Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamasis molis

Sveiki, aš esu gėrus Argitalio žaliąjį molį, rinkaus jį, nes išvalytas nuo visokių kenksmingų medž. pertekliaus, tinkamas naudoti į vidų, saugus. gėriau apie pusantro mėn. kažkur. Pagerėjo virškinimas kažkiek, aišku, tam kartui. Gerdavau nusistovėjusio molio nuosėdų tą vandenį, spuogais nemetė, bet pabodo terliotis su tuo moliu, gal kada vėl reiktų pradėt
Atsakyti
o sakykit, cia tas molis kuri geriant ir svoris krenta?
Atsakyti
Gal galite parasyt kokiu santykiu gert (vanduo ir molis)?I r kiek supratau 1 men pagert,paskui 2 sav pertrauka?Kokius santykiu tureciau pradet gert,jei as noreciau gert su nuosedom(nenusistovejusi vandeni)
Aciukas
Atsakyti
Pradejau dometis moliu ir radau http://www.violey.co...ln_p_12411.html
http://www.violey.co...eln_p_8987.html
Nusipirkau pabandymui, laukiu kada ateis ax.gif Tikiuosi pajusti pokycius, nes turiu problemu su zarnynu.
Atsakyti
Molį galima vartoti kaip Smecta arba rėmenį mažinančių tablečių alternatyvą:
http://www.kosmetika...-sveikatai.html
Atsakyti
Kokius pokyčius matote tos, kurios ilgiau vartojat molį? Kokie galimi rimtesni šalutiniai nepageidaujami pokyčiai? Gal kas geriat nuo gastrito?
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2014 12 27, 01:44)
Kokius pokyčius matote tos, kurios ilgiau vartojat molį? Kokie galimi rimtesni šalutiniai  nepageidaujami pokyčiai? Gal kas geriat nuo gastrito?

http://sveikatosmena...-sveikatai.html
Atsakyti
Sveikos supermamytes smile.gif Norejau pasiteirauti jusu, ar geriate/gerete zaliaji moli nestumo metu? Niekur nerandu informacijos, ar galima zaliaji moli gerti nestumo metu. Nusipirkau Argital zaliojo molio daryti veido kaukem. Vyrui uzsiminiau, kad ji galima vartoti ir i vidu. Jis pasiskaite siek tiek apie ta moli ir mano didziam nustebimui pats pradejo ji gerti biggrin.gif Ir sako man, kad ir as gerciau, nes tipo panaceja nuo visu ligu tongue.gif O as nestuke.gif Geriu kelias dienas ta moli, bet visvien kankina nezinia - galima gerti ji nestumo metu ar ne?.. unsure.gif
Atsakyti