Kadangi prieš tai buvusią temą uždarė, leidau sau atidaryti naują, nes klausimas vis dar labai aktualus. Taigi - kokio jums sudėjimo vyrai patinka? O kokio nepatinka? Būtų įdomu, jei parašytumėt ir kodėl. Nuotraukų dėti nereikia, nes esu tikra, kad mes visos turime puikią fantaziją, todėl gebame įsivaizduoti ir be paveikslėlių rodymo.
QUOTE(evelyna @ 2010 08 23, 23:12)
Ivairaus. Neturiu vieno standarto.
Nu o konkrečiau galima?QUOTE
P.S. Copacabana, kodel uzsipuolet kristinita?
Neužsipuoliau, pasiūliau pasikeisti avatarą, kad liautųsi būti nuolatiniu įžeidinėjimų ir patyčių taikiniu. Paaiškinau jai, kad nuolatinis noras demonstruoti savo šeimos idilę, begalinis vyro liaupsinimas ir pastovus aiškinimas apie savo laimę ir kitų baisų pavydą tik rodo, jog ji nesijaučia saugi (na ir kad nėra baisiai protinga). Buvau apkaltina baisiu pavydu ir nėščios moters užgauliojimu, na o paskui pasišalinau iš temos, nes bijojau būti apkaltinta dar ir idealios šeimos draskymu. Būtų labai nemalonu.QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:23)
Nu o konkrečiau galima?
Neužsipuoliau, pasiūliau pasikeisti avatarą, kad liautųsi būti nuolatiniu įžeidinėjimų ir patyčių taikiniu. Paaiškinau jai, kad nuolatinis noras demonstruoti savo šeimos idilę, begalinis vyro liaupsinimas ir pastovus aiškinimas apie savo laimę ir kitų baisų pavydą tik rodo, jog ji nesijaučia saugi (na ir kad nėra baisiai protinga). Buvau apkaltina baisiu pavydu ir nėščios moters užgauliojimu, na o paskui pasišalinau iš temos, nes bijojau būti apkaltinta dar ir idealios šeimos draskymu. Būtų labai nemalonu.
Neužsipuoliau, pasiūliau pasikeisti avatarą, kad liautųsi būti nuolatiniu įžeidinėjimų ir patyčių taikiniu. Paaiškinau jai, kad nuolatinis noras demonstruoti savo šeimos idilę, begalinis vyro liaupsinimas ir pastovus aiškinimas apie savo laimę ir kitų baisų pavydą tik rodo, jog ji nesijaučia saugi (na ir kad nėra baisiai protinga). Buvau apkaltina baisiu pavydu ir nėščios moters užgauliojimu, na o paskui pasišalinau iš temos, nes bijojau būti apkaltinta dar ir idealios šeimos draskymu. Būtų labai nemalonu.
aciu Jums labai

P.S. ir kaip galima sakyti, kad zmogus nepavydi

QUOTE(kristinita @ 2010 08 23, 23:29)
aciu Jums labai
o as vis nesupratau, kad jus norejote man tik gero
matyt man tikrai proto truksta 

Nu geriau vėliau negu niekada.
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:30)
Nu geriau vėliau negu niekada.
se baliona Jums

QUOTE(something else @ 2010 08 23, 23:31)
Matyt.
Kad jau užėjai, dabar tiesiog privalai atsakyti į temos klausimą.
Griztant prie temos, patinka masyvus - sportiski. T.y. platus, bet ne stori
Nepatinka - placiu peciu ir kuduciai, kaip mb sako - dvirati prarije

QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:33)
Kad jau užėjai, dabar tiesiog privalai atsakyti į temos klausimą.
Ką aš galiu pasakyti....
Kadangi dėl pirmo klausimo nesu tvirtai apsisprendusi, tai antrasis man apskritai kosmosas...