Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Falken @ 2012 02 01, 05:24)

Va kaip bigsmile.gif O kazkas sako, kad jau SM tai niekada nesutiksi antros puses biggrin.gif Pasirodo galima cool.gif

As su savo vyru susipazinau per interneta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Monroe-: 02 vasario 2012 - 12:29
Aš irgi internete unsure.gif ..nors ten ne šiaip internete. Aš ten nieko neieškojau ir su niekuo nevaikščiodavau į pasimatymus, nes iš seniau turėjau karčios patirties, kad iš interneto tik visokie lopai ateina.. hihihi.gif aš tik keršijau taip savo vaikinui tuo metu, o šitas taip šast ir gudriai mane suvystė, kad nuėjau.. o jis mane jau buvo daug kartų univere gyvai matęs ir labai jam į akį buvau kritusi, pažinojo mano grupiokę, bet su ja mes artimai nebendravome, tai tik šiaip bendrus dalykus apie mane išsiklausinėjo ir nusprendė paieškoti internete ir rado.. ir parašė, aš dar išsigandau iš pradžių, nes galvoju iš kur jis tiek daug apie mane jau žino.. o kad pažįsta mano grupiokę išsidavė tik dieną prieš pasimatymą, kad matė mane prieš tai ir patikau, ieškojo išsidavė išvis tik po mėnesio draugystės kažkur.. hihihi.gif
Atsakyti
Mes susipažinom internetu, Jis pasirodo mane sumaišė su visai kita panele.. parašė ne tai, kuriai reikėjo.. Kai tai sužinojau labai nustebau ir nusivyliau, bet be reikalo, nes dabar tai jau vienas kito nepaleisim tikrai.. Labai esu laiminga šio atsitiktinumo dėka. blush2.gif Kartu jau esame metus su virš. smile.gif
Atsakyti
Na va, visagalis internetas smile.gif
Atsakyti
pas drauges teva masinoj smile.gif vaziavom i kita miesta abu..masina sugedo laukuose..teko servise pora valandu praleisti ir kalbeti..is tu kalbu va kas isejo biggrin.gif svesim 8m santuokoj,2 pipirai auga biggrin.gif
Atsakyti
As savaji pirma kart isvydau koledze. Buvau nesenai atvykus i uk angliskai mokejau tik kelis zodzius nors del to labai ir nepergyvenau gyvenau ir dirbau su savo tautieciais smile.gif tai tik paplepedavau su savo bendradarbe kad man patinka tas vaikinas bet deja kad ir noreciau susikalbet tai negaliu. Bande jis mane kelis kartus kalbinti ( turbut pastebejo kad vis i ji spoksau ) biggrin.gif bet vis atsakydavau kad nelabai kalbu angliskai. Ir taip po 3 men pakviete jis mane i pasimatyma vargsa supratau tik is trecio karto ko gi jis cia is manes nori biggrin.gif daug jam kantrybes su manim reikejo bet jau gyvenam kartu ir planuojam vestuves smile.gif
Atsakyti
mokykloje, as buvau penktoke, o jis ketvirtokas :] o dabar mes jau ir aukstuosius pabaigeme ir vis dar esame kartu, deja dar nesusiziedave bet greitu laiku manau tai bus :]
Atsakyti
pas draugus smile.gif
Atsakyti
user posted image

Musu pazinties istorija,kaip snekam su vyru net galima parasyti knyga. O viskas prasideda nuo to,kad pries sutinkant savo vyra mano gyvenime daug ko buvo ivyke... visiskai nesisekdavo meileje,jei as jausdavau stiprius jausmus tai vaikinas puse tiek nejausdavo,arba atvirksciai jei vaikinui labai patikdavau,tai jam jausmai ne tokie stiprus,kaip noretusi. ir vienu tarpu telefonu pradejau bendrauti,su uz save vyresniu 7metais vyruku,ar vaikinu...zodziu...rodos susibendravom,man buvo toks laiko tarpsnis,kai isavo bendraamzius net neziuredavu,nes neatrode pakankamai subrende. aisku su juom susibendravau iki tiek,kad tuo metu tai atrode labai