Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(lialkaa @ 2010 09 14, 10:16)
aciu visoms uz pagyrimus  4u.gif pati atsidziaugt negaliu... blush2.gif  BIGO maximoj pirkau, bet tada ji tik viena ir buvo  smile.gif  bet ir kitose maximose maciau, kad yra po viena ar kelias margalapes, tik ne su tokiais ziedais  4u.gif
Papildyta:
o gal kuri atpazintu is pumpuru formos ka cia auginu? blush2.gif  zinau, kad jau nedaug liko ir greitai pamatysiu, bet laaaabai nekantrauju doh.gif  blush2.gif  greiciausiai, kad cambrija? bet labai nesupykciau jeigu zygopetalum butu  ax.gif

bulbas parodytum ? čia gal encyclia cochleata g.gif g.gif doh.gif

Merginos, labai laukiu jūsų žydinčių augaliukų parodoj. Prašau parašyt į AŽ Šilingei ar Misterijai, ar man, kas apsisprendė dalyvaut. Kviečiu visas savo grožius parodyt gyvai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaunietėms ir Rodostomai - kibinkit Evutext dėl transportavimo ir logistikos:wub: cool.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagyru zuzlai, na tokie ziedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 09 14, 12:37)
bulbas parodytum ? čia gal encyclia cochleata  g.gif  g.gif  doh.gif
Merginos, labai laukiu jūsų žydinčių augaliukų parodoj. Prašau parašyt į AŽ Šilingei ar Misterijai, ar man, kas apsisprendė dalyvaut. Kviečiu visas savo grožius parodyt gyvai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaunietėms ir Rodostomai - kibinkit Evutext  dėl transportavimo ir logistikos:wub:  cool.gif

Pataisysiu - ne Evutext, o Evaja tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 09 14, 12:37)
bulbas parodytum ? čia gal encyclia cochleata  g.gif  g.gif  doh.gif
Merginos, labai laukiu jūsų žydinčių augaliukų parodoj. Prašau parašyt į AŽ Šilingei ar Misterijai, ar man, kas apsisprendė dalyvaut. Kviečiu visas savo grožius parodyt gyvai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaunietėms ir Rodostomai - kibinkit Evutext  dėl transportavimo ir logistikos:wub:  cool.gif

stai ir bulbos smile.gif
user posted image
o cia is arciau sena foto su senom bulbom doh.gif
user posted image
Atsakyti
taip, kas norit į parodą pristatyti savo augalus ekspozicijai, kreipkitės smile.gif
o gal dar turit kažkokių klausimų? Pasistengsiu atsakyti , tik klauskit wink.gif
Atsakyti
Labutis, norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrio ir pasirodyti savo naujausius džiaugsmus 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
ačiū už pagyras mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašymas, kas atidarinės naują temą, gal parodos plakatą galėtumėt įdėti pačiam viršui?

Rožine, naujausi džiaugsmai tegu ir praodą puošia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misterija: 14 rugsėjo 2010 - 16:56
QUOTE(misterija @ 2010 09 14, 18:54)
Rožine, naujausi džiaugsmai tegu ir praodą puošia.

gaila kad tolokai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2010 09 14, 17:11)
gaila kad tolokai  verysad.gif

nematau jokio tolumo, Evajai prisiregistruok dėl dalyvavimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti