Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(benux @ 2010 11 12, 15:31)
tai sveikinam įsikūrus naujame kabinete 4u.gif
Jei apie knz, tai man labiausiai patinka vaikų (kūdikių) kineziterapija. Ja ir domiuosi. Praktikos turėjau ir su neurologiniais, ir su kardiologiniais ligoniais, tai su neuro, kurie po insultų, tikrai sunkus darbas. Pacientai su įvairiom traumom man ir nelabai  ax.gif O su mažiukais jaučiu vidinį pasitenkinimą dirbdama. Džiaugiuosi, kad dirbu neįgaliųjų mokykloje smile.gif

Aciu aciu 4u.gif Zinai, sitas variantas irgi yra mano apmastomuju sarase. O vat su kardiologiniais as kazkaip prisibijau, dar jei butu tik su stimuliatoriais, tai dar nieko, bet kuriu problema aortos stenoze, tai man jau baisu,kai zinai, kad davus netinkama kruvi, gali per minute sulaukti mirties, kad gali pagelbeti, tik salia esantis pasiruoses chirurgas,tai man kazkaip siauba kelia unsure.gif O del insultiniu ligoniu, tai irgi kiek zinau, pas mus neleidziama dirbti su insultiniais ligoniais 5-7d. po insulto (pataisyk jei klystu), del galimu pakartotiniu trombu uzkisimu smegenyse, bet , kad po savaites jau buna ivyke negriztami pakitimai, tai koks ten darbas, jei dirbi ir zinai, kad nieko nepadarysi arba padarysi minimaliai.. unsure.gif Kai Amerikoje, ivykus insultui, zmones mankstina, kol neivyke negriztami pakitimai, vos ne ta pacia diena po insulto ,padaro tyrimus, duoda krauja skystinanciu vaistuku ir pirmyn.. Nes jiems reikia ne darzoviu, o mokesciu moketoju blink.gif Tai va, sunku pas mus.. Bet nieko nedaryti irgi negali..
O dirbdama su neigaliukais, kaip pripratai? Mano grupioke sake, kad negalejo ilgai atsigauti, kai dirbo..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 12, 09:47)

Niu ir kaip? gera? Iki kokio lygio viskas isnagrineta? Kaip ten su kauliukais ir raumenukais reikalai?  ax.gif  Nezinai,ar  dar turi vln?

Vilniuj reikia kreiptis i knygyna EUREKA. Tai pasakys, ar dar turi, o as dar jos neskaiciau. Ziauriai ner laiko. Kruva knygu ant stalo, o laiko ner. reikia susidelioti prioritetus kazkaip...
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 12, 16:33)
prisijungiu prie sveikinimu! thumbup.gif

Imesk nuotraukyte kokia kada kai netingesi! Norim pamatyt tavo 'vaisiu'  mirksiukas.gif

aha, ir man idomu ir SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
po insulto knz taikoma jau kitą dieną, tikrai pamenu, kai eidavom į intensyvios terapijos palatas ir ten dirbdavom su pacientais.
Dėl neįgaliukų, tai ,am kažkaip jokių problemų nebuvo. Esu dirbusi aklųjų mokykloje, dabar mokykloje, kur vaikai turi judėjimo arba mišrias negalias. Takim, yra vaikų, kurie sėdi tik vežimėliuose, patys savimi nepasirūpina, bet jų akys ir žvilgsniai tokie šilti, supratingi. Šiandien buvo viena mergaičiukė, turinti Dauno sindromą, kaip buvo širdy fainai, kai po kelių dienų tylos, ji prašneko, "prisileido" mane wub.gif Koridoriumi eidama, ji laikė mano ranką ir nepaleido iki pat klasės wub.gif
Dėl kardiologinių, tas tiesa, labai jau baimė, kad ko nepakenktum, bet išmokus kontroliuoti padėtį, t.y. matyti iš žmogaus kūno reakcijų jo savijautą, nėra jau taip baisu.
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 11 12, 19:47)
po insulto knz taikoma jau kitą dieną, tikrai pamenu, kai eidavom į intensyvios terapijos palatas ir ten dirbdavom su pacientais.
Dėl neįgaliukų, tai ,am kažkaip jokių problemų nebuvo. Esu dirbusi aklųjų mokykloje, dabar mokykloje, kur vaikai turi judėjimo arba mišrias negalias. Takim, yra vaikų, kurie sėdi tik vežimėliuose, patys savimi nepasirūpina, bet jų akys ir žvilgsniai tokie šilti, supratingi. Šiandien buvo viena mergaičiukė, turinti Dauno sindromą, kaip buvo širdy fainai, kai po kelių dienų tylos, ji prašneko, "prisileido" mane wub.gif Koridoriumi eidama, ji laikė mano ranką ir nepaleido iki pat klasės wub.gif
Dėl kardiologinių, tas tiesa, labai jau baimė, kad ko nepakenktum, bet išmokus kontroliuoti padėtį, t.y. matyti iš žmogaus kūno reakcijų jo savijautą, nėra jau taip baisu.