rimta. Ir kad tai tikrai MEILE...buvau dar tik 18metu. o mus skyre 400km,aisku sutikdavom i savaite bent po karta,nes vazinejo po visa lietuva. bet ilgai negalejom susitikinet,o dar tas astumas...nusprendziau su tevais pakalbeti,ar galeciau pas ji gyventi,nes noriu buti su juom kartu. nekaltinu tevu,jug pati savo valia priemiau sprendimus. bet tevai kategoriskai buvo pries,arba tuokaties arba nieko kitaip nebus. jei norejau eiti gyventi taip su juo pasake tevai"eik,bet tada pas mus kelio nebus,ir mes su tavim nebendrausim". nu ir ka priemem sprendima tuoktis,man tada buvo beveik 19metu. naivi ir kvaila....nors tevams nelb patiko busimas jaunikis nesiklausiau,o ir jo trukumu nemaciau. pirmi vedybinio gyvenimo menesiai buvo geri,bet neilgai tai truko,kol isejau i darba,nes nebenorejau namuos buti ir tik valgyti daryti,tvarkyti namus. nepasakosiu visu smulkmenu,bet kuo toliau tolom vienas nuo kito,kiekviena diena barniai,negaledavom buti kartu. bet deje per velai supratau,kad nei is vieno puses nebuvo meiles. viskas galutinai kas tarp musu buvo pribaige,tai tada kad prizipazino man esas neistikimas su kita. tada nusprendziau,kad nera gyvenimo kartu..gryzau atgal pas tevus savo sprendimu,tevai taip pat pritare,kad jeigu taip nera gyvenimo. nusprendem skirtis. gryzus namo buvo labai sunku,visi kurie pazinojo gimines,kaimynai tik ir apie tai snekedavo apie nusisekusia santuoka. tevams geda buvo del manes...buvo sunku gyventi po vienu stogu. deje tokiu momentu,mane suprato ir padejo tik vienas zmogus... tai buvo buves drauges vaikinas ir dabar esamas mano vyras. mes su juom susipazinom pries mano vestuves,kai drauge pakvieciau su juos vaikinu,i poras. nors tada teko girdeti ,kad ju draugyste buvo ant rybos. ta vakara kai drauge atvaziavo su vaikinu,pagalvojau,kad jis draugiskas vaikinas visi pasnekejom apie mano busimas vestuves. po vestuviu mano jie issiskyre,ir mano drauges isprase mano nr. siek tiek telefonu draugiskai pabendraudavom,bet retai. mano dabar esamas vyras labai sutare su mano tevais net po vestuviu atvazuodavo,pas tevus siaip pasisneketi. o kai suzinojo,kad gryzau namo ir jog skiruos. pradejom bendrauti telefonu vis daugiau...siule kur isvazuoti prasiblaskyti,kad neliudeciau. nors is pradziu buvom sutare bendrauti,kaip draugai,bet vis dazniau pas mane atvaziuodavo,o galedavom sneketis apie viska ir valandu valandas. ir atejo,toks momentas kad pasiule draugyste. tiesiog susedom pasnekejom,ko norim vienas is kito. kuo toliau tuo labiau supratau,kad jis man darosi brangus,jog mastom taip pat. ir viena diena supratau tai tas zmogus su kuriom galeciau nugyventi visa gyvenima iki pat zylos senatves... buvom nusprende gyventi kartu,bet nenorejau kalbeti apie jokias vedybas,nors jis uzimindavo kad i musu draugyste ziuri labai rimtai. ir viena diena pajutau ,kad laukiuosi,tada ir nusprendem abu,kad susituoksim. ir ka esam lamingai susituoke si rugpjuty bus trys metai,ir turim du vaikelius... ir ka galiu pasakyti esu laiminga,nes labai myliu savo vyra ir jis mane. tik pamirsau pamyneti,kad vyras prisipazino,kad kai pirma karta mane pamate su drauge atvykes,sake,kad iskarto labai patikau. wub.gif
nedaug kas zino musu pazinties istorija,nes man labai sunku kalbeti jog tai antra santuoka. ir kad zmones manes nesupras ar pasmersks....tai va tokia mano istorija.
