sveikos. po gimdymo man buvo ziaurus nerimo priepoliai, veliau jie svelnejo, bet vis dar budavo su manim. Neseniai issiaiskinau ju priezasti - skydliauke gamino per daug hormonu. Taigi priezastis buvo grynai fiziologine. Dziaugiuosi, kad pavyko rasti priezasti, taciau siuo metu tenka gydytis.
O buvo nelengva, ypac visokie komentarai - "tipo ispaikusi moteriske, neturi problemu, tai jas issigalvoja ir panasiai..."
Linkejimai visoms.
QUOTE(skruzdeda @ 2010 11 21, 22:57)
sveikos. po gimdymo man buvo ziaurus nerimo priepoliai, veliau jie svelnejo, bet vis dar budavo su manim. Neseniai issiaiskinau ju priezasti - skydliauke gamino per daug hormonu. Taigi priezastis buvo grynai fiziologine. Dziaugiuosi, kad pavyko rasti priezasti, taciau siuo metu tenka gydytis.
O buvo nelengva, ypac visokie komentarai - "tipo ispaikusi moteriske, neturi problemu, tai jas issigalvoja ir panasiai..."
Linkejimai visoms.
Linkejimai visoms.
Man jie irgi atsirado po gimdymo. Buvau pas gydytoja, tai patvirtino, kad man panikos priepuoliai

Gal ir man nueiti skydliauke pasitikrinti

QUOTE(veiva @ 2010 11 22, 15:55)
Man jie irgi atsirado po gimdymo. Buvau pas gydytoja, tai patvirtino, kad man panikos priepuoliai
Israse nepanil ( atrodo taip vadinasi ). Geriu savaite, bet vakar buvo uzeje sirdele diegti ir toks mazas priepuoliukas. Tokie dalykai mane labai ismusa is veziu. Galvojau, kad jau kol geriu vaistus nebus jokiu priepuoliu.
Bo kai tikrinausi po pirmojo gimdymo buvo padidejusi

vaistukai pradeda veikti po keliu savaiciu, todel priepuoliuku gali buti, svarbiausia jiems istikus, saves negasdinti,o raminti, kad viskas greit praeis

QUOTE(veiva @ 2010 11 22, 14:55)
Israse nepanil ( atrodo taip vadinasi ). Geriu savaite, bet vakar buvo uzeje sirdele diegti ir toks mazas priepuoliukas. Tokie dalykai mane labai ismusa is veziu. Galvojau, kad jau kol geriu vaistus nebus jokiu priepuoliu.
Bo kai tikrinausi po pirmojo gimdymo buvo padidejusi

Buvo padidejusi? Tai be abejo panikos priepoliai gali buti susije su skydliauke. Skydliauke kai gamina per daug hormonu, tai ir atsiranda tie priepoliai, nors tikrai nesakau, jog tai gali buti vienintele priezastis.
Nepulk gerti nervus raminamu, jeigu tavo vaistu tokia paskirtis. Pirmiausiai issiaiskink tikraja priezasti. Nes labai svarbu gydyti priezasti, o ne simptomus. Is tiesu jeigu skydliauke, tai ir reikia gydyti skydliauke, o ne tiesiog panikos priepolius. Kai skydliauke veiks gerai, tada panika turetu dingti pati. O jeigu tiesiog gersi nervus raminancius ir nejausi simptomu, kurie pranesa apie liga, nezinosi, ar ji progresuoja ar traukiasi i sona.
Reikia issitirti krauja, kuris rodo, ar pas tave pusiausvyroje hormonai. Konkreciai tth, ft4, dar galima ATPO jeigu zinai, jog skydliauke buvo padidejusi.
padidejusi skydliauke ne nuoroda , kad ji veikia blogai, pati turiu tokia problema, ji nuolat padidejusi, atrodo , kad dega ir neimanoma prie jos prisiliesti, bet visi tth, ft4 ir netgi antikuniai atitinka reikalavimus, nors ir yra visai ant ribos.jei su skydliaukes ligom kovojoma nuolat, panikos atakos ir nerimas gali atsirasti del jos "durnavojimu"
, bet jei atsirado panikos atakos, nerimas ir tada sustreikavo skydliauke, tai ji gericiausiai sustreikavo nuo visuotinio organizmo steso.
butina tirtis skydliauke esant PA, nerimui .
AD nera raminantys vaistai
jie paprasciausiai kartais duodami ir greta kitu vaistu tvarkanciu skydliaukes funkcijas, tam, kad skydliaukes hormonu sureguliavimas nera keliu dienu darbas.
O ir kiek teko susidurti jei AtPO, FT4 yra normoj, o TTH labai zemas, tai rodo, kad organizma veikia stresai

