As parsisiunciau is torrent ru, ten gal astuoniolika puslapiu visokiu sporto programu. Jei nori galiu Skype permest, bet ne dabar, nes islekt noriu jau i miesta.

QUOTE(Nude @ 2010 11 05, 12:39)
As parsisiunciau is torrent ru, ten gal astuoniolika puslapiu visokiu sporto programu. Jei nori galiu Skype permest, bet ne dabar, nes islekt noriu jau i miesta. 

okiuka

Sveikos visos
Noriu ir aš prie jūsų prisijungti. Išvažiavus į užsienį užsiauginau beveik 10 kg, tai jau laikas susiimti
Kažkada bandžiau sportuoti pagal JM 30 days shred, bet tik užbaigiau pirmą lygį, o išbandžius antrą pritrūkau motyvacijos
Šįkart noriu startuoti su Turbo Fire. PArsisiunčiau visą programą, gana smagiai atrodo, gera muzika, todėl tikiuosi bus lengviau prisiversti pastraksėti
Anksčiau sportuodama pasiklodavau kilimėlį, tai šiek tiek prislopindavo jis mano trypimą

Noriu ir aš prie jūsų prisijungti. Išvažiavus į užsienį užsiauginau beveik 10 kg, tai jau laikas susiimti

QUOTE(Nude @ 2010 11 05, 13:36)
Zumba gerai riebalus degina, bet kaimynams is apatinio auksto tikrai gali lempa nukrist... Sportuodama laukiau kada pabels su sluota i lubas 
Man tas pats, sportuoju ir klausau, ar kaimynai dar į duris nesibeldžia 

QUOTE(chérie @ 2010 11 05, 12:59)
sveika

as ir galvoju kol neisigysiu svareliu tai gal dar pagal Billy Blanks cardio treniruote savaite pasitreniruosiu

QUOTE(samanta* @ 2010 11 05, 13:35)
pripyliau slapio zvyro i 0,5 l plastikinius buteliukus, gavosi lygiai 1 kg

QUOTE(brashke77 @ 2010 11 05, 13:58)
As irgi taip padariau

Po antros dienos JM30 skauda kojas labiau, isvis viskas skauda

Papildyta:
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 05, 09:02)

siandien is kart ryte be pusryciu dariau, ziauriai sunkiai, pilvui jau nebeistempiau. prakaitas varvejo. kai darau 11 val. galiu dar daugiau ne tik JM. Sunku!!!!!!!!!

As be pusryciu negaleciau,del to ir pasirinkau daryti kad ir 21.30 tomis dienomis kai dirbu,man jau geriau tokiu laiku negu is pat ryto

Labas mergaitės,
Jungiuosi ir aš prie Jūsų būrelio, pirmąjį JM30 etapą jau padariau, šiandien pirmoji antro etapo diena. Man patinka, iki pusės treniruotės taip greit laikas prabėga, o antra pusė jau sunkiau einasi, pradeda nuovargis lįst, tai tik ir laukiu kol bus ABS
Paguoda toms kurioms skauda raumenukus, man nustojo po 4 dienų
Jungiuosi ir aš prie Jūsų būrelio, pirmąjį JM30 etapą jau padariau, šiandien pirmoji antro etapo diena. Man patinka, iki pusės treniruotės taip greit laikas prabėga, o antra pusė jau sunkiau einasi, pradeda nuovargis lįst, tai tik ir laukiu kol bus ABS

QUOTE(samanta* @ 2010 11 05, 13:37)
isohunt.com yra torrentas

QUOTE(white kitty @ 2010 11 05, 15:37)
As irgi taip padariau 
Bet patinka man ta Jillian,tokia uch!! karingai nusiteikusi,gerai paskatina 
Papildyta:
As be pusryciu negaleciau,del to ir pasirinkau daryti kad ir 21.30 tomis dienomis kai dirbu,man jau geriau tokiu laiku negu is pat ryto
Saunuole,kad jau 3 diena iveikiai,as darysiu truputi veliau,bet jauciu kad nelengva bus,nes viskas skaudaaaa 

Papildyta:

Man kazkaip niekas neskauda, tik jauciu slaunu prieki, stengiuos daryt saziningai tik rytas viska sukniso, puse treniruotes nepadariau per ta silpnuma, nezinau gal reik vakare pakartot normaliai

Visas savo gimines moteriskes paskatinau pagal JM sportuot, ziuresiu kiek tems

Papildyta:
[quote=chérie,2010 11 05, 13:59]
Sveikos visos

tai dar gerai turi, pas mane + 16, sveika prisijungus, kartu visada linksmiau

QUOTE(brashke77 @ 2010 11 05, 14:58)
as slapio smelio, taip pat 1kg
Pavariau antra kart
JM + abs 8 min.