Tai del insultininku labai dziaugiuosi, nes pagalvojau, kad mes visiskai atsilike. Matyt pas mus irgi permaste darbo specifikas, pradedami ir apie paciento ateiti pagalvoti.. Su CP paliestais vaikais ir as esu susidurusi, sunku ziureti ir graudu, kai jie prisirisa, bet tuo paciu ir malonu, silti vaiku zvilgsniai -geriausia padeka. Dziaugiuosi,kad musu tarpe didele dauguma einanciu i darba kaip i svente ir dirbancios darba ne tik del pinigu.
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 12, 17:33)
prisijungiu prie sveikinimu! thumbup.gif

Imesk nuotraukyte kokia kada kai netingesi! Norim pamatyt tavo 'vaisiu'  mirksiukas.gif

Aciu lotta 4u.gif Kai tik pabaigsiu tvarkymusis, butinai imesiu, vien ka reiskia diplomai, pazymejimai ir sertifikatai ant sienos lotuliukas.gif O taip tai dulkejo ant stalo sumesti.. doh.gif Man irgai laiko labai nera, tai mastau, kad kokia naktele panakvosiu ir susiruosiu galutinai. Turiu is plokstes padarytas sirmas, tai planuoju pasidekupazuoti, bet vis neturiu laiko. Jauciu, kad ryt kibsiu i menus lotuliukas.gif Jei grizusi ryte po darbo nepramiegosiu visa para biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 12, 19:47)
Vilniuj reikia kreiptis i knygyna EUREKA. Tai pasakys, ar dar turi, o as dar jos neskaiciau. Ziauriai ner laiko. Kruva knygu ant stalo, o laiko ner. reikia susidelioti prioritetus kazkaip...
O jie turi internetini puslapi? Paskutiniu metu mano diena atrodo taip: ryte paskaitos, nuo 11-12 masazai iki vakaro, tame tarpe pribegu prie namu ruosos, o velai vakare sumigus seimynai-vel mokslai. Kas kelinta diena prioritetas -miegas ir nesvarbu, kas buvo ta diena suplanuota  lotuliukas.gif aha, ir man idomu ir SVEIKINU  4u.gif

Aciukas, lauksiu sveciuose, kai atvaziuosi i Vln 4u.gif
P.S. mergaites, gal kuri turite mankstos su GYMnic kamuoliais pvz? Kazkokiu pratimu, o gal kuri zinote , kaip daryti ir ka treniruoja? Beja, man dar reiketu apie pedos deformacijas (varus ir valgus), gal kuri ka nors gero turite? Buciau labai dekinga, reikia darbus parasyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 12 lapkričio 2010 - 19:23
QUOTE(naura14 @ 2010 11 12, 19:20)
Aciukas, lauksiu sveciuose, kai atvaziuosi i Vln  4u.gif
P.S. mergaites, gal kuri turite mankstos su GYMnic kamuoliais pvz? Kazkokiu pratimu, o gal kuri zinote , kaip daryti ir ka treniruoja? Beja, man dar reiketu apie pedos deformacijas (varus ir valgus), gal kuri ka nors gero turite? Buciau labai dekinga, reikia darbus parasyti..

va, parasyk laiska jiems "eurika" <eureka@knygynas.biz> ir paklausk. Jie geranoriskai bendrauja.
ir gal gali man ta bioetikos darba atsiust? PLZ ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 lapkričio 2010 - 19:35
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 12, 20:35)
va, parasyk laiska jiems "eurika" <eureka@knygynas.biz> ir paklausk. Jie geranoriskai bendrauja.
ir gal gali man ta bioetikos darba atsiust? PLZ  ax.gif  blush2.gif

Gali parasyti tikslu pavadinima ir autoriu? Niu, ten toks tinklalapis, kad as nieko nerandu doh.gif Parasiau jiems laiska.

