kokios idomios istorijos...
stai manoji..
Na o as su sawo wyru susipazinau wiena sestadienio wakara ant laiptu, as lipau i wirsu pas ja i kambari, o jis lipo i apacia, ir neleido manes uzlipt i wirsu, dar pridure :-busi mano zmona...
o as jam atsakiau paswajok ir praeis! wisas slapias ,purwinas, girtas, tikrai ne man.. Mat jis ten diena padejo pjauti malkas, o wakare zinoma malku uzbaigtuwem igere wisi. Na wis del to tai pasakius as uzlipau i wirsu pas drauge, mes pasiruoseme ir ejome i sokius, ten wel ji maciau bet daugiau mes ir nebendrawom.
Weliau kazkaip isirutuliojo linkejimai wiens kitam per draugus

Po kurio laiko sulaukiau kwietimo waziuoti ziureti zirgu lenktyniu drauge su juo ir draugais, bet as atsisakiau, o linkejimais wistiek siuntinejomes.. Nes tuomet dar ne wisi mobiliuosius turejo

Dar po kurio laiko gawau pakwietima,i jo gimtadieni, pasiplaukioti waltini wel bendru draugu burije, as wel atsisakiau, tada drauge prase kad ryte pas ja ateiciau atceit jis laukia, wel nenuejau

O linkejimai wis tesesi toliau wiens kitam
Karta wiena sestadienio wakara sedejau sokiuose su drauge ,ir jis mus pamate sedincias bet praejo pro sali, Eidamas wel pro sali as sedejau jau wiena nes drauge istempe pasokti. Jis prisedo prie manes pasikwiete sokt ir issitempe i sale sokti. Tuo metu as mylejau kita, bet kartu nebuwome, na bet sokt sutikau. Mes kaip ir linksmai sokome,ir mus pamate mano meile,tuomet ir jis pasikwiete pirma pasitaikiusia mergina ir atejo butent prie musu sokti. Na ir taip mes kelem wiens kitam pawyda, wiens pries kita. Na ilgai sokt neteko, nes baigesi sokiai, na o mes isejome i lauka, maciau kad mano meile nori prie manes prieiti, ir pasiulyti palydeti namo, bet salia mane stowi gi jaunikaitis, ir toks ikirus kad nepalieka manes ramybeje. Pasisiule palydeti ir taskas. Nors taip troskau kad lydetu mano meile,deja lidejo uzsispyrelis. Einant namu link, galwojau tik kad greiciau prieiti namus, nes taip nerwino jo kalbos apie masinas ,wariklius ir dar welniai zino ka, net nebepamenu ka dar pasakojo. -O pagaliai namai! sau pamaniau. Bet kur tau, jis wis stowi ir tebepasakoja sawo istorijas,praejo gal geru pora walandu jai ne daugiau kol juo atsikraciau. Mat jis dar taip ikiriai siulesi i widu arbatos

Bet taip ir neisileidau jo..
Atejo ruduo, atslinko ir mano gimtadienis, pasikwieciau drauge , swesti labai nesiruosiau ir neplAnawau.. tykejausi linksmai sokiuose paselsim ir tiek,bet deja si sawaidgali kaip tycia sokiu nebuwo. Na kagi darom gimtadieni namie, werdu cepelynus, kepu du piragus, wienas pridege, o laikas senka, darau uzkandzius ir nesu ant stalo. Pakwieciau kelis artimus draugus. Bet to nepakako mano paselusiai draugei, jai jug reikia bernu!!!

na kagi ji suorganizawo du berniokus ir ka jus manot, tai wel tas pats ikiruolis. Na tiek to tegu buna, betik sweciam linksma.

Na o po gimtadienio wisi isiwaiksciojo, o tie du berneliai ir liko nakwoti, nes negalejo grist namo

Ir stai tuomet jis man pasisiule draugauti.. Na nezinau kodel bet sutikau. Diewe toks ikirus jug nepaliks ramybej.
Na taip ir draugawome 2metelius, po to susituokeme. Atsirado sunelis, weliau dukryte. Bet deja santykiai nebuwo geri. Netuwo man jokio demesio is wyro, o gimtadieniai, walentinai ir kowo 8-tuntosios man nebuwo swente, nes niekas man tokios swentes kaip ir nedarydawo, nei gelytes, nei bucinio aistringo, nei apkabinimo, nei zdinio tiesiog pasweikinimo.. Pradejo slegti tas wienisumo jausmas,mano romantines pastangos budawo iwertintos tik tiek -o kokia siandien swente? kai budawo westuwiu metines..

