O man sioje istorijoje kazkas ne taip
. Paziurekit i jos profili, apie pirma vaika raso "negreit", antra "kazin", nors savo istorijoj raso, kad turi astuonmeti vaika ir dar nescia yra. Kakur ziauriai meluoja.
QUOTE(Melnikaite @ 2006 01 16, 15:21)
... esu sugyventine labai turtingo ir pavojingo zmogaus.
o ka reiskia pavojingo
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 16, 17:35)
skyrybų atveju teismas dalintų turtą, ir tai, kad nedirbai, nereiškia, kad nieko negautum. juk auginai vaiką, dabar vėl nėščia. aišku, tai nepasiteisinimas, kad nedirbai ir nesimokei. be to, vyras kaip didelis mokėtų alimentus vaikams.
jei jau rimtai nusprendei skirtis, dabar turėtum susirankioti įrodymų, kad jis suka kairėn, kad smurtauja. žiauru būtų siūlyti jį paprovokuoti, bet gal turi jam nepažįstamą draugę? gal išeitų jį priremti ir nuotraukų pikantiškų padaryti?
jei dar kartą pakeltų ranką, pasidaryk ekspertizę, turėsi smurtą įrodantį popierių.
jei dar nesiskirsi, atsidaryk asmeninę sąskaitą, kaupk pinigėlius. ir stok mokytis
jei jau rimtai nusprendei skirtis, dabar turėtum susirankioti įrodymų, kad jis suka kairėn, kad smurtauja. žiauru būtų siūlyti jį paprovokuoti, bet gal turi jam nepažįstamą draugę? gal išeitų jį priremti ir nuotraukų pikantiškų padaryti?
jei dar nesiskirsi, atsidaryk asmeninę sąskaitą, kaupk pinigėlius. ir stok mokytis
prisiteistu jei napaisketu, kad turtuolis is tiesu tera vargsas. visas turtas uzrasytas mamai/tetei/sesei/broliui ir pan...
QUOTE(smila @ 2006 01 16, 20:14)
Bendrą gyvenimą, neįregistravus santuokos reglamentuoja mūsų naujasis civilinis kodeksas. Taip pat ir turto padalijimą
Išeitis yra. Galima išeiti iš situacijos ir nebasai. 
tik reik irodyt, kad buvo sugyventiniai.o jei jos vyras tikrai toks pavojingas ir baisus zmogus, butu naivu tiketis, kad atsirastu drasuoliu, kurie eitu liudyt ir veltusi i situos reikalus...
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 01 16, 21:49)
O man sioje istorijoje kazkas ne taip
. Paziurekit i jos profili, apie pirma vaika raso "negreit", antra "kazin", nors savo istorijoj raso, kad turi astuonmeti vaika ir dar nescia yra. Kakur ziauriai meluoja.
Gal nuo vyro slepiasi
QUOTE(Melnikaite @ 2006 01 16, 16:21)
sveikos,
Mano problema turbut ne nauja.Ypatumas mano problemos- kad negaliu susidet aiktu ir issinesdint.priezastis- neturesiu jokiu pajamu. man 27m. esu sugyventine labai turtingo ir pavojingo zmogaus. Is pradziu viskas buvo gerai, bet po 3 m. gyvenimo kartu jis pradejo keistis- pakele pries mane ranka pavydo pagautas. Nesakau esanti nekaltas avinelis- jam 40m. , niekad ner namie, o as nieko nedirbu ( jis uzdraude mokytis, ir ypac- dirbt), tai kartais prisimastau veju...bet turiu irodymu ji sukus i kaire taip pat ne karta..blogiausia, kad esu NESCIA, be to turim 8m. dukra..tai kur as eisiu nieko nemokedama. be to, busiu atvira- pripratau prie prabangaus gyvenimo, ir neisivaizduoju, kaip reiktu dirbt norfoj uz 600 lt....pripratus prie dabartinio gyvenimo ir dar su 2 vaikais, iseit labai sunku. karta buvau pabegus, bet grasinimais priverte grist...kenciu nuo jo rankos ne taip jau daznai, bet dabar, kai esu nescia, to nebepakeliu....patarkit, gal kas buvot panacioj situacijoj? ..aciu
Mano problema turbut ne nauja.Ypatumas mano problemos- kad negaliu susidet aiktu ir issinesdint.priezastis- neturesiu jokiu pajamu. man 27m. esu sugyventine labai turtingo ir pavojingo zmogaus. Is pradziu viskas buvo gerai, bet po 3 m. gyvenimo kartu jis pradejo keistis- pakele pries mane ranka pavydo pagautas. Nesakau esanti nekaltas avinelis- jam 40m. , niekad ner namie, o as nieko nedirbu ( jis uzdraude mokytis, ir ypac- dirbt), tai kartais prisimastau veju...bet turiu irodymu ji sukus i kaire taip pat ne karta..blogiausia, kad esu NESCIA, be to turim 8m. dukra..tai kur as eisiu nieko nemokedama. be to, busiu atvira- pripratau prie prabangaus gyvenimo, ir neisivaizduoju, kaip reiktu dirbt norfoj uz 600 lt....pripratus prie dabartinio gyvenimo ir dar su 2 vaikais, iseit labai sunku. karta buvau pabegus, bet grasinimais priverte grist...kenciu nuo jo rankos ne taip jau daznai, bet dabar, kai esu nescia, to nebepakeliu....patarkit, gal kas buvot panacioj situacijoj? ..aciu
Вот читаю
kaip ir tikejaus, dauguma uzsipuolat mane piktai- turbut tokioj situacijoj niekad nebuvot..ir nelinkeciau. kalbant apie bendra turta- jis nama, 2 masinas , parduotuve uzrases savo seimos vardu- t.y. namas priklauso jo mamai( popieriuj), parda- broliui , masinos -brolio firmos nuosavybe...taigi.
