Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Man 26, vyrui 32, tuoksimes po 8 metu draugystes.. Tiesa pasakius net neisivaizduoju, kaip mergina gali noreti vestuviu 19-20metu blush2.gif Man dabar 26metai, o as jauciuosi dar toookiaaa jauna biggrin.gif , bet protu suprantu(lyg ir... biggrin.gif ), kad jau laikas rimciau ziureti i gyvenima ir leliuko jau norim..
Tei vat, bet gal visi subrestam labai skirtingai...
Atsakyti
Man bus 27, vyrui 28 metai. Nes tuoksimės tik kitamet, bus po 7 metų draugystės. Šiems metams po pasipiršimo nebespėjam susitaupyti vestuvėms ir susiplanuoti ax.gif Aš irgi sunkaii įsivazduoju vestuves 20, nieko blogo, bet bent aš tuo emtu nenorėjau:) O dabar jau noriu:)
Atsakyti
28-erių. Po 5-ių metų draugystės ir gyvenimo kartu smile.gif
Atsakyti
Vestuvių dieną man bus 25, o vyrui 30 smile.gif
Atsakyti
man bus beveik 22, vyrui 27. Trys metai draugystės bus praėję. Suprantu, kad gal aš šiek tiek jaunoka, bet neįsivaizduoju, kaip mes su mb dar draugaujam dar 5 metus ir tik tada susituokiam vien dėl to, kad aš jaunoka:)) kažkaip natūraliai atėjo ta santuoka
Atsakyti
Mums abiems antras dublis ir bus po 34 smile.gif
Pirmą kart tekėjau vos 18 metukų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 02 gegužės 2012 - 20:21
QUOTE(Diwa @ 2012 04 19, 21:12)
Man 26, vyrui 32, tuoksimes po 8 metu draugystes.. Tiesa pasakius net neisivaizduoju, kaip mergina gali noreti vestuviu 19-20metu blush2.gif  Man dabar 26metai, o as jauciuosi dar toookiaaa jauna biggrin.gif , bet protu suprantu(lyg ir... biggrin.gif ), kad jau laikas rimciau ziureti i gyvenima ir leliuko jau norim..
Tei vat, bet gal visi subrestam labai skirtingai...

O tai koks skirtumas keliu metu susituokt, jei vis tiek draugaujat tiek metu, nieko nebutu gal pakeite jei ir 18 butumet susituokus smile.gif. As tai gal buciau ir septyniolikos pasakius taip, kai prasidejo draugyste, tik kad nesipirso biggrin.gif, lauzes lauzes, bet va gal pagaliau jau subrendo.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 04 06, 16:01)
ir Jums linkiu puikaus oro  smile.gif ji bus pati graziausia diena musu gyvenime  smile.gif
o kokiame mieste jusu vestuves?mes tai ukmerges rajone svesime  smile.gif

taip, tai bus nuostabi diena smile.gif)))
mes esame kaunieciai.. smile.gif tai vestuves bus Kaune, na tiksliau Raudoondvario baznycioje 4u.gif
tikiuos bus neperkarsta ir sauleta diena giedra... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(renteda @ 2012 04 11, 03:33)
Man bus 25 o vyrui 27 smile.gif vestuves 06 30,  o 06 01 man kaip tik sueis 25 taigi linkiu jums gero oro vestuviu proga o sau gimtadienio biggrin.gif

ooo.. sveikinimai artejancio gimtadienio proga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 20, 11:40)
Man bus 27, vyrui 28 metai. Nes tuoksimės tik kitamet, bus po 7 metų draugystės. Šiems metams po pasipiršimo nebespėjam susitaupyti vestuvėms ir susiplanuoti ax.gif Aš irgi sunkaii įsivazduoju vestuves 20, nieko blogo, bet bent aš tuo emtu nenorėjau:) O dabar jau noriu:)

tuokiuosi jauna, nes noriu po 5 metų švęsti vestuvių metines, o ne draugystes, kam dar draugauti 5 metus, jeigu myli vienas kita, suistuoksim, gyvensim ramiai be rūpesčiu, planuojam vaikeli, tai kai jis atsiras nereiks skubinti visko, ir su pilvuku žygiuot prie altoriaus, manau kad įtiesinti savo meilę,niekada neperanksti smile.gif
Atsakyti
Man 25, o vyrui 26 buvo smile.gif
Atsakyti
Na mes tuokemes praejusia vasara, tai man buvo 24, o vyrui 27 m. smile.gif
Atsakyti
man 21, jam 22 ir po kelių savaičių susituoksim . Gyvenam jau trys metai kartu ax.gif
Atsakyti