Jauciausi neiwertinta, nemylima. Slege ir jo dazni isgerimai ir grubumai, kol galiausiai jie budawo wis smarkesni. Taip eme ir isbleso mano jausmai, ir wiena syk emiau sau ir pasakiau: kai tik galesiu atsistot ant koju, paliksiu ji ir iseisiu gywenti wiena su waikais. Nieko naujo neieskodama bendrawau nete su draugais,kol jis budawo darbe. Viena dien sulaukiau laisko nuo vaikinuko. Kuri laika rasinejo kaip sekas ir panasiai, bendraujant jam patikau, bet jis man nepatiko, budawo kad net neatsakydawau as i jo laiskus. Juolab kad pradejo prasyt susitikt. As atsakydawau jam ne. Nes tuomet man jis atrode per jaunas nors uz mane metais wiresnis. As jug bendradawau ne del to kad susirast kazka, o tiesiog pakalbeti apie wiska, kad nebutu liudni wakarai. Na ir stai dar wienas ikirus prie manes prilipo. Vakaras,wel as namuose wiena,wel gawau laiskuti kad nori pamatyt mane. Atsakiau ir wel neigiamai. O man is tiesu buwo be galo liudna. Jis wis nenustojo prasyt susitikt, kol galiausiai pagalwojau tiek to pakalbesim, ir man bus lengwiau. Jis atejo,pamacius supratau tai ne tas is nuotraukos vaikinas. O buwo ten anketoj wisai kita foto ir kiti metai. Bet manes tai netrigde, jug tik kalbesim.. Padariau kawos, o jis istrauke buteli wyno, gerem kawa wyna, ir daug kalbejom. Tiksliau wisa wakara kalbejau as, nes man to reikejo. isipasakojau wisa sawo gywenima, kol pamaciau kad jis be galo susigraudines, o akyse twenkiasi, ir bando twardyt asaras. priejau paemiau jam uz rankos, sakau: - newerk. Ir nusluosciau jo asaras. Tuomet jis dar labiau susijaudino,ziurejo man i akys i lupas. Ta akimirka atrode tokia ilga ir kesta, ir maloni.. tada jis pabuciawo mano lupas, o kai atsiplese nuo ju stipriai mane apkabino. Tas jausmas buwo ipatingas, jis yra ir dabar.. Nuo to wakaro mes supratome kad mus kazkas traukia, kad mus sieja kazkoks keistas stiprus ir nepaaiskinamas risys. Taip pradejome susitikineti, ir labai greit prisipazinome meileje, nes iskart po to wakaro ilgejomes wiens kito. Ilgai netraukiau, pasakiau wyrui kaip yra ir kad noriu skirtis.jam buwo sokas, kad ji palieku. Deja skyrybu negawau. isejau gywenti be skyrybu, wiena diena susidejau daiktus ir isejau. Gywenome graziai,laimingai. Sutareme puikiai. Kol atejo wasara,karsciai,darbai. Radom darba kuriame dirbome kartu, ir waikai buwo salia. Ir wiskas buwo puiku, kol keistis pradejo jis pats, o gal tik lysti jo uzsleptas budas. Jis pradejo daznai gerti. Kas cia tokio sakydawo jug wasara karsta, galima gi alaus. Taip sutinku galima wiena buteliuka, bet ne 12, ne 24 per diena. Pradejome pyktis, del jo elgesio su waikais. Kuri laika bandziau ji atkalbineti nuo gerimo, nuo to pasidariusio grubumo. Nepawyko. Nuleidau rankas. Susikrowiau manta, atwaziawau pas tewus. Gywenau su tewais ir dziaugiausi wasara. Jis dar atwaziuodawo skambindawo, as buwau atsalus, wengiau jo. Ir stai staigmena, laukiuosi. Buwo sokas, nes geriau KT, nei nestumas planuotas nei lauktas. Sirdyje juo dziaugiausi ir norejau jo nes buwo mylimo wyro waisius, ir is begalines meiles. Bet realiai siuo metu to nenorejau, nelaikas tam zmogiukui,, kodel jis butent dbr sugalwojo kad nori i pasauly. As likau be darbo isejau del sunkaus darbo, uz kuri moka kapeikas. Negalejau patyket kad manyje gywema maza gywybe, kai taip sunkiai fiziskai dirbau, ir kilnojau sunkias dezes, kaip jis isgyweno toki kruwi, ir kontraceptikus. Bijojau jog gali but komplikaciju waikeliui nuo KT. Nusprendziau atsisakyti sio waikelio, nors sirdyje to nenorejau ir wis galwojau kaip tam pasirisiu. Apsilankiau pas sawo daktar, deja atostogos. Na tiek to palauksiu. Kai po atostogu atejau pas daktara, paaiskejo kad jau welu kazka daryti. Sirdy labai apsidziaugiau, bet realiai pagalwojus buwo baisu.

