QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 07, 12:38)
Laba mergynos
Nagi kas čia dabar per liūdnos nuotaikos? Tuoj kai duosim su GREK ir Ramunka gerų bizunėlių, greit nuotaikėlės parsiras.
Rimtai, nereikia taip visko imti į širdį, nervuotis dėl to ko nepakeisi. Visko gyvenime būna visko ir reikia. Turime stengtis kad kiekviena bedėlė ne gniuždytu, o sustiprintu. Mano gyvenimėlis toli gražu ne rožėm klotas kaip daugeliui iš šalies atrodo, nes visad išsišiepusi, linksma, tiesiog išmokau būti stipri, ir nepasiduot likimo smūgiams. Ir dabar tikrai daug viskas lengviau.
Nors dabar pati sunkiai valdau jauduliuką ir lengvai einu iš proto..
Jau ketvirtadienį išlekiam vaidinti į Birštoniuką, mano sanatorijytę.
Taip laukiu kad nebežinau kur dėtis.
Ir dar ten pirmasyk išbandysim save su penkių spektaklių programa, kolkas rekordas keturi spektakliai vienu kartu buvo. Labai įdomu kaip pasiseks, kaip viska suspėsim. 

Nagi kas čia dabar per liūdnos nuotaikos? Tuoj kai duosim su GREK ir Ramunka gerų bizunėlių, greit nuotaikėlės parsiras.

Rimtai, nereikia taip visko imti į širdį, nervuotis dėl to ko nepakeisi. Visko gyvenime būna visko ir reikia. Turime stengtis kad kiekviena bedėlė ne gniuždytu, o sustiprintu. Mano gyvenimėlis toli gražu ne rožėm klotas kaip daugeliui iš šalies atrodo, nes visad išsišiepusi, linksma, tiesiog išmokau būti stipri, ir nepasiduot likimo smūgiams. Ir dabar tikrai daug viskas lengviau.

Nors dabar pati sunkiai valdau jauduliuką ir lengvai einu iš proto..

Duokit duokit bizuneliu biski

Oho 5 spektaklius viena diena