Atsakyti
Kokios ivairios istorijos wub.gif wub.gif

O as saviskio labai nekenciau lotuliukas.gif .Kaimyniniame name gyveno. Labai jau izuliai pasielge ir pirma kart pamates pabuciavo..labai labai.. blink.gif doh.gif . As tokia velniene buvau.."plikom rankom" nepaimsi lotuliukas.gif .O cia kazkoks biesas isdygo ir puola doh.gif ... Gavo i ausi,kita kart gavo su sluota,arti net prieit nespejo. Po to ilga laika nesimate horizonte.Susizvejojo is kazkur mano tel. nr,skambindavo kada uzsimanydavo doh.gif .Tai muzikos klausyk,tai klausyk kaip jis bandeles pirko,kaip suni vedziojo doh.gif .Vengdavo arti prieit...nesmagu ,vistik, iskart su sluota pasitinka biggrin.gif .
Pirmas toks kitoks jausmas aplanke kai sukuosena ekstremaliai pasikeiciau.Tai va,eidami prasilenkem,pasisveikinau - o jis taip ir liko issiziojes stovet lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Oi kaip gera paliko sirdy lotuliukas.gif .
Na,ir galiausiai viena diena grizinejau namo. Ir kad duos lietaus. Varo kaip is kibiro. Pamenu taip smagu pasidare..Silta,medziai zydi,pila kaip is kibiro,kvapas toks vasarinis... Visa smagi,slapia begu. Per lietaus uzuolaida matau medi,smurkst po juo... o ten ...kaimynas...tas chamas... Slapias irgi... Juokiasi ir klausia - o sluota turi lotuliukas: ? Tai va...atkersijau as jam - susituokem gana greit,kad geresne sluota nenusluotu lotuliukas.gif .
Atsakyti
kokios linksmos istorijos kai kuriu lotuliukas.gif wub.gif

nepamenu ar as SM pasakojau kur nors savaja bet nepatingesiu papasakot dar karta doh.gif

tuo metu vaikas buvau 15 metu. lauke lyja slapia bet as pasiaukojanciai keliauju aplankyti geriausia drauge i ligonine. Pasitinka ji mane ir pradeda pasakot kad jos palatos drauge ateis aplankyt kazkoks vaikinukas tiksliau ta jo drauge pakviete jam mergina kad jie susipazintu. mintyse pagalvojau nu bus smagu paziuret kaip cia jie bandys pazindintis ir mums taip bekalbant ziuriu kolidoriaus gale kazkoks pasimetes vaikinas pareina visas geltonai apsirenges doh.gif ir kaip tycia keliauja i drauges palata. Sakau draugei einam paziuret i ta "lopa" is arciau doh.gif ieinam, jie ten pazindinas o mes su drauge ant jos lovos atsisedam nu ir as kazka leptelejau garsiai rolleyes.gif atsisuko tas vaikinukas ir dabar jau 8 metai kaip nenusisuka ax.gif dar tureciau paminet - nepatiko jis man, negrazus nesimpatiskas bet kazkodel draugei belydint mane namo pasakiau kad as jam pirmoji buciau sarasuose i merginas doh.gif aisku ta mano drauge su jo drauge ilgai nesnaude kadangi i ana panele jis nekreipe demesio tai persimete ant manes siulymo lotuliukas.gif ta pati vakara sulaukiau jo zinutes, kas juokingiausia kad jis net mano varda visiskai kita ten parase..zodziu pasirasinejom mes kelias savaites ir vasario 14 diena ejom i pirma pasimatyma o po to viskas klostes vezlio greiciu bet galu gale issirutuliojo i santuoka o dabar gyvenam laimingi ir vis pasijuokiam is to "koks cia lopas" thumbup.gif bet uztat dabar pats graziausias lopas lotuliukas.gif
Atsakyti
kokios idomios istorijos...
stai manoji..
Na o as su sawo wyru susipazinau wiena sestadienio wakara ant laiptu, as lipau i wirsu pas ja i kambari, o jis lipo i apacia, ir neleido manes uzlipt i wirsu, dar pridure :-busi mano zmona...
o as jam atsakiau paswajok ir praeis! wisas slapias ,purwinas, girtas, tikrai ne man.. Mat jis ten diena padejo pjauti malkas, o wakare zinoma malku uzbaigtuwem igere wisi. Na wis del to tai pasakius as uzlipau i wirsu pas drauge, mes pasiruoseme ir ejome i sokius, ten wel ji maciau bet daugiau mes ir nebendrawom.