Jei jis mustu mane kasdien , as abejociau maziau.bet kartais buna pora ramiu menesiu, kai suvokiu esanti prisirisus ne tik prie tokio gyvenimo, bey ir prie jo. be to vaikam jis geras ir jauciu, kad be jo jiem butu blogai...
karta girtas vyras per drauges vyro gimtadieni prasitare, kad jei visam iseiciau-paliktu mane be vaiku (jis itakingas zmogus),o arba uzmustu- tipo man arba niekaam..
aciu uz patarimus, gera kai kazkam issisakai...
Jei jis mustu mane kasdien , as abejociau maziau.bet kartais buna pora ramiu menesiu, kai suvokiu esanti prisirisus ne tik prie tokio gyvenimo, bey ir prie jo. be to vaikam jis geras ir jauciu, kad be jo jiem butu blogai...
karta girtas vyras per drauges vyro gimtadieni prasitare, kad jei visam iseiciau-paliktu mane be vaiku (jis itakingas zmogus),o arba uzmustu- tipo man arba niekaam..
Sveikute,
Gal kazkiek pritariu, kad cia kazkas ne taip, gal yra kazkiek ir melo, taciau, tikrai visko pasitaiko gyvenime. Cia aisku priklauso nuo kiekvieno zmogaus, taciau as pati tikrai rinkciausi paprastesni, bet ramesni gyvenima. Kas is to, kad kol jauna sedi auksiniame narvelyje, taciau bet kada gali i sita aukseli pasodinti jaunesni pauksteli, o cia tikrai reikia tik uzsispyrimo ir gyvenime gali labai daug pasiekti, nenorek is karto savo jegomis daug pasiekti, taciau jei butum uzsispyrusi per metus, per du tikrai galetum daug pasiekti, ir paskui didziuotis, kad viska ka turi pasiekei savo jegomis. taciau viskas priklauso tik nuo tave ko tu tikrai nori, ar palikti viska kaip yra ar atversti nauja gyvenimo puslapi.
Stiprybes tau
Gal kazkiek pritariu, kad cia kazkas ne taip, gal yra kazkiek ir melo, taciau, tikrai visko pasitaiko gyvenime. Cia aisku priklauso nuo kiekvieno zmogaus, taciau as pati tikrai rinkciausi paprastesni, bet ramesni gyvenima. Kas is to, kad kol jauna sedi auksiniame narvelyje, taciau bet kada gali i sita aukseli pasodinti jaunesni pauksteli, o cia tikrai reikia tik uzsispyrimo ir gyvenime gali labai daug pasiekti, nenorek is karto savo jegomis daug pasiekti, taciau jei butum uzsispyrusi per metus, per du tikrai galetum daug pasiekti, ir paskui didziuotis, kad viska ka turi pasiekei savo jegomis. taciau viskas priklauso tik nuo tave ko tu tikrai nori, ar palikti viska kaip yra ar atversti nauja gyvenimo puslapi.
Stiprybes tau
Visa situacija geriausiai zinai tik tu viena, tad isklausyk mus visas ir spresk pagal save, aisku, baisu, ka jis kalba, bet juk negali visa gyvenima bijoti, kad dabar yra gerai, o veliau bus blogai. kai jis geros nuotaikos pakalbek graziai su juo, kad nori mokytis, pradek savo jegomis, kad ir budama su juo kazko siekti, kazka kurti sau
QUOTE(Melnikaite @ 2006 01 16, 16:21)
be to turim 8m. dukra..
QUOTE(Melnikaite @ 2006 01 17, 09:46)
be to vaikam jis geras ir jauciu, kad be jo jiem butu blogai...
nelabai supratau kiek pas jus tų vaikų
na zinot merginos Jus jau nesupykit, bet as neščia, "basa" ir su dukra nebegciau i gatve.( kol kas) jei pvz nėra tevų kurie gali pagelbėti ( apgyvendinti ar pan.)
