Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

QUOTE(Awdrute @ 2010 08 23, 23:33)
Griztant prie temos, patinka masyvus - sportiski. T.y. platus, bet ne stori  biggrin.gif Nepatinka - placiu peciu ir kuduciai, kaip mb sako - dvirati prarije  biggrin.gif
Kodėl patinka masyvūs? Labai įdomu, nes man asmeniškai nelabai patinka, todėl domina, kodėl kitas moteris traukia būtent masyvaus sudėjimo?

QUOTE(something else @ 2010 08 23, 23:37)
Ką aš galiu pasakyti....
Kadangi dėl pirmo klausimo nesu tvirtai apsisprendusi, tai antrasis man apskritai kosmosas...

O, čia jau išvis įdomu bigsmile.gif Nu nu, prašom plačiau apie tą pirmą punktą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Undinencija @ 2010 08 23, 23:38)
Patinka smulkūs tačiau sportiški, taip pat vidutinio kūno sudėjimo. O nemėgstu stambių ir didelių gabaritų smile.gif

Man irgi tokie patinka ax.gif O ūgis koks?
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:23)
*Nu o konkrečiau galima?
Neužsipuoliau, pasiūliau pasikeisti avatarą, kad liautųsi būti nuolatiniu įžeidinėjimų ir patyčių taikiniu. Paaiškinau jai, kad nuolatinis noras demonstruoti savo šeimos idilę, begalinis vyro liaupsinimas ir pastovus aiškinimas apie savo laimę ir kitų baisų pavydą tik rodo, jog ji nesijaučia saugi (na ir kad nėra baisiai protinga). Buvau apkaltina baisiu pavydu ir nėščios moters užgauliojimu, na o paskui pasišalinau iš temos, nes bijojau būti apkaltinta dar ir idealios šeimos draskymu. Būtų labai nemalonu.

* Jei man patinka vyras, tai patinka ir jo sudejimas. Sakiau gi, ivairaus. O Jums kokio sudejimo patinka? Nepatinka?
* Koks Jums skirtumas, koks jos avataras? Ar gaila? Nei Jus zinot, kaip ji jauciasi, nei ka. Galu gale, koks Jums skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:41)

Man irgi tokie patinka  ax.gif O ūgis koks?

neaukšti patinka (gali svyruot nuo netgi 170 iki 185) smile.gif kažkaip "vikresni", grakštesni atrodo smile.gif nes jei smulkus ir aukštas labai, tai irgi nesižiūri smile.gif
Atsakyti
Kažkaip į vyrų išvaizdą nekreipiu dėmesio.. Atsimenu gal tik kokius 3 atvejus gyvenime kaip vyro/vaikino išvaizda mane pritraukė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 23 rugpjūčio 2010 - 22:52
QUOTE(evelyna @ 2010 08 23, 23:48)
* Jei man patinka vyras, tai patinka ir jo sudejimas. Sakiau gi, ivairaus. O Jums kokio sudejimo patinka? Nepatinka?
Jau rašiau praeitoje temoje.
* Koks Jums skirtumas, koks jos avataras? Ar gaila? Nei Jus zinot, kaip ji jauciasi, nei ka. Galu gale, koks Jums skirtumas?
Aš tai nelabai suprantu, kodėl jūs čia mane dabar moralizuojate? Jūsų avatarui aš gi jokių priekaištų neturėjau.

Undinencija, man irgi! biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Site @ 2010 08 23, 23:52)
Kažkaip į vyrų išvaizdą nekreipiu dėmesio.. Atsimenu gal tik kokius 3 atvejus gyvenime kaip vyro/vaikino išvaizda mane pritraukė  biggrin.gif

Tai o kai pritraukė, kaip jie atrodė? Žinoma, vyrai turi daug kitų privalumų ir be išvaizdos, bet čia tema apie sudėjimą, tai neklausiu tada, į ką kreipiat dėmesį, nes greičiausiai sakysit, kad į asmenines savybes.
Atsakyti
Copacabana, welcome to the Stepford wives world smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 23, 23:52)
Aš tai nelabai suprantu, kodėl jūs čia mane dabar moralizuojate? Jūsų avatarui aš gi jokių priekaištų neturėjau.

As nemoralizuoju, man tik idomu.
P.S. Zinau, bet negaliu but garantuota, kad ryt neprikibsit. Juokauju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 08 23, 23:57)

Nu bet kodėl jos sėdi temoje apie vyrų sudėjimą? Šito tai nesuprantu.

QUOTE(evelyna @ 2010 08 23, 23:58)
As nemoralizuoju, man tik idomu.
P.S. Zinau, bet negaliu but garantuota, kad ryt neprikibsit. Juokauju. smile.gif
Dėl nieko šiame pasaulyje negalit būti garantuota.
Atsakyti
[quote=Copacabana,2010 08 23, 23:55]

o kodel mano avataras susilauke priekaistu? 4u.gif tik nesakykit, kad tiesus plaukai man netinka biggrin.gif ar tiesiog erzina besisypsantys zmones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinita: 23 rugpjūčio 2010 - 23:09
QUOTE(Minerva @ 2010 08 23, 23:57)

Uzsikvatojau
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 24, 00:08)
o kodel mano avataras susilauke priekaistu? 4u.gif tik nesakykit, kad tiesus plaukai man netinka biggrin.gif ar tiesiog erzina besisypsantys zmones  4u.gif

Nu kodėl jūs vis norit kalbėti apie tą savo avatarą?? Ar jums dar negana? Tema čia ne apie jūsų avatarą, eikit į avatarų temą.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 24, 00:06)
Nu bet kodėl jos sėdi temoje apie vyrų sudėjimą? Šito tai nesuprantu.

Nu gi,kad isgirtu saviskiu sudejima biggrin.gif Juk neidealu idealiose seimose negali buti.
Atsakant i temos klausima:man patinka auksti ir liesi (badaujancio poeto tipas laugh.gif ),bet mano vyras jau per liesas.Geriau maitint matyt reiks pradet biggrin.gif
Atsakyti