Tei vat, bet gal visi subrestam labai skirtingai...
Man 26, vyrui 32, tuoksimes po 8 metu draugystes.. Tiesa pasakius net neisivaizduoju, kaip mergina gali noreti vestuviu 19-20metu
Man dabar 26metai, o as jauciuosi dar toookiaaa jauna
, bet protu suprantu(lyg ir...
), kad jau laikas rimciau ziureti i gyvenima ir leliuko jau norim..
Man bus 27, vyrui 28 metai. Nes tuoksimės tik kitamet, bus po 7 metų draugystės. Šiems metams po pasipiršimo nebespėjam susitaupyti vestuvėms ir susiplanuoti
Aš irgi sunkaii įsivazduoju vestuves 20, nieko blogo, bet bent aš tuo emtu nenorėjau:) O dabar jau noriu:)
Vestuvių dieną man bus 25, o vyrui 30
man bus beveik 22, vyrui 27. Trys metai draugystės bus praėję. Suprantu, kad gal aš šiek tiek jaunoka, bet neįsivaizduoju, kaip mes su mb dar draugaujam dar 5 metus ir tik tada susituokiam vien dėl to, kad aš jaunoka:)) kažkaip natūraliai atėjo ta santuoka
Mums abiems antras dublis ir bus po 34 
Pirmą kart tekėjau vos 18 metukų...
Pirmą kart tekėjau vos 18 metukų...
QUOTE(Diwa @ 2012 04 19, 21:12)
Man 26, vyrui 32, tuoksimes po 8 metu draugystes.. Tiesa pasakius net neisivaizduoju, kaip mergina gali noreti vestuviu 19-20metu
Man dabar 26metai, o as jauciuosi dar toookiaaa jauna
, bet protu suprantu(lyg ir...
), kad jau laikas rimciau ziureti i gyvenima ir leliuko jau norim..
O tai koks skirtumas keliu metu susituokt, jei vis tiek draugaujat tiek metu, nieko nebutu gal pakeite jei ir 18 butumet susituokus
QUOTE(Renalta @ 2012 04 06, 16:01)
ir Jums linkiu puikaus oro
ji bus pati graziausia diena musu gyvenime
o kokiame mieste jusu vestuves?mes tai ukmerges rajone svesime
o kokiame mieste jusu vestuves?mes tai ukmerges rajone svesime
taip, tai bus nuostabi diena
mes esame kaunieciai..
tikiuos bus neperkarsta ir sauleta diena giedra...
Papildyta:
QUOTE(renteda @ 2012 04 11, 03:33)
Man bus 25 o vyrui 27
vestuves 06 30, o 06 01 man kaip tik sueis 25 taigi linkiu jums gero oro vestuviu proga o sau gimtadienio 
ooo.. sveikinimai artejancio gimtadienio proga
QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 20, 11:40)
Man bus 27, vyrui 28 metai. Nes tuoksimės tik kitamet, bus po 7 metų draugystės. Šiems metams po pasipiršimo nebespėjam susitaupyti vestuvėms ir susiplanuoti
Aš irgi sunkaii įsivazduoju vestuves 20, nieko blogo, bet bent aš tuo emtu nenorėjau:) O dabar jau noriu:)
tuokiuosi jauna, nes noriu po 5 metų švęsti vestuvių metines, o ne draugystes, kam dar draugauti 5 metus, jeigu myli vienas kita, suistuoksim, gyvensim ramiai be rūpesčiu, planuojam vaikeli, tai kai jis atsiras nereiks skubinti visko, ir su pilvuku žygiuot prie altoriaus, manau kad įtiesinti savo meilę,niekada neperanksti
Man 25, o vyrui 26 buvo
Na mes tuokemes praejusia vasara, tai man buvo 24, o vyrui 27 m.
man 21, jam 22 ir po kelių savaičių susituoksim . Gyvenam jau trys metai kartu