P.S. perskaiciau siandien, tai taip nuotaika pataise, atsipuskit ir jus nuo darbu mirksiukas.gif

Ankstus šeštadienio rytas. Petras, neseniai grįžęs iš po penktadienio, bando užmigt, troškulys kankina, o čia tėvas įgriūna į kambarį ir sako: - Kelkis, eisim žolės šienaut. - Nieko nebus, - sako Petras, - nešienausiu, miego noriu. Tėvas pagaliu per kup...rą: - Kelkis, parazite, ir viskas. Nu, atsikėlė Petras, nueina su tėvu į pievą. Dar nei nepradėjęs šienaut, sako tėvui: - Žinai, diena bus karšta - einu namo, atnešiu atsigert. Na, tėvas pagalvojęs sako: - Eik. Parėjo Petras namo ir sako motinai: - Tėvas prašė valgyt padaryt, labai išalko. Nu, motinai tėvas liepė, reiškia reikia. O Petras, atėjęs į lauką, tėvui sako: - Einam namo, motina valgyt padarė. Nu, tėvui liepė motina, reikia eit. Grįžo abu namo, o sūnus ir sako: - Tėvai kaip gerai būtų prie koldūnų buteliukas koks... Gal tada ir darbas geriau eisis. Nu, tėvas ir sako: - Eik pas kaimyną, paimsi skolon vieną puslitrį. Nulėkęs pas kaimyną sūnus anam ir sako: - Duok du butelius, kitaip pasakysiu, kad su mano motina miegi. Tai ateis tėvas papjaus. Kaimynas išsigando ir davė du butelius. Sūnus grįžo namo ir sako tėvui: - Eik, kaimynas prašė, kad kiaulę papjautum. Nu, kaimynas prašė, reikia padėt žmogui. Už peilio ir eina per pievą, o kaimynas, pamatęs pagalvojo: "Pardavė vaikis.Šakės..." Ir per kitas duris iš namų miškan. Atėjo tėvas pas kaimyną, ant kiemo nieko nėra. Žiūri - kiaulė po kiemą laksto. Nu tai tas tik šmaukšt ir po kiaulės. Eina namo su kruvinu peiliu, o sūnus ir sako mamai: - Pasakiau tėvui, kad su kaimynu miegi, tai jis nuėjo jo papjauti. O, žiūrėk, pareina su kruvinu peiliu. Motina išsigando ir irgi pro duris ir miškan. Grįžo tėvas ir klausia Petro: - Tai kur motina? Tas ilgai negalvojęs: - Su kaimynu į mišką pabėgo, kol tu kiaulę jam pjovei. Pasiuto tėvas už to pačio peilio ir į mišką. Sėdi Petras, koldūną įsimeta burnon, 50 g išgeria ir sako: - Sakiau, kad žolės nepjausiu, reiškia nepjausiu
Atsakyti
thumbup.gif gerulis
Atsakyti
siandien pardaviau masazinius akmenis, kazkada buvau susizavejus akmenu masazu, paskui pasirode, kad nepaklausus, dziaugiuosi atgavus pinigus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 lapkričio 2010 - 21:41
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 13, 21:32)
siandien pardaviau masazinius akmenis, kazkada buvau susizavejus akmenu masazu, paskui pasirode, kad nepaklausus, dziaugiuosi atgavus pinigus smile.gif

Nepaklausus, bet koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 13, 22:32)

Keista....Pas mus daznai darydavosi ir kiek paklausai visi labai susizaveje bet kur apie tai girdeje ar daresi...as pati tik uz, uz! Ypac dabar rudeni/ziema, kai slapia, salta, tamsu mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 14, 02:54)
Keista....Pas mus daznai darydavosi ir kiek paklausai visi labai susizaveje bet kur apie tai girdeje ar daresi...as pati tik uz, uz! Ypac dabar rudeni/ziema, kai slapia, salta, tamsu mmmm wub.gif

matai, gal populiarus SPA centruose ar kur. Pas mane zmones daugiau eina su kazkokia problema, relaksaciniu gal tik koks 1 procentas is visu klientu.
Atsakyti
Sudėtinga su tomis patalpomis...Net nebežinau, kur ieškoti...
Atsakyti