Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

QUOTE(Svajonėė @ 2014 01 26, 15:24)
Aš tuoksiuosi pavasarį, 17-os metų  blush2.gif

Nieko tokio, svarbu, kad mylėtumėt vienas kitąsmile.gif Kitos vėliau išteka ir skirias, tad metai ne rodiklis. Man visi sakydavo, ot jauna ištekėjai ilgai negyvensi, nes nespėjai išsilakstyti o štai kiek metų mes kartu, sėkmės jums ir meilės 4u.gif
Atsakyti
as su vyru pareiskimus nunesiau kai man 17 tik buvo o jam 24, vestuves ivyko is kart po mano 18likto gimtadienio smile.gif
nesilaukiau kaip visi galvojo biggrin.gif

dabar esam jau 10m kartu auginam du saunius snus ir esam laimingi, seima tai darbas ir noras - jei abu nori ir dirba ties santykiu stabilumu, viskas bus saunu.
Atsakyti
abiems po 28 smile.gif
Atsakyti
man bus 31, vyrui 28 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mūsų vestuvės 2014 m. birželio gale smile.gif Man 22, o vyrukui 24 rolleyes.gif
Atsakyti
Man buvo 23 m, vyrui 26 m.
Atsakyti
Man buvo 27, vyrui - 30. 4u.gif
Nors buvau pradėjus panikuoti, kad esu senmergė, o ir komentarų visokių sulaukdavau... bet džiaugiuosi, kad neskubėjau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(animar @ 2014 04 01, 14:36)
abiems po 28 smile.gif

Mums irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 05 07, 12:04)
Man buvo 23 m, vyrui 26 m.

mums irgi tiek buvo drinks_cheers.gif liepą jau būsime vedę 12 metų, kaip greitai laikas pralėkė wub.gif
Atsakyti
Vestuviu metu bus 26 (labai labai beveik 27), o Vyrui 27 smile.gif Po daugiau nei 9 metu buvimo kartu... wub.gif
Atsakyti
Man buvo 29, o vyrui 36 smile.gif
Atsakyti
As visuomet skiau sau ir kitiems, kad jei neistekesiu iki 30mecio, tai visai netekesiu. Bet taip gavosi, kad istekejau 30 ir vieno menesio, o vyrui buvo 40. Ir nieko viskas gerai, auginam sunu, esam laimingi, nors komentaru buvo ivairiu.
Atsakyti