Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 24, 22:17)

na, reikia ir man koki nupaisyt wink.gif
Atsakyti
Mane ir sudomino, reikės bandyti nupiešti ax.gif
Šiandien nusipirkau žiemai kasdieninius batus, ale bais patenkinta likau, nes tokie fainučiai. Šeštadienį bandysiu normalius odinius su kailiu nugriebt, nes nusimato nuolaidos Mole ax.gif Ir būsiu žiemai pasiruošus.
Atsakyti
Vaizgante - Siaip ne taip radau jusu grupele fraktalu... rolleyes.gif

Man patiko tavieji. Sakyciau gan lengvai, svariai, tvarkingai ir elegantiskai nupiesti biggrin.gif Keista kad tik visi ta pati ten forume piesia...siaip internete pabrausinus yra daugiau sudetingesniu/idomesniu piesiniu...
P.S. O ka paskui su jais darot? Eksponuojat namuose ar tiesiog stalciuose laikot?
Atsakyti
meno terapija, tik tam tikros rusies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 25, 17:52)
Vaizgante - Siaip ne taip radau jusu grupele fraktalu...  rolleyes.gif

Man patiko tavieji. Sakyciau gan lengvai, svariai, tvarkingai ir elegantiskai nupiesti biggrin.gif Keista kad tik visi ta pati ten forume piesia...siaip internete pabrausinus yra daugiau sudetingesniu/idomesniu piesiniu...
P.S. O ka paskui su jais darot? Eksponuojat namuose ar tiesiog stalciuose laikot?

Tiesiog pirmiausiai piešiami diagnostiniai fraktalai, vėliau- korekciniai, o tik tada gali pereiti prie meninių fraktalų ir griežtai nesilaikyti taisyklių...
Savuosius fraktalus parodžiau sekmadienį reikistų klube. Neturiu tikslo juos kažkam rodyti, tiesiog man smagu piešti.
Atsakyti
Merginos norėjau paklausti ar teko dirbti su žmogumi nepatenkintu jūsų darbu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(magnesa @ 2010 11 26, 12:12)
Merginos norėjau paklausti ar teko dirbti su žmogumi nepatenkintu jūsų darbu ? g.gif

Cha, cha! Geras klausimas! thumbup.gif
Cia jus kaip kliente ar kaip paslaugos darytoja klausiate? Jeigu is tiesu, tai nemanau daug kas pasisakys/teisybe pasakys! Tokia antireklama butu! mirksiukas.gif

As turejau karta tokia vyresnio amziaus moterele, kad oi, oi....nezinia ko ji norejo, bet ten iki tokio lygio, kad net pasiteiravus ar jus nieko pries muzika, liepe man ja isjungti (buvo tiesiog relaksacine tam dalykui skirta tyliai grojanti muzika)....ji ejo pas mane kelis kartus (cia i namus), as tiesiog jau jos bijodavau ir nenoredavau, bet vistiek ji sugrizdavo, kol galiausiai pasake daugiau nebeis, nes kaina nepatiko (pati isradi/sudarinedavo savo proceduras ir noredavo uz pigiau)...zodziu, manau ji naudojosi mano jaunyste...ir pasikraudavo energijos.....

Beje, ji pati buvus masaziste, taip pat praktikuoja ant saves meditacija, garso, spalvu terapija ir dar gal koki kita velnia....

Bukite apsaugotos nuo tokiu 'raganu'! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 11 26, 11:56)
Cha, cha! Geras klausimas!  thumbup.gif
Cia jus kaip kliente ar kaip paslaugos darytoja klausiate? Jeigu is tiesu, tai nemanau daug kas pasisakys/teisybe pasakys! Tokia antireklama butu!  mirksiukas.gif

As turejau karta tokia vyresnio amziaus moterele, kad oi, oi....nezinia ko ji norejo, bet ten iki tokio lygio, kad net pasiteiravus ar jus nieko pries muzika, liepe man ja isjungti (buvo tiesiog relaksacine tam dalykui skirta tyliai grojanti muzika)....ji ejo pas mane kelis kartus (cia i namus), as tiesiog jau jos bijodavau ir nenoredavau, bet vistiek ji sugrizdavo, kol galiausiai pasake daugiau nebeis, nes kaina nepatiko (pati isradi/sudarinedavo savo proceduras ir noredavo uz pigiau)...zodziu, manau ji naudojosi mano jaunyste...ir pasikraudavo energijos.....

Beje, ji pati buvus masaziste, taip pat praktikuoja ant saves meditacija, garso, spalvu terapija ir dar gal koki kita velnia....

Bukite apsaugotos nuo tokiu 'raganu'! 4u.gif

Tokiais atvejais paprašau savo apsaugos jos nebeįleisti...
Atsakyti
taigi galima pasakyt, kad vietu nebera, ar kad pabrango viskas wink.gif ir nebeateis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 26 lapkričio 2010 - 13:12
Šiandien turėjau vieną moterį tai iki šiol atsigauti negaliu blink.gif Nesuprantu nejaugi visi nori atėję masažuotis jausti skausmą . Toks jausmas jei nejauti skausmo tai tu i blogai dirbi. Ji pasakė kai aš pas kitą masažuotoją buvau pastoviai rėkdavau ? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(magnesa @ 2010 11 26, 15:33)
Šiandien turėjau vieną moterį tai iki šiol atsigauti negaliu  blink.gif Nesuprantu nejaugi visi nori atėję masažuotis jausti skausmą . Toks jausmas jei nejauti skausmo tai tu i blogai dirbi. Ji pasakė kai aš pas kitą masažuotoją buvau pastoviai  rėkdavau ? doh.gif

Būna tokių sado- mazo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 26, 15:41)
Būna tokių sado- mazo... ax.gif

Jūs jau visos su patirtimi ką tokiu atveju darot ?
Atsakyti