Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 16:50)
Parasyk Benux i AŽ, parasys gal..

Beja, mergaites, atidariau tema skelbimuose, masazistes, kosmetologes iesko, parduoda, keiciasi, va nuoroda: TEMA kosmetologems, masazistems Iliskit, gal ka turit pasiulyti? As pagalvojau, kad pas mane yra geru daiktu, kuriu nenaudoju, o gal kam prireiktu..

Susisiekem jau 4u.gif

merginos patalpinau ir as ten volelius ax.gif Jie nauji, nespejau panaudoti.
kadaise uzsiemiau masazais, bet dabar jau nebe, nes darbo pobudis kitas.
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 01 26, 20:14)
Susisiekem jau  4u.gif
merginos patalpinau ir as ten volelius  ax.gif Jie nauji, nespejau panaudoti.
kadaise uzsiemiau masazais, bet dabar jau nebe, nes darbo pobudis kitas.

Saunuole 4u.gif Gal netycia masazine kede turi? apykakles masazui?
Atsakyti
kazkaip nieko nereikalingo neturiu smile.gif Vwsl reik moket uz tema, o sitas menesis buvo labai nederlingas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 26 sausio 2011 - 20:28
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 26, 21:27)
kazkaip nieko nereikalingo neturiu smile.gif Vwsl reik moket uz tema, o sitas menesis buvo labai nederlingas... g.gif

ir nieko neieskai??? Matyt tavo pirkiniai buna labai apsvarstyti mirksiukas.gif
O kad temos galiojimas baigiasi, kas nors perspeja, ar reikia paciai sekti?? Tai dabar kada skaitosi uz mano tema reikia moketi? ar nuo tos dienos, kai buvo sumoketa, ar nuo tos , kai paskelbe tema?? Nes skirtumas tai buvo, kiek as atsimenu apie savaite..Nesu nusiteikusi kazkam tos savaites padovanoti, tuo labaiu, kad uz ja reikia sunkiai dirbti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 26 sausio 2011 - 20:31
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 20:29)
ir nieko neieskai??? Matyt tavo pirkiniai buna labai apsvarstyti  mirksiukas.gif
O kad temos galiojimas baigiasi, kas nors perspeja, ar reikia paciai sekti?? Tai dabar kada skaitosi uz mano tema reikia moketi? ar nuo tos dienos, kai buvo sumoketa, ar nuo tos , kai paskelbe tema?? Nes skirtumas tai buvo, kiek as atsimenu apie savaite..Nesu nusiteikusi kazkam tos savaites padovanoti, tuo labaiu, kad uz ja reikia sunkiai dirbti blush2.gif

nu, vienzo, kai pavelavau somoketi viena menesi kazkur 3 dienas, tai mano tema dingo is akiracio. Kai sumokejau ir parasiau zinute, atsirado... Vo, kaip g.gif Grieztai, vienzo
Paciai reik moket ta pat diena, kur visada moki, niekas neperspeja. Manau, nuo tada, kai tema atsirado.
Siandien su kagoru draugauju. reik atsvest egzus, a-nia?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 26, 21:47)
nu, vienzo, kai pavelavau somoketi viena menesi kazkur 3 dienas, tai mano tema dingo is akiracio. Kai sumokejau ir parasiau zinute, atsirado... Vo, kaip  g.gif Grieztai, vienzo
Paciai reik moket ta pat diena, kur visada moki, niekas neperspeja. Manau, nuo tada, kai tema atsirado.
Siandien su kagoru draugauju. reik atsvest egzus, a-nia?

Kakoi kagor, torta trauk didziausia lotuliukas.gif Sveikinu, saunuole 4u.gif As ryt vaziuoju vaiko parsivezt, baigsis tvarka ir ramybe namuose lotuliukas.gif Pakeliui vaziuosiu i Druskininkus pasiprocedurint. Gaila pramesti ta ceki, kur laimejau per masazu konkursa, ir taip pratese ji man menesiui laiko, tai va, ryt paskutine diena, skaitosi prisiruosiau doh.gif darbo daug, bet mastau, kad reikia pabegti kelioms dienoms, bet va, jau sekmadieni vel dirbsiu. Bedieve verysad.gif
Papildyta:
Nu jo.. paziurejau, mano tema sukurta gruodzio 30 diena, o patvirtinta sausio 11... Tai kada dabar man moketi????????????
Atsakyti
moketi vasario 12, i visks liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 26 sausio 2011 - 21:52
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 26, 22:34)
moketi sausio 12,  i visks  liezuvis.gif

niu, paziuresiu, bet jei atjungs, tai pasiusiu tada..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 20:29)
Saunuole  4u.gif Gal netycia masazine kede turi? apykakles masazui?

parduota viskas per skelbiu.lt, ir sis skelbimas ten yra,bet sakau pasinaudosiu proga jeigu yra galimybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 01 26, 23:01)
parduota viskas per skelbiu.lt, ir sis skelbimas ten yra,bet sakau pasinaudosiu proga jeigu yra galimybe  ax.gif

Niu va, per velai sumasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 26, 23:12)
Niu va, per velai sumasciau  ax.gif

pasiziurek va situo adresiuku mirksiukas.gif gal ka rasi ax.gif
http://www.skelbiu.l...veikata/iranga/
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 01 26, 23:25)
pasiziurek va situo adresiuku  mirksiukas.gif gal ka rasi  ax.gif
http://www.skelbiu.l...veikata/iranga/

Nieko gero , bet aciu 4u.gif
Atsakyti