Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(skruzdeda @ 2011 03 20, 11:23)
Norint prognozuot skydliaukes problemas i ateiti reikia BUTINAI pasidaryti ATPO. Jeigu jis ilgai  buna per aukstas, po kokiu metu tai jau atsispindi ir ant skydliaukes dydzio, guzeliu. O su FT4 tokiu zemu, tau nesalta? Man su 13 ir tai miegu su dviem kaldrom.

Mane ziauriai kankino nemiga, nerimas. Ir tai IS TIESU buvo skydliaukes problema. Tai buvo pirmoji tiroidito stadija. Antroji stadija yra tokia, kai nerimas liaujasi ir prasideda kitos problemos. Taciau tikrai nesakau, jog vienintele nerimo problema gali buti skydliauke.

na taip ATPO daro del imunines ligos nustatymo, man taip pat dare, bet pas mane buvo normoj, tik TTH buvo labai zemas , FT4 neatitiko rodikliu.
Ne, man pastoviai karsta budavo,nors man cia susimaise visi hormonai, ir ne tik skydiaukes.
Atsakyti
Taip man gydytoja pripažio kad man tikrai yra depresija,tik pasake kur aš buvau anksčiau,o dabar reiks metus kapstytis,o kaip aš noriu ta našta nusimesti,o anksčiau tokia nebuvau,čia del ilgalaikio streso,bet bandysiu visokiais būdais jos atsikratyti,krūvos vaistų neprirašė tik tuos vienus"Elicea" ir kad nakčiai miegočiau,rytoj dar einu pas endokrinologa g.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2011 03 21, 12:48)
Taip man gydytoja pripažio kad man tikrai yra depresija,tik pasake kur aš buvau anksčiau,o dabar reiks metus kapstytis,o kaip aš noriu ta našta nusimesti,o anksčiau tokia nebuvau,čia del ilgalaikio streso,bet bandysiu visokiais būdais jos atsikratyti,krūvos vaistų neprirašė tik tuos vienus"Elicea" ir kad nakčiai miegočiau,rytoj dar einu pas endokrinologa g.gif

tai linkiu jums sėkmės ir sveikatos.
Apskritai tai kiek teko skaityti, blogiausi vaistai - tai visokie Lexotaniliai, Xenaxai ir panašūs (buvo čia neseniai straipsnis delfyje, berods). Bet jei kitokie vaistai paskiriami, atsižvelgus į pacientą (o ne visiems vienodai) - tada greitesnis sveikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2011 03 21, 11:48)

Linkiu išsikapstyti iš depresijos 4u.gif O dėl ilgalaikio streso - ar neišeitų jo kažkaip sumažinti?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif stengiuos sumažinti,dažnai ištinka nerimo atakos.
Atsakyti
4u.gif as visoms patariu knyga carnegie - nustok rupintis pradek gyventi. super knyga

http://www.excel.lt/...hread.php?t=313
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2011 03 21, 18:31)
Ačiū 4u.gif  stengiuos  sumažinti,dažnai ištinka nerimo atakos.

Kaip jūs supratote kad jums depresija? Aš nuotaikų svyravimus, nerimą, baimes nurašau skydliaukei (sergu tiroiditu). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 29, 16:12)
Kaip jūs supratote kad jums depresija? Aš nuotaikų svyravimus, nerimą, baimes nurašau skydliaukei (sergu tiroiditu). smile.gif

Sveiki!O jus vartojate kaz ka nuo tiroido?Kaip pries menstruacijas?Man tai viska ka jus isvardinote oaumeja 10 kartu verysad.gif As geriu Tiroxina .
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2011 03 30, 08:50)
Sveiki!O jus vartojate kaz ka nuo tiroido?Kaip pries menstruacijas?Man tai viska ka jus isvardinote oaumeja 10 kartu verysad.gif As geriu Tiroxina .

Taip, vartoju tiroxiną jau 10 metų. smile.gif Prieš menstruacijas nerandu sau vietos- viskas erzina, greit pavargstu. verysad.gif Po to pagerėja. Šiaip esu linkusi panikuoti, vos tik kas nors nutinka-pvz, suserga vaikai, jau man įtampa blink.gif
Man labiausiai padeda esant tokiose būsenose- pasikalbėti, išsikalbėti.Tačiau...
Kaip ir išklausančių nelabai rasi blink.gif Nebent mama...
Kaip jūsų būsenas pakenčia vyras (draugas)? Maniškis manęs visiškai nesupranta. Taigi daugeliu atvejų viską tenka kaupti savyje, o normalios psichinės būsenos draugai nelabai mėgsta depresuotus draugus schmoll.gif Tai va.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2011 03 20, 12:23)
Norint prognozuot skydliaukes problemas i ateiti reikia BUTINAI pasidaryti ATPO. Jeigu jis ilgai  buna per aukstas, po kokiu metu tai jau atsispindi ir ant skydliaukes dydzio, guzeliu. O su FT4 tokiu zemu, tau nesalta? Man su 13 ir tai miegu su dviem kaldrom.

Mane ziauriai kankino nemiga, nerimas. Ir tai IS TIESU buvo skydliaukes problema. Tai buvo pirmoji tiroidito stadija. Antroji stadija yra tokia, kai nerimas liaujasi ir prasideda kitos problemos. Taciau tikrai nesakau, jog vienintele nerimo problema gali buti skydliauke.

O kur daromi sitie tyrimai, ar jie mokomi? ir kokia ju kaina?
Atsakyti
Gal kas geret Fluanxol?
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2011 03 31, 14:20)
Gal kas geret Fluanxol?

As geriu
Atsakyti