Weliau kazkaip isirutuliojo linkejimai wiens kitam per draugus laugh.gif Po kurio laiko sulaukiau kwietimo waziuoti ziureti zirgu lenktyniu drauge su juo ir draugais, bet as atsisakiau, o linkejimais wistiek siuntinejomes.. Nes tuomet dar ne wisi mobiliuosius turejo biggrin.gif Dar po kurio laiko gawau pakwietima,i jo gimtadieni, pasiplaukioti waltini wel bendru draugu burije, as wel atsisakiau, tada drauge prase kad ryte pas ja ateiciau atceit jis laukia, wel nenuejau biggrin.gif O linkejimai wis tesesi toliau wiens kitam biggrin.gif
Karta wiena sestadienio wakara sedejau sokiuose su drauge ,ir jis mus pamate sedincias bet praejo pro sali, Eidamas wel pro sali as sedejau jau wiena nes drauge istempe pasokti. Jis prisedo prie manes pasikwiete sokt ir issitempe i sale sokti. Tuo metu as mylejau kita, bet kartu nebuwome, na bet sokt sutikau. Mes kaip ir linksmai sokome,ir mus pamate mano meile,tuomet ir jis pasikwiete pirma pasitaikiusia mergina ir atejo butent prie musu sokti. Na ir taip mes kelem wiens kitam pawyda, wiens pries kita. Na ilgai sokt neteko, nes baigesi sokiai, na o mes isejome i lauka, maciau kad mano meile nori prie manes prieiti, ir pasiulyti palydeti namo, bet salia mane stowi gi jaunikaitis, ir toks ikirus kad nepalieka manes ramybeje. Pasisiule palydeti ir taskas. Nors taip troskau kad lydetu mano meile,deja lidejo uzsispyrelis. Einant namu link, galwojau tik kad greiciau prieiti namus, nes taip nerwino jo kalbos apie masinas ,wariklius ir dar welniai zino ka, net nebepamenu ka dar pasakojo. -O pagaliai namai! sau pamaniau. Bet kur tau, jis wis stowi ir tebepasakoja sawo istorijas,praejo gal geru pora walandu jai ne daugiau kol juo atsikraciau. Mat jis dar taip ikiriai siulesi i widu arbatos biggrin.gif Bet taip ir neisileidau jo.. biggrin.gif biggrin.gif
Atejo ruduo, atslinko ir mano gimtadienis, pasikwieciau drauge , swesti labai nesiruosiau ir neplAnawau.. tykejausi linksmai sokiuose paselsim ir tiek,bet deja si sawaidgali kaip tycia sokiu nebuwo. Na kagi darom gimtadieni namie, werdu cepelynus, kepu du piragus, wienas pridege, o laikas senka, darau uzkandzius ir nesu ant stalo. Pakwieciau kelis artimus draugus. Bet to nepakako mano paselusiai draugei, jai jug reikia bernu!!! biggrin.gif na kagi ji suorganizawo du berniokus ir ka jus manot, tai wel tas pats ikiruolis. Na tiek to tegu buna, betik sweciam linksma. biggrin.gif Na o po gimtadienio wisi isiwaiksciojo, o tie du berneliai ir liko nakwoti, nes negalejo grist namo rolleyes.gif Ir stai tuomet jis man pasisiule draugauti.. Na nezinau kodel bet sutikau. Diewe toks ikirus jug nepaliks ramybej. blink.gif
Na taip ir draugawome 2metelius, po to susituokeme. Atsirado sunelis, weliau dukryte. Bet deja santykiai nebuwo geri. Netuwo man jokio demesio is wyro, o gimtadieniai, walentinai ir kowo 8-tuntosios man nebuwo swente, nes niekas man tokios swentes kaip ir nedarydawo, nei gelytes, nei bucinio aistringo, nei apkabinimo, nei zdinio tiesiog pasweikinimo.. Pradejo slegti tas wienisumo jausmas,mano romantines pastangos budawo iwertintos tik tiek -o kokia siandien swente? kai budawo