Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

Kadangi prieš tai buvusią temą uždarė, leidau sau atidaryti naują, nes klausimas vis dar labai aktualus. Taigi - kokio jums sudėjimo vyrai patinka? O kokio nepatinka? Būtų įdomu, jei parašytumėt ir kodėl. Nuotraukų dėti nereikia, nes esu tikra, kad mes visos turime puikią fantaziją, todėl gebame įsivaizduoti ir be paveikslėlių rodymo.
Atsakyti
Ivairaus. Neturiu vieno standarto.
P.S. Copacabana, kodel uzsipuolet kristinita?
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 23, 23:12)
Ivairaus. Neturiu vieno standarto.
Nu o konkrečiau galima?
P.S. Copacabana, kodel uzsipuolet kristinita?
Neužsipuoliau, pasiūliau pasikeisti avatarą, kad liautųsi būti nuolatiniu įžeidinėjimų ir patyčių taikiniu. Paaiškinau jai, kad nuolatinis noras demonstruoti savo šeimos idilę, begalinis vyro liaupsinimas ir pastovus aiškinimas apie savo laimę ir kitų baisų pavydą tik rodo, jog ji nesijaučia saugi (na ir kad nėra baisiai protinga). Buvau apkaltina baisiu pavydu ir nėščios moters užgauliojimu, na o paskui pasišalinau iš temos, nes bijojau būti apkaltinta dar ir idealios šeimos draskymu. Būtų labai nemalonu.

Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:23)
Nu o konkrečiau galima?
Neužsipuoliau, pasiūliau pasikeisti avatarą, kad liautųsi būti nuolatiniu įžeidinėjimų ir patyčių taikiniu. Paaiškinau jai, kad nuolatinis noras demonstruoti savo šeimos idilę, begalinis vyro liaupsinimas ir pastovus aiškinimas apie savo laimę ir kitų baisų pavydą tik rodo, jog ji nesijaučia saugi (na ir kad nėra baisiai protinga). Buvau apkaltina baisiu pavydu ir nėščios moters užgauliojimu, na o paskui pasišalinau iš temos, nes bijojau būti apkaltinta dar ir idealios šeimos draskymu. Būtų labai nemalonu.

aciu Jums labai 4u.gif o as vis nesupratau, kad jus norejote man tik gero verysad.gif matyt man tikrai proto truksta unsure.gif

P.S. ir kaip galima sakyti, kad zmogus nepavydi lotuliukas.gif nu niekaip kitaip nesuprasi-kai vienas komentatorius seka kito komentatoriaus pastabas ir pamato, kad jis nuolat apie savo seima labai gerai atsiliepia-TIK PAVYDAS ir ne kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 23:29)
aciu Jums labai 4u.gif o as vis nesupratau, kad jus norejote man tik gero verysad.gif matyt man tikrai proto truksta unsure.gif

Nu geriau vėliau negu niekada.
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 23:29)
matyt man tikrai proto truksta unsure.gif

Matyt.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:30)
Nu geriau vėliau negu niekada.

se baliona Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 08 23, 23:31)

Kad jau užėjai, dabar tiesiog privalai atsakyti į temos klausimą.
Atsakyti
Griztant prie temos, patinka masyvus - sportiski. T.y. platus, bet ne stori biggrin.gif Nepatinka - placiu peciu ir kuduciai, kaip mb sako - dvirati prarije biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 23:32)
se baliona Jums 4u.gif

Ačiū, labai gražus balionas.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:33)
Kad jau užėjai, dabar tiesiog privalai atsakyti į temos klausimą.

Ką aš galiu pasakyti....
Kadangi dėl pirmo klausimo nesu tvirtai apsisprendusi, tai antrasis man apskritai kosmosas...
Atsakyti
Patinka smulkūs tačiau sportiški, taip pat vidutinio kūno sudėjimo. O nemėgstu stambių ir didelių gabaritų smile.gif
Atsakyti