Mano manymu tokioj situacijoje reikia pasitelkti tik gudruma, kaip siule Ieva- Pieva atsidaryk saskaita ( zinoma slapta) ir po kiek nors pinigeliu dekis, ir dar gali kokiu brangesniu papuosalu savo vyrelio paprasyt, na ir kas be ko BUTINAI BUTINIAUSIAI pradek mokslus,
o vyrui prisigerink, kad jis ramesnis butu, nelakstyk vejais, o jei turesi rimtą planą tai ir pinigeliu atsidesi ir mokslus pasibaigsi ir vaikai paaugs ir po kokiu 5 metų, jau žiūrek gali ir pati isgyventi, na gal aš čia labai jau praktiškai susakiau, bet tikrai zinau ka reiskia staiga netekti visko.
p.s. ir butinai kokia diena gražiuoju akelbek, dėl rankos kėlimu, juk jis turbūt nenori savo vaikelio sužeisti, tu jam primink, kad esi
beja ar galima paklausti, jei nenori neatsakyk ar dukra yra jo?
Mano manymu tokioj situacijoje reikia pasitelkti tik gudruma, kaip siule Ieva- Pieva atsidaryk saskaita ( zinoma slapta) ir po kiek nors pinigeliu dekis, ir dar gali kokiu brangesniu papuosalu savo vyrelio paprasyt, na ir kas be ko BUTINAI BUTINIAUSIAI pradek mokslus,
o vyrui prisigerink, kad jis ramesnis butu, nelakstyk vejais, o jei turesi rimtą planą tai ir pinigeliu atsidesi ir mokslus pasibaigsi ir vaikai paaugs ir po kokiu 5 metų, jau žiūrek gali ir pati isgyventi, na gal aš čia labai jau praktiškai susakiau, bet tikrai zinau ka reiskia staiga netekti visko.
p.s. ir butinai kokia diena gražiuoju akelbek, dėl rankos kėlimu, juk jis turbūt nenori savo vaikelio sužeisti, tu jam primink, kad esi
beja ar galima paklausti, jei nenori neatsakyk ar dukra yra jo?
QUOTE(Melnikaite @ 2006 01 17, 09:46)
kaip ir tikejaus, dauguma uzsipuolat mane piktai- turbut tokioj situacijoj niekad nebuvot..ir nelinkeciau. kalbant apie bendra turta- jis nama, 2 masinas , parduotuve uzrases savo seimos vardu- t.y. namas priklauso jo mamai( popieriuj), parda- broliui , masinos -brolio firmos nuosavybe...taigi.
Patikėk, kad yra buvusių visokiose nepavydėtinose situacijose ir kiekviena situacija yra savaip kebli. Ir aš pati kažkada išėjau į niekur su ligotu vaiku, be darbo, be buto, be pinigų. Daugeliui iš mūsų niekas nieko nedalino ir nedavė, viską turėjom padaryti pačios. Todėl mūsų patarimai yra ne šiaip iš piršto laužti. Ir kategoriškos esam ne todėl, kad smerkiam, o žinom, kad ištrūkti iš smurtaujančio vyro yra tikrai nelengva. Ir grasinimų daug prisiklausėm... Reikia būti tvirtai, reikia būti lanksčiai ir viskam pasiruošusiai, gyvenimas gali būti ir rožėm klotas, gali tekti per spyglius ir basai pavaikščioti.
Ir dar: visi smurtaujantys vyrai daro pertraukas, per jas gali būti neįtikėtinai geri ir lipšnūs. Būtent tuo "ramiuoju" periodu plaunamos smegenys: moterys įtikinėjamos, kad be jų prapuls, kad vaikai bus atimti, kad jos neturi kur eiti ir panašiai. O jie juk toookie tobuli tuo metu, toookie nepriekaištingi. Aplinkinės bobutės gal net galvas kraipo "koks nuostabus tėvas, koks nuostabus vyras".
SMURTAS YRA SMURTAS. Jis gali būti su pertraukomis, gali būti be jų.
Ir niekas iš šios situacijos tavęs neištrauks, teks lipti pačiai. Todėl turi būti tvirta. To ir linkiu, linkim mes visos. Ir jokiu būdu nenorim įskaudinti.
А я за то, чтоб сохранить семью
Mūsų kaimynai, gyvenantys virš mūsų gan dažnai mušasi, tiksliau vyras muša žmoną. Tai tikrai nėra malonu klausytis. Ir gaila jos, ir pikta, nes manau, kad ir ji pati dėl to kalta, kad leidžiasi. Manau, kad susirinkčiau daiktus po pirmo tokio įvykio. Nors, aišku, man vėl kitaip atrodo, nes dar neteko to patirti. Bet sakoma "durnių ir bažnyčioje muša". Bet tikrai manau, kad to nereikėtų kentėti, kokią teisę jis turi taip elgtis su tavimi? Baisu.