Sveikos
Jungiuosi ir as prie namie sportuojanciu
Turiu elipsini treniruokli, minu kas antra diena po 30 min ir nuo vakar pradejau daryti tas 8 min abs, bet kaip ir daugumai man siandien skauda kakla
labai net
man atrodo negerai darau
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 09, 12:46)
Sveikos
Turiu elipsini treniruokli, minu kas antra diena po 30 min ir nuo vakar pradejau daryti tas 8 min abs, bet kaip ir daugumai man siandien skauda kakla
labai net
man atrodo negerai darau 
Sveika prisijungus
as kai darau pilvo presa, stengiuos neitemti kaklo raumenu, o itemti pilvo raumenis, ir laikytis anksciau nurodymu kur merginos rase darant pilvo presa
paguodai, visos laukiam kol sustipres presas, nebeskaudes kaklo.
Kakla skauda, nes neteisingai darot atsilenkimus, darant teisingai isitempia tik pilvo raumenys. Stebekit, kad galva butu tiesiai ir smakras nesiremtu i krutine (tikiuosi suprantat)
ir keltis reikia ne galvos pagalba, o grynai is pilvo.
QUOTE(Nude @ 2010 11 09, 13:56)
Kakla skauda, nes neteisingai darot atsilenkimus, darant teisingai isitempia tik pilvo raumenys. Stebekit, kad galva butu tiesiai ir smakras nesiremtu i krutine (tikiuosi suprantat)
ir keltis reikia ne galvos pagalba, o grynai is pilvo. 
lyg supratau
Papildyta:
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 09, 13:53)
Sveika prisijungus
as kai darau pilvo presa, stengiuos neitemti kaklo raumenu, o itemti pilvo raumenis, ir laikytis anksciau nurodymu kur merginos rase darant pilvo presa
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 09, 13:04)
As katik po valandos trukusios treniruotes,ziauriai sunki dar man ji buvo
QUOTE(samanta* @ 2010 11 09, 14:07)
As katik po valandos trukusios treniruotes,ziauriai sunki dar man ji buvo
pagal kuria dirbai?
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 09, 12:46)
Sveika prisijungusi QUOTE(Nude @ 2010 11 09, 13:56)
Stebekit, kad galva butu tiesiai ir smakras nesiremtu i krutine (tikiuosi suprantat)
Aha, ir atsimenu klube kai sportuodavau, trenerė liepdavo išlaikyti tarpą tarp smakro ir krūtinės.
Sveikutės,
Esu dar tik naujokė
Gal galėtumėt patarti
Jau seniai sportavau, kaip būtų galima palengva atgauti fizinę formą ? Šiuo metu vėl grįžau į mokslus ir neturiu jau labai daug laiko... Bandau vakarais palakstyti su savo šunyte, bet kadangi neišeina to daryti reguliariai, gal ką gero galėčiau nuveikti ir namