Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-8

QUOTE(Jurginė @ 2010 10 31, 12:15)
mergainos, padėkit. neberandu Cipsiuko (?) glajaus iš kakavos (nepamenu, jog šokolado būčiau dėjus), mat kepu tortą su kavos aromatu (kažkodėl nesu sužavėta matytu vaizdu, bet gal skonis bus geras).
kažkada dariau tą liejimo masę, patiko. savo užrašuose nerandu. čia verčiau - vėl nerandu. po studijų savaitės galvoj nebegerai  doh.gif

mildama, aš nekepčiau.

gal sitas g.gif ,,Blizgus šokoladas tortų , pyragų , keksų paviršiui,,6 zinute
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 31 spalio 2010 - 13:36
šitas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
nagi, greit man į až parašai. cool.gif
Atsakyti
gal kas pagelbes g.gif noriu blizgiu dulkiu is surbitono mirksiukas.gif ,kokias mergaites jus naudojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 27, 19:37)
ne nu aš nesuprantu... ar ač čia kažko nemoku ar kas...

kepu rafaelo.. nu man vistiek kepimo milteliai ziauriai jaučias  verysad.gif  jau dėjau mažiau nei priklauso, bet.... ar citrina paskui juos užmuš  g.gif

Kad būčiau tokius komentarus prieš kepdama šį tortą paskaičius sad.gif Irgi pagal receptą sudėjau daugiau nei pusę doktor otkr. 30 g kepimo miltelių pakelio, jų skonis jautėsi ir tešloje, ir iškeptam biskvite, ir jau padarytam torte verysad.gif Nors tikėjausi kad citrina ir kremas (kuris tikrai LABAI skanus gavosi) jį paslėps. Gal kitą kartą geriau pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betina: 31 spalio 2010 - 18:23
QUOTE(Olesta @ 2010 10 29, 18:08)
žnyples tai 4 arba 13 numerio, dažai Ice blue, Party green, Christmas Red, Melon...dabar turiu naują raudoną Rubyy spalvą, bet nepradariau dar, negaliu nieko kol kas pasakyti, bet šį vakar bandysiu, tai pasakysiu  4u.gif

O sitais dazais galima ir piesti ar tik dazyti pacia mase?Gal zinot kokios blizgios dulkes butu universalios,kad tiktu pablizgint bet kokia spalva?Ir dar vienas klausimelis blush2.gif gal netycia sakysites dazu per naita as kaip kaimyne jusu noreciau prisijungti.Kazkada seniau siunciausi formeles.O su tais dazais tai man tamsus miskas ir nelabai supratau kaip nuorodas naitui nusiusti.
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif

QUOTE(Betina @ 2010 10 31, 18:22)
Kad būčiau tokius komentarus prieš kepdama šį tortą paskaičius sad.gif Irgi pagal receptą sudėjau daugiau nei pusę doktor otkr. 30 g kepimo miltelių pakelio, jų skonis jautėsi ir tešloje, ir iškeptam biskvite, ir jau padarytam torte  verysad.gif  Nors tikėjausi kad citrina ir kremas (kuris tikrai LABAI skanus gavosi) jį paslėps. Gal kitą kartą geriau pavyks.

jau mane nugasdinot....tai kiek tu kepimo milteliu reikia rafaelo biskvite, kad nesijustu?
gal geriau butu soda nugesinta acte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 10 31, 20:42)
jau mane nugasdinot....tai kiek tu kepimo milteliu reikia rafaelo biskvite, kad nesijustu?
gal geriau butu soda nugesinta acte?  g.gif


Netingekit! paskaitykit pora puslapiu atgal (46 47) jau buvo apie tai kalbama...
Atsakyti
labutis smile.gif turiu klausimėlį: kaip nesudėtingai „pagaminti“ užrašą ant torto g.gif pirmąkart tai darysiu - dukrytės gimtadieniui rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 30, 16:32)


Sveika dariau as sita receptuka tik rikotos suri keiciau Maskarpones tai visai nieko ispudingo su ricotos gal skaniau butu buve tik del biskvito tai jis man visiskai nepatiko jis toks jau sausas gavosi nu skonio reikalas bet man neeeeee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 11 01, 13:05)
Sveika dariau as sita receptuka tik rikotos suri keiciau Maskarpones tai visai nieko ispudingo su ricotos  gal skaniau butu buve tik del biskvito tai jis man visiskai nepatiko jis toks jau sausas gavosi nu skonio reikalas bet man neeeeee schmoll.gif

kiek esu kepusi ivairiausiu biskvitu, jie daugumoj sausi cool.gif norint, kad nebutu sausas, reikia gausiai sulaistyt, pries sutepant torta mirksiukas.gif
skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kaip suprantu duodate patarimu toms naujoms, dar neigudusioms kepejelems blush2.gif , tai va ir as viena tokiu, kuri iesko pagalbos doh.gif . Isigijau aliumine skardele, noriu vaikui iskepti torta, taciau nenumanau nuo ko pradeti, biskvitu receptu gausu, taciau kokiu irankiu pirktis reikia? ar tie maisai kremui spausti skiriasi kuom? ar torto puosimui butina beze (skaiciau jog labai sunku ja pagaminti). Jei turesit minutele patarkit. Aciu 4u.gif


Skardele stai tokia http://picasaweb.goo...minisKaina35Lt#
Atsakyti
QUOTE(kondr @ 2010 11 01, 14:55)
Sveikos mamytes, kaip suprantu duodate patarimu toms naujoms, dar neigudusioms kepejelems  blush2.gif , tai va ir as viena tokiu, kuri iesko pagalbos  doh.gif . Isigijau aliumine skardele, noriu vaikui iskepti torta, taciau nenumanau nuo ko pradeti, biskvitu receptu gausu, taciau kokiu irankiu pirktis reikia? ar tie maisai kremui spausti skiriasi kuom? ar torto puosimui butina beze (skaiciau jog labai sunku ja pagaminti). Jei turesit minutele patarkit. Aciu 4u.gif
Skardele stai tokia http://picasaweb.goo...minisKaina35Lt#

oho, na ir skardelė kaip pirmam kartui lotuliukas.gif
pirma susigalvok kokio nori torto, tada kepk biskvitus 4u.gif
o įrankiai, nelabai supratau apie ką kalba eina g.gif o kokių tu nori? jei labai nori konditerinio maišo, o kepsi tik sau, tai užteks ir paprasto maximinio uz 4.99 su keliais pridėtais antgaliais mirksiukas.gif kad daugiau kaip ir nieko nereikia schmoll.gif
Atsakyti