Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

kai tuoksimes man bus 20, MB jau 29 bus sueje ax.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės buvo 2008m, man buvo 20m, vyrui 23m. (Vestuvės ne iš reikaliuko)
4u.gif
Atsakyti
TUOKĖMĖS MAN BUVO 20 JAM 21METAI
SIAUBAS KOKIE JAUNI...... PO 5,5METŲ DRAUGYSTĖS , KARTU NETEKO PAGYVENTI PRIEŠ SANTUOKĄ blush2.gif IR BE REIKALO TUOKĖMĖS smile.gif
Papildyta:
TUOKĖMĖS MAN BUVO 20 JAM 21METAI
SIAUBAS KOKIE JAUNI...... PO 5,5METŲ DRAUGYSTĖS , KARTU NETEKO PAGYVENTI PRIEŠ SANTUOKĄ blush2.gif BE REIKALO TUOKĖMĖS smile.gif
Atsakyti
Kai tuoksimės man bus 23 metai, MB dar bus 27, bet po poros dienų atidundės visi 28 biggrin.gif
Atsakyti
Kai tuoksimes man bus 24, o maniskiui 27 ax.gif
Atsakyti
Per vestuves man bus 24, jam 26. Busim 6 metus kartu atgyvene, treju metu dukra turintys. Ir vestuves-tai tik formalumas. Man jos mazai ka reiskia. Kai MB uzmove suzadetuviu zieda ant pirsto ir as atsakiau 'taip'-va tada ir atidaviau savo sirdi - jau pries tris metus, kai turejom savo naujagime mazyle rolleyes.gif
Atsakyti
kai tekėsiu, man bus nesenai suėję 23, o jam beveik 28 smile.gif
Atsakyti
Mums abiem po 28 smile.gif Vestuvių dieną š dr tebebūsiu 28-erių, o jis - jau 29-erių smile.gif
Atsakyti
Man buvo 26 m., o vyrui 32 m. Isdraugave buvome lygiai 7 men. Susipazinome birzelio 23 d. , o susituokeme sausio 23 d. Vaiko norejome abu, bet negalvojome, kad jis taip greitasi ateis i musu gyvenima, po 4 men. draugystes smile.gif
Atsakyti
Susituokem kai man buvo 23m, o MB 27m bigsmile.gif
Atsakyti
Amzius manau nera labai svarbus.
mes kartu jau 4 metai.Kai tuoksimes man bus 21 jam bus 22,kartu gyvenam apie 2.5 metus
Atsakyti
Musu vestuves sia vasara, man bus 26, jam 28 smile.gif
Atsakyti