QUOTE(skruzdeda @ 2011 03 20, 11:23)
Norint prognozuot skydliaukes problemas i ateiti reikia BUTINAI pasidaryti ATPO. Jeigu jis ilgai buna per aukstas, po kokiu metu tai jau atsispindi ir ant skydliaukes dydzio, guzeliu. O su FT4 tokiu zemu, tau nesalta? Man su 13 ir tai miegu su dviem kaldrom.
Mane ziauriai kankino nemiga, nerimas. Ir tai IS TIESU buvo skydliaukes problema. Tai buvo pirmoji tiroidito stadija. Antroji stadija yra tokia, kai nerimas liaujasi ir prasideda kitos problemos. Taciau tikrai nesakau, jog vienintele nerimo problema gali buti skydliauke.
Mane ziauriai kankino nemiga, nerimas. Ir tai IS TIESU buvo skydliaukes problema. Tai buvo pirmoji tiroidito stadija. Antroji stadija yra tokia, kai nerimas liaujasi ir prasideda kitos problemos. Taciau tikrai nesakau, jog vienintele nerimo problema gali buti skydliauke.
na taip ATPO daro del imunines ligos nustatymo, man taip pat dare, bet pas mane buvo normoj, tik TTH buvo labai zemas , FT4 neatitiko rodikliu.
Ne, man pastoviai karsta budavo,nors man cia susimaise visi hormonai, ir ne tik skydiaukes.