QUOTE(benux @ 2010 11 12, 19:47)
po insulto knz taikoma jau kitą dieną, tikrai pamenu, kai eidavom į intensyvios terapijos palatas ir ten dirbdavom su pacientais.
Dėl neįgaliukų, tai ,am kažkaip jokių problemų nebuvo. Esu dirbusi aklųjų mokykloje, dabar mokykloje, kur vaikai turi judėjimo arba mišrias negalias. Takim, yra vaikų, kurie sėdi tik vežimėliuose, patys savimi nepasirūpina, bet jų akys ir žvilgsniai tokie šilti, supratingi. Šiandien buvo viena mergaičiukė, turinti Dauno sindromą, kaip buvo širdy fainai, kai po kelių dienų tylos, ji prašneko, "prisileido" mane

Koridoriumi eidama, ji laikė mano ranką ir nepaleido iki pat klasės
Dėl kardiologinių, tas tiesa, labai jau baimė, kad ko nepakenktum, bet išmokus kontroliuoti padėtį, t.y. matyti iš žmogaus kūno reakcijų jo savijautą, nėra jau taip baisu.
Tai del insultininku labai dziaugiuosi, nes pagalvojau, kad mes visiskai atsilike. Matyt pas mus irgi permaste darbo specifikas, pradedami ir apie paciento ateiti pagalvoti.. Su CP paliestais vaikais ir as esu susidurusi, sunku ziureti ir graudu, kai jie prisirisa, bet tuo paciu ir malonu, silti vaiku zvilgsniai -geriausia padeka. Dziaugiuosi,kad musu tarpe didele dauguma einanciu i darba kaip i svente ir dirbancios darba ne tik del pinigu.
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 12, 17:33)
prisijungiu prie sveikinimu!
Imesk nuotraukyte kokia kada kai netingesi! Norim pamatyt tavo 'vaisiu'
Aciu lotta

Kai tik pabaigsiu tvarkymusis, butinai imesiu, vien ka reiskia diplomai, pazymejimai ir sertifikatai ant sienos

O taip tai dulkejo ant stalo sumesti..

Man irgai laiko labai nera, tai mastau, kad kokia naktele panakvosiu ir susiruosiu galutinai. Turiu is plokstes padarytas sirmas, tai planuoju pasidekupazuoti, bet vis neturiu laiko. Jauciu, kad ryt kibsiu i menus

Jei grizusi ryte po darbo nepramiegosiu visa para
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 12, 19:47)
Vilniuj reikia kreiptis i knygyna EUREKA. Tai pasakys, ar dar turi, o as dar jos neskaiciau. Ziauriai ner laiko. Kruva knygu ant stalo, o laiko ner. reikia susidelioti prioritetus kazkaip...
O jie turi internetini puslapi? Paskutiniu metu mano diena atrodo taip: ryte paskaitos, nuo 11-12 masazai iki vakaro, tame tarpe pribegu prie namu ruosos, o velai vakare sumigus seimynai-vel mokslai. Kas kelinta diena prioritetas -miegas ir nesvarbu, kas buvo ta diena suplanuota
aha, ir man idomu ir SVEIKINU
Aciukas, lauksiu sveciuose, kai atvaziuosi i Vln

P.S. mergaites, gal kuri turite mankstos su GYMnic kamuoliais pvz? Kazkokiu pratimu, o gal kuri zinote , kaip daryti ir ka treniruoja? Beja, man dar reiketu apie pedos deformacijas (varus ir valgus), gal kuri ka nors gero turite? Buciau labai dekinga, reikia darbus parasyti..