westuwiu metines.. sad.gif Jauciausi neiwertinta, nemylima. Slege ir jo dazni isgerimai ir grubumai, kol galiausiai jie budawo wis smarkesni. Taip eme ir isbleso mano jausmai, ir wiena syk emiau sau ir pasakiau: kai tik galesiu atsistot ant koju, paliksiu ji ir iseisiu gywenti wiena su waikais. Nieko naujo neieskodama bendrawau nete su draugais,kol jis budawo darbe. Viena dien sulaukiau laisko nuo vaikinuko. Kuri laika rasinejo kaip sekas ir panasiai, bendraujant jam patikau, bet jis man nepatiko, budawo kad net neatsakydawau as i jo laiskus. Juolab kad pradejo prasyt susitikt. As atsakydawau jam ne. Nes tuomet man jis atrode per jaunas nors uz mane metais wiresnis. As jug bendradawau ne del to kad susirast kazka, o tiesiog pakalbeti apie wiska, kad nebutu liudni wakarai. Na ir stai dar wienas ikirus prie manes prilipo. Vakaras,wel as namuose wiena,wel gawau laiskuti kad nori pamatyt mane. Atsakiau ir wel neigiamai. O man is tiesu buwo be galo liudna. Jis wis nenustojo prasyt susitikt, kol galiausiai pagalwojau tiek to pakalbesim, ir man bus lengwiau. Jis atejo,pamacius supratau tai ne tas is nuotraukos vaikinas. O buwo ten anketoj wisai kita foto ir kiti metai. Bet manes tai netrigde, jug tik kalbesim.. Padariau kawos, o jis istrauke buteli wyno, gerem kawa wyna, ir daug kalbejom. Tiksliau wisa wakara kalbejau as, nes man to reikejo. isipasakojau wisa sawo gywenima, kol pamaciau kad jis be galo susigraudines, o akyse twenkiasi, ir bando twardyt asaras. priejau paemiau jam uz rankos, sakau: - newerk. Ir nusluosciau jo asaras. Tuomet jis dar labiau susijaudino,ziurejo man i akys i lupas. Ta akimirka atrode tokia ilga ir kesta, ir maloni.. tada jis pabuciawo mano lupas, o kai atsiplese nuo ju stipriai mane apkabino. Tas jausmas buwo ipatingas, jis yra ir dabar.. Nuo to wakaro mes supratome kad mus kazkas traukia, kad mus sieja kazkoks keistas stiprus ir nepaaiskinamas risys. Taip pradejome susitikineti, ir labai greit prisipazinome meileje, nes iskart po to wakaro ilgejomes wiens kito. Ilgai netraukiau, pasakiau wyrui kaip yra ir kad noriu skirtis.jam buwo sokas, kad ji palieku. Deja skyrybu negawau. isejau gywenti be skyrybu, wiena diena susidejau daiktus ir isejau. Gywenome graziai,laimingai. Sutareme puikiai. Kol atejo wasara,karsciai,darbai. Radom darba kuriame dirbome kartu, ir waikai buwo salia. Ir wiskas buwo puiku, kol keistis pradejo jis pats, o gal tik lysti jo uzsleptas budas. Jis pradejo daznai gerti. Kas cia tokio sakydawo jug wasara karsta, galima gi alaus. Taip sutinku galima wiena buteliuka, bet ne 12, ne 24 per diena. Pradejome pyktis, del jo elgesio su waikais. Kuri laika bandziau ji atkalbineti nuo gerimo, nuo to pasidariusio grubumo. Nepawyko. Nuleidau rankas. Susikrowiau manta, atwaziawau pas tewus. Gywenau su tewais ir dziaugiausi wasara. Jis dar atwaziuodawo skambindawo, as buwau atsalus, wengiau jo. Ir stai staigmena, laukiuosi. Buwo sokas, nes geriau KT, nei nestumas planuotas nei lauktas. Sirdyje juo dziaugiausi ir norejau jo nes buwo mylimo wyro waisius, ir is begalines meiles. Bet realiai siuo metu to nenorejau, nelaikas tam