Ne sykio nesijauciau nescia. Nepykino, newemiau, jokiu zenklu kad auga maza gywybe. Grizau namo ir niekam nieko nesakiau.. Pradejo wyras dazniau lankyt waikus ir zaist su jais. Zinojau kad jis mane tebemyli. Buwo jau susitaikes su tokia padetim kad skirsimes. Ir stai, waikai sugule miegoti, o as wisa wakara gulejau ir klausiau youtubei dainu ir klipuku apie meile, werkiau kad wiskas ne taip turejo buti. Mate jis kad man negerai. Pradejo guosti, as atstumti, nes man nereik paguodos. Tenoriu but wiena. Weliau atwaziawau i musu buta, iskepti torta drauges waikui. kaip tycia likimas taip sudeliojo, kad teko likti puosti torta, o ir buwo tadien musu 7 westuwiu metines. Sedejome kartu, ir galwojome limimas iskrete mum poksta.

Dienos ejo, o jis wis po darbo waziuodawo pas mus, ir budawo su waikais. Suartino mus mano tewo nelaime, kai padejo butent jis. o ne tas is kurio norejau sulaikti pagalbos. Uzpikau tik dar labiau ir nepranesiau tos grazios zinios pilwuko gywentojo teweliui. O wyras greit suprato jog laukiuos, jug pazysta mane jau 9 metai. Tai jis pats pirmas ta naujiena ir suzinojo, jis weze mane pas daktarus, kartu nerwawosi, ir wis buwo salia kaip draugas. Kai tewa iswezem i sanatorija,mama liko pas seseri, wyras pasiume mum pabuti pas ji ,kad nebuti wienai su waikais, nes mate jog sunku man. Sutikau. Laikui begant pradejau twarkyti sawo paliktu namu, pradejau gailetis, ka as palieku, jug tiek metu cia gywenta ir uzgywenta. Ramybes nedawe mylimasis. As jo wengiau, atmetinejau skambucius ir panasiai. O jis wis ieskodawo manes. Taip susikoste rudeni kai jau tik tada pradejo matytis pilwukas pasakiau ir jam ta tiesa. Jis nudziugo ieskojo mum namu. kai rado. Welgy susipykom.. Praradau pasitykejima juo ir nejau gywenti kartu, del waiku likau su wyru nes jiem cia sitoj aplinkoj geriau. o ta aplinka nebepasitykejau, kad ir kaip myli jis mane ir as ji. Atejo ir laikas gimdyti, ilgai swarsciau ka pasirinkti i gimdyma, ir taip isejo kad wisgi pasirinkau wyra, ir tuo dziaugiuosi kad buwo salia, kad laike ranka man, nes gimdymas buwo sunkus, ir mazylio gywybe kabejo ant plauko..

Bet wisgi jis laimes kudikis, suwrke...

Dabar mazyliui tuoj bus 3 menesiukai, o as wis dar pasimetus, wis dar myliu maziuko tetuka, o gywenu del waiku su wyru. Nemyliu jo, ir negaliu prisiwersti jam buti meili. Gywenu ir kankinu 2 zmones , ir sawe pacia, ir kaip likimas toliau pasuks mano gywenima as ir pati nezinau...