Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(susidomejus @ 2010 11 04, 23:15)
cia salone kokiam?

Nea, atskirai kabinetas.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 22:25)
Nea, atskirai kabinetas.

giaras!!!
Tai atidarai savo nuosava?
as tai galvoju apie buto nuoma pirmam aukste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 04 lapkričio 2010 - 22:29
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 04, 23:28)
giaras!!!
Tai atidarai savo nuosava?
as tai galvoju apie buto nuoma pirmam aukste.

Niu bandysiu. Gi reikia kazkada visus diplomus ant sienos susikabinti, kiek gi gali dulketi lotuliukas.gif O jau ir mase svetimu zmoniu namuose vargina, tai pamasciau, kad bus geresnis variantas. O jei kada noresiu pabegt is namu, tai visada turesiu kur biggrin.gif O buta nuomoti, tai labai brangu bus, nenori patalpu paieskoti?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 22:35)
Niu bandysiu. Gi reikia kazkada visus diplomus ant sienos susikabinti, kiek gi gali dulketi  lotuliukas.gif  O jau ir mase svetimu zmoniu namuose vargina, tai pamasciau, kad bus geresnis variantas. O jei kada noresiu pabegt is namu, tai visada turesiu kur  biggrin.gif O buta nuomoti, tai labai brangu bus, nenori patalpu paieskoti?

kad nezinau, viena mano pazistama uz kabineta moka 1500 per menesi, o man butas kainuotu kokius 600 daugiausiai. Salone dirbt nelabai noriu, nenoriu sedet tenai, kai nera darbo. Laisves noriu, kad butu mano istaiga ir ne bute.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 04, 23:41)
kad nezinau, viena mano pazistama uz kabineta moka 1500 per menesi, o man butas kainuotu kokius 600 daugiausiai. Salone dirbt nelabai noriu, nenoriu sedet tenai, kai nera darbo. Laisves noriu, kad butu mano istaiga ir ne bute.

Tai as uz patalpas su patarnavimais mokesiu 600, irengtos naujai, iejimas tik su skambuciu, ateina valytoja isvalyt. Salono as irgi nenoriu, nes ten visokios kirpejos kai pradeda savo febnais, tai kokia ten ramybe gali buti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 17:16)
O, kiek naujienu cia  thumbup.gif  lotta, Sveikinu labai labai 4u.gif , laukiam masazuotoju burio pagausejimo  thumbup.gif  Kaip jautiesi? Kada cia taip be musu zinios viskas ivyko??  lotuliukas.gif

Dekui naura wink.gif

Taigi, vat kad nebuvau eteri ilga laika, intesyviai tuo visu uzsiminejau biggrin.gif

Sveikinu isigijus patalpas! Saunu! Sekmes didziausios! mirksiukas.gif
Kai LT(vilniuj) kita karta busiu, butu smagu aplankyt, kazka pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 05, 10:20)
Dekui naura wink.gif

Taigi, vat kad nebuvau eteri ilga laika, intesyviai tuo visu uzsiminejau  biggrin.gif

Sveikinu isigijus patalpas! Saunu! Sekmes didziausios!  mirksiukas.gif
Kai LT(vilniuj) kita karta busiu, butu smagu aplankyt, kazka pasidaryt  4u.gif

Saunuole thumbup.gif As jau irgi kuo toliau tuo dazniau apie tokius uzsiemimus pagalvoju rolleyes.gif Tai zinoma, butinai uzsuk mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip manot, panos, kuriam rajone geriausiai patalpų ieškoti? Mes galvojam stambiau nei vieną kabinetą daryti, reikia, kad būtų pirmas aukštas. Vakar peržiūrėjau 30 lapų skelbimų internete, akys atsisakė doh.gif Pasiūlymų nuomai yra daug, bet nieko tinkamo dar nemačiau... Norėtųsi, kad būtų kažkokia labiau žinoma vieta, geras privažiavimas, vietų mašinoms stovėti ir pan, nes seminarus planuojam daryti. ax.gif
Atsakyti
Vaizgante, pradzioj manau svarbiausia yra pacios patalpos ir ar ju kaina atitinka jusu visu kisene ir kokybe...
Jei/kai atrasi keleta tokiu patalpu, tada rusiuot pagal vieta/rajona, pagal save ir klientura (ar atvirksciai)

Svarbu, kad zmoniu srautas didelis praeitu...ta prasme kasdien daug zmoniu pro ta vieta eitu, matytu..o tau reklamuotusi jusu pasalugos savaime.
Labai didelis pliusas dar jei parkavimas nera didele problema (mokamas ar ne).

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 05, 12:37)
Vaizgante, pradzioj manau svarbiausia yra pacios patalpos ir ar ju kaina atitinka jusu visu kisene ir kokybe...
Jei/kai atrasi keleta tokiu patalpu, tada rusiuot pagal vieta/rajona, pagal save ir klientura (ar atvirksciai)

Svarbu, kad zmoniu srautas didelis praeitu...ta prasme kasdien daug zmoniu pro ta vieta eitu, matytu..o tau reklamuotusi jusu pasalugos savaime.
Labai didelis pliusas dar jei parkavimas nera didele problema (mokamas ar ne).

4u.gif

Žinau visus šiuos dalykus. O mokėtojas bus vienas, man tai nekainuos. Norisi, kad ir vieta normali būtų, ir pastatas padoriai atrodantis. ax.gif Jaučiu, teks ilgokai paieškoti. Bet mes ir neskubam.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 05, 13:15)
Kaip manot, panos, kuriam rajone geriausiai patalpų ieškoti? Mes galvojam stambiau nei vieną kabinetą daryti, reikia, kad būtų pirmas aukštas. Vakar peržiūrėjau 30 lapų skelbimų internete, akys atsisakė  doh.gif  Pasiūlymų nuomai yra daug, bet nieko tinkamo dar nemačiau... Norėtųsi, kad būtų kažkokia labiau žinoma vieta, geras privažiavimas, vietų mašinoms stovėti ir pan, nes seminarus planuojam daryti.  ax.gif

Manau, akd ieskok aplink namus, kur visi priprate, kad tu ten bazuojiesi, as irgi ieskojau, akd prie pat butu. O mano pagrindiniai reikalavimai irgi buvo, nedidele kaina, geras remontas, vanduo-tualetas ir geras privaziavimas, pastoviai laisvos vietos auto pasistatyti. Tai patikek, kiek as ieskojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 05, 13:06)
Manau, akd ieskok aplink namus, kur visi priprate, kad tu ten bazuojiesi, as irgi ieskojau, akd prie pat butu. O mano pagrindiniai reikalavimai irgi buvo, nedidele kaina, geras remontas, vanduo-tualetas ir geras privaziavimas, pastoviai laisvos vietos auto pasistatyti. Tai patikek, kiek as ieskojau  doh.gif

Netinka visiškai, nes mes dirbsim keliese, tai bus ne tik masažai ir pan dalykai. Turi būti vieta, kurią lengva pasiekti iš visur. Mes galim ir remontą pasidaryti, o jo tikriausiai ir reikės, nes norim įrengti gerą masažo kabinetą.
Atsakyti