Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(naura14 @ 2010 12 14, 17:57)
Smagu tokie ruosimosi rupesciai  blush2.gif

Iš dalies smagu, iš dalies nesmagu, nes iki šiol neturėjau jokių reikalų su dokumentais, o dabar jų krūvos. Kol perprasiu doh.gif
Vakar susitariau su buhaltere dėl darbo pas mus. Mano bičiulė.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 14, 19:48)
Iš dalies smagu, iš dalies nesmagu, nes iki šiol neturėjau jokių reikalų su dokumentais, o dabar jų krūvos. Kol perprasiu  doh.gif
Vakar susitariau su buhaltere dėl darbo pas mus. Mano bičiulė.

Bet juk del saves, o ne del ko kito darai, tai galima ir nesmagumus iskenteti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 14, 19:48)
Bet juk del saves, o ne del ko kito darai, tai galima ir nesmagumus iskenteti  mirksiukas.gif

Oi, tų nesmagumų bus sočiai ax.gif Ne dėl savęs vienos darau- UABas turi 3 akcininkus, visi lygiateisiai. Daug nerimo dėl piniginių reikalų...Oi kaip ramiai iki šiol gyvenau, bet ką darysi- reikia judėti į priekį...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 14, 17:57)
Smagu tokie ruosimosi rupesciai  blush2.gif
Papildyta:

Susidomejus, tau jau sesija? Man jau pagaliau paskutinis egzaminas ketvirtadieni, atsibodo jau nerealiai, tiksliau pavargau nuo tu mokslu.  doh.gif

sesija man nuo sausio 3 d. Laukiu labai labai wub.gif Ten ne sesija, o sanatorija man. Laisva nuo visokiu naminiu ir nenaminiu darbu ir rupesciu thumbup.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 14, 19:53)
Oi, tų nesmagumų bus sočiai  ax.gif  Ne dėl savęs vienos darau- UABas turi 3 akcininkus, visi lygiateisiai. Daug nerimo dėl piniginių reikalų...Oi kaip ramiai iki šiol gyvenau, bet ką darysi- reikia judėti į priekį...

kaip smagu tureti savo firma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 14 gruodžio 2010 - 20:26
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 14, 20:59)
sesija man nuo sausio 3 d. Laukiu labai labai  wub.gif Ten ne sesija, o sanatorija man. Laisbva nuo visokiu naminiu ir nenaminiu darbu ir rupesciu  thumbup.gif

Man nuo 3 d. jau praktika prasideda. Atlikinesiu Baldžio šile, gal kuri zinote apie ji? Kiek zinau, ten sanatorija, reabilitacijos centras. gera patirtis bus thumbup.gif Tik bijau, kad maniems darbams laiko neliks.. unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau mano sesija vakar buvo sekmingai uzbaigta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jauciuosi, kaip nuo manes kokia priekaba akmenu kas nukabino.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 17, 08:51)
Pagaliau mano sesija vakar buvo sekmingai uzbaigta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jauciuosi, kaip nuo manes kokia priekaba akmenu kas nukabino..  lotuliukas.gif

Šaunuolė drinks_cheers.gif ir aš jau noriu mokytis g.gif labai trūksta žinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnesa @ 2010 12 17, 10:15)
Šaunuolė  drinks_cheers.gif  ir aš jau noriu mokytis  g.gif labai trūksta žinių  ax.gif

Aciu 4u.gif Tai pirmyn, ko lauki?? biggrin.gif o ziniu niekada nebuna per daug mirksiukas.gif Nors as kartais galvoju, ir kas mane ten nešė.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 17, 08:51)
Pagaliau mano sesija vakar buvo sekmingai uzbaigta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Jauciuosi, kaip nuo manes kokia priekaba akmenu kas nukabino..  lotuliukas.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 17, 14:06)
Sveikinimai  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
na, o mano sesija prasides po Nauju. Labai laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 17, 15:00)
na, o mano sesija prasides po Nauju. Labai laukiu  wub.gif

Lauki? blink.gif
Atsakyti