zmogiukui,, kodel jis butent dbr sugalwojo kad nori i pasauly. As likau be darbo isejau del sunkaus darbo, uz kuri moka kapeikas. Negalejau patyket kad manyje gywema maza gywybe, kai taip sunkiai fiziskai dirbau, ir kilnojau sunkias dezes, kaip jis isgyweno toki kruwi, ir kontraceptikus. Bijojau jog gali but komplikaciju waikeliui nuo KT. Nusprendziau atsisakyti sio waikelio, nors sirdyje to nenorejau ir wis galwojau kaip tam pasirisiu. Apsilankiau pas sawo daktar, deja atostogos. Na tiek to palauksiu. Kai po atostogu atejau pas daktara, paaiskejo kad jau welu kazka daryti. Sirdy labai apsidziaugiau, bet realiai pagalwojus buwo baisu. cray.gif Ne sykio nesijauciau nescia. Nepykino, newemiau, jokiu zenklu kad auga maza gywybe. Grizau namo ir niekam nieko nesakiau.. Pradejo wyras dazniau lankyt waikus ir zaist su jais. Zinojau kad jis mane tebemyli. Buwo jau susitaikes su tokia padetim kad skirsimes. Ir stai, waikai sugule miegoti, o as wisa wakara gulejau ir klausiau youtubei dainu ir klipuku apie meile, werkiau kad wiskas ne taip turejo buti. Mate jis kad man negerai. Pradejo guosti, as atstumti, nes man nereik paguodos. Tenoriu but wiena. Weliau atwaziawau i musu buta, iskepti torta drauges waikui. kaip tycia likimas taip sudeliojo, kad teko likti puosti torta, o ir buwo tadien musu 7 westuwiu metines. Sedejome kartu, ir galwojome limimas iskrete mum poksta. smile.gif Dienos ejo, o jis wis po darbo waziuodawo pas mus, ir budawo su waikais. Suartino mus mano tewo nelaime, kai padejo butent jis. o ne tas is kurio norejau sulaikti pagalbos. Uzpikau tik dar labiau ir nepranesiau tos grazios zinios pilwuko gywentojo teweliui. O wyras greit suprato jog laukiuos, jug pazysta mane jau 9 metai. Tai jis pats pirmas ta naujiena ir suzinojo, jis weze mane pas daktarus, kartu nerwawosi, ir wis buwo salia kaip draugas. Kai tewa iswezem i sanatorija,mama liko pas seseri, wyras pasiume mum pabuti pas ji ,kad nebuti wienai su waikais, nes mate jog sunku man. Sutikau. Laikui begant pradejau twarkyti sawo paliktu namu, pradejau gailetis, ka as palieku, jug tiek metu cia gywenta ir uzgywenta. Ramybes nedawe mylimasis. As jo wengiau, atmetinejau skambucius ir panasiai. O jis wis ieskodawo manes. Taip susikoste rudeni kai jau tik tada pradejo matytis pilwukas pasakiau ir jam ta tiesa. Jis nudziugo ieskojo mum namu. kai rado. Welgy susipykom.. Praradau pasitykejima juo ir nejau gywenti kartu, del waiku likau su wyru nes jiem cia sitoj aplinkoj geriau. o ta aplinka nebepasitykejau, kad ir kaip myli jis mane ir as ji. Atejo ir laikas gimdyti, ilgai swarsciau ka pasirinkti i gimdyma, ir taip isejo kad wisgi pasirinkau wyra, ir tuo dziaugiuosi kad buwo salia, kad laike ranka man, nes gimdymas buwo sunkus, ir mazylio gywybe kabejo ant plauko.. cray.gif Bet wisgi jis laimes kudikis, suwrke... heart.gif Dabar mazyliui tuoj bus 3 menesiukai, o as wis dar pasimetus, wis dar myliu maziuko tetuka, o gywenu del waiku su wyru. Nemyliu jo, ir negaliu prisiwersti jam buti meili. Gywenu ir kankinu 2 zmones , ir sawe pacia, ir kaip likimas toliau pasuks mano gywenima as ir pati nezinau... g.gif
Atsakyti