Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(zuika+ @ 2010 09 09, 16:42)
Šešėliai galioja dar metus, bet kompanija rašė, kad po to dar galima naudoti du metus, nes sudėtyje nėra nei vandens nei riebalų.

blink.gif na jau...per 3metus pirma karta girdziu toki teigini,niekada nenaudojau,nenaudoju ir nenaudosiu pasibaigusiu galiojimu produkcijos,nesvarbu ar tai MK ar tai butu kita firma doh.gif
Kur Jus tai radot kad butu parasyta? g.gif
Atsakyti
Šešėliai galioja dar metus, bet kompanija rašė, kad po to dar galima naudoti du metus, nes sudėtyje nėra nei vandens nei riebalų.

Tai kam gamintojas tada nurodo klaidinga galiojimo laika, jeigu dar +2 metus galima naudot? g.gif Manau gamintojas pats ivertina visas aplinkybes ir nurodo tikslia galiojimo laika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 09 10, 00:48)
blink.gif  na jau...per 3metus pirma karta girdziu toki teigini,niekada nenaudojau,nenaudoju ir nenaudosiu pasibaigusiu galiojimu produkcijos,nesvarbu ar tai MK ar tai butu kita firma  doh.gif
Kur Jus tai radot kad butu parasyta?  g.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 10, 10:54)
Tai kam gamintojas tada nurodo klaidinga galiojimo laika, jeigu dar +2 metus galima naudot?  g.gif Manau gamintojas pats ivertina visas aplinkybes ir nurodo tikslia galiojimo laika  ax.gif

Tai ne aš sugalvojau g.gif man nėra tikslo meluoti doh.gif

O Jūs turite galimybę rinktis norimą produktą atsižvelgiant į visas aplinkybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 09 11, 19:05)
Tai ne aš sugalvojau  g.gif  man nėra tikslo meluoti  doh.gif

O Jūs turite galimybę rinktis norimą produktą atsižvelgiant į visas aplinkybes  thumbup.gif

Na jei ne Jus tai tikriausiai Jusu konsultante ,kuri Jus pakviete biggrin.gif Man dar neteko tai girdeti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 12 rugsėjo 2010 - 11:31
Nesistebėkite, bet tikrai gamintojai apsidraudžia ir galiojimo laiką paprastai rašo mažesnį nei yra iš tikrųjų. Daugelis gamintojų oficialiai to neskelbia, bet neoficialiuose pokalbiuosia prasitaria, kad jų produktus drąsiai galima naudoti dar pusę, metus ar net ilgiau po nurodytos galiojimo datos.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 12, 14:59)
Nesistebėkite, bet tikrai gamintojai apsidraudžia ir galiojimo laiką paprastai rašo mažesnį nei yra iš tikrųjų. Daugelis gamintojų oficialiai to neskelbia, bet neoficialiuose pokalbiuosia prasitaria, kad jų produktus drąsiai galima naudoti dar pusę, metus ar net ilgiau po nurodytos galiojimo datos.

bet gal ne 2metus kaip teigia zuika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 09 12, 12:30)
Na jei ne Jus tai tikriausiai Jusu konsultante ,kuri Jus pakviete  biggrin.gif  Man dar neteko tai girdeti. g.gif

Pati kompanija galėtų galiojimo laiką ilgesnį rašyti, bet versle yra taisyklės, kurios tai riboja. MK kaip ir kiti kosmetikos gamintojai naudoja nustatytus galiojimo laikus tam tikroms prekių grupėms ar prekėms. Nesilaikant šios tvarkos - prekes parduoti draudžiama.

Ar dabar aiškiau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Questa @ 2010 09 12, 15:39)
bet gal ne 2metus kaip teigia zuika  blink.gif

Taip, tikrai dar du metus drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jau išbandėte naują „TimeWise“ skaistinančią, lyginančią kaukę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 09 13, 22:03)
Taip, tikrai dar du metus drąsiai  mirksiukas.gif

Tikra nesamone ir tam nepritariu doh.gif ir daktarai sako ,kad vaistu galiojimui pasibaigus dar pora menesiu galima juos gerti bet sitaip rizikuoti po 2 metu??? Na ne, aciu...as 2 menesius pasibaigusiu MK kremu pasitepliojau , nes savo naudojama buvau pabaigusi tai galvojau be odos liksiu, taip griauze ir perstejo, veidas paraudo,o kremo kvapas buvo kaip nzn ko g.gif smirdejo!
Todel gal kompanija ir apsidraudzia gal ir galima truputeli naudoti ja, bet nerizikuociau niekada 2metus po... Juk kremas automatiskai issiskiria toki kita riebalo sluoksni ir iskart kvapa pakeicia, ir Jus siulote tai tepti ant veido odos???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 16, 22:33)
Tikra nesamone ir tam nepritariu  doh.gif  ir daktarai sako ,kad vaistu galiojimui pasibaigus dar pora menesiu galima juos gerti bet sitaip rizikuoti po 2 metu??? Na ne, aciu...as 2 menesius pasibaigusiu MK kremu pasitepliojau , nes savo naudojama buvau pabaigusi tai galvojau be odos liksiu, taip griauze ir perstejo, veidas paraudo,o kremo kvapas buvo kaip nzn ko  g.gif smirdejo!
Todel gal kompanija ir apsidraudzia gal ir galima truputeli naudoti ja, bet nerizikuociau niekada 2metus po... Juk kremas automatiskai issiskiria toki kita riebalo sluoksni ir iskart kvapa pakeicia, ir Jus siulote tai tepti ant veido odos???? blink.gif

Aš ne apie kremą šnekėjau doh.gif o apie šešėlius, kuriu sudėtyje nėra nei vandens, nei riebalų, todėl ir gedimo procesas nevyksta.

O kremų nerekomenduočiau naudoti pasibaigus galiojimo laikui, juk jie genda!
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 09 17, 08:28)
Aš ne apie kremą šnekėjau  doh.gif  o apie šešėlius, kuriu sudėtyje nėra nei vandens, nei riebalų, todėl ir gedimo procesas nevyksta.

O kremų nerekomenduočiau naudoti pasibaigus galiojimo laikui, juk jie genda!

kiek pamenu jus sakete aplamai apie produkcija, apie seselius nebuvote to isskyrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 09 17, 09:06)
kiek pamenu jus sakete aplamai apie produkcija, apie seselius nebuvote to isskyrus  g.gif

Tai, kad apie šešėlius buvo kalba g.gif o apie kremus manęs niekas ir neklausė..

Tikiuosi, dabar išsiaiškinome mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika+: 17 rugsėjo 2010 - 10:56