lengvutis,,,orinis,,apvalioj 24 cm formoj iskepa lygutelis,persipjaunu sau i 3 dalis be rupesciu,tortai tirpsta burnoje,matai,musu seimoj visi labiausiai megsta ,,lengvus,, vaisinius su grietinele,ar jogurtinius,tai kazkaip labai man jis dera ,na o tu koki megsti labiausiai?rafaelo?kokia jo iskepusio struktura/kaip pyragas biskvitinis,ar irgi purus
purus, skanus, minkštas, tortinis biskvitas, pats pačiausias man

QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 18:15)
niu gerai gerai,suviliojai

QUOTE(Pintikė @ 2010 08 28, 18:17)
niu gerai gerai,suviliojai
na, o tai ji kaip kepti staciakampi,per karta,ar per du,ar priklauso nuo formos dydzio?

kepčiau per du kartus, bet dabar vėl gi, o koklio skarda, kokie išmatavimai???arba po vieną irgi gali keptis..., nes iš karto kai supilsi, tai gali būti ne kas


QUOTE(Olesta @ 2010 08 28, 18:20)
kepčiau per du kartus, bet dabar vėl gi, o koklio skarda, kokie išmatavimai???arba po vieną irgi gali keptis..., nes iš karto kai supilsi, tai gali būti ne kas
iškils su pakilimu per vidurį
nors nebūtinai žinoma, priklauso kaip supilsi, kaip orkaitė kepa ir t.t.


na,pirmiau pabandysiu apvalioje,aciu Olesta

Sveikos, draugė užsiprašė padaryti tortą dviejų aukštų, nesu niekada tokio didelio dariusi ir pradėjau bijoti, ar man apatinis neištiš. Abu tortai bus maskarponė su bananais, pas mane jis gaunasi gana šlapias. Apatinis aukstas bus 31 cm, o viršus 24 cm. Kaip manot, atlaikys? Ir dar turiu klausimą dėl apdengimo, puošiu grietinėle, nepuoštas viršutinis bisvitas nebūna niekiom padengtas, ar prieš dedant antrą tortą reikia grietinėle ištepti apatinį?