butina tirtis skydliauke esant PA, nerimui .
AD nera raminantys vaistai

O ir kiek teko susidurti jei AtPO, FT4 yra normoj, o TTH labai zemas, tai rodo, kad organizma veikia stresai

Ir šiaip, visuotinis organizmo stresas labai komplikuoja bet kokių kitokių, jau esančių, ligų eigą. Jo "dėka" dar labiau pasunkėja ir skydliaukės, ir kraujotakos, ir širdies ligos. Todėl, mano galva, jei jau nerandam alternatyvių priemonių tam stresui sumažinti, tai jau geriau naudoti AD, nei ištisai kamuotis. Sumažėjus nerimui, depresijai, gal ir kitos ligos lengviau "pasiduos".
QUOTE(lugnė @ 2010 11 23, 13:36)
Ir šiaip, visuotinis organizmo stresas labai komplikuoja bet kokių kitokių, jau esančių, ligų eigą. Jo "dėka" dar labiau pasunkėja ir skydliaukės, ir kraujotakos, ir širdies ligos. Todėl, mano galva, jei jau nerandam alternatyvių priemonių tam stresui sumažinti, tai jau geriau naudoti AD, nei ištisai kamuotis. Sumažėjus nerimui, depresijai, gal ir kitos ligos lengviau "pasiduos".
as 100proc pritariu, jau galvojau viena cia tokia esu su nuomone apie AD
Straipsnis skirtas sportininkams, bet visą tai pilnai galima prisitaikyti ir kiekvienam asmeniškai.
Apie relaksaciją ir vizualizaciją: http://www.sportopsi...ualizacija.html
papildyta:
Ramybė tai pastovus visumos suvokimas
http://www.sathyasai...ndex.php?id=103
Apie relaksaciją ir vizualizaciją: http://www.sportopsi...ualizacija.html
papildyta:
Ramybė tai pastovus visumos suvokimas
http://www.sathyasai...ndex.php?id=103
nerimas rodo, kad į pasąmonę nukišta daug neigiamų emocijų, kurių žmogus nenori pamatyti. Šie jausmai neleidžia sukaupti dėmesio ir nuolat žmogų tąso. Jei kas tokį žmogų priverčia susikaupti, paslėptos mintys ir jausmai bemat išlenda į paviršių.
QUOTE(Yadhira @ 2010 12 11, 13:05)
nerimas rodo, kad į pasąmonę nukišta daug neigiamų emocijų, kurių žmogus nenori pamatyti. Šie jausmai neleidžia sukaupti dėmesio ir nuolat žmogų tąso. Jei kas tokį žmogų priverčia susikaupti, paslėptos mintys ir jausmai bemat išlenda į paviršių.
tai gal verta vieną dieną pasiryžt, išsitraukt tas blogas mintis drąsiai į paviršių ir jas nugalėt?

QUOTE(gryda @ 2010 12 12, 12:24)
tai gal verta vieną dieną pasiryžt, išsitraukt tas blogas mintis drąsiai į paviršių ir jas nugalėt? 

neimanoma

QUOTE(austeja11 @ 2010 12 18, 15:39)
Viskas yra įmanoma

Ištikro žmogus pats sau priešas yra, daug kur prisistato visokiausių sienų, tarp kurių ir gyveta taip...
Viename seminare patiko ši mintis: "Ar žinai, kas yra tavo didžiausias priešas? Nueik prie veidrodžio ir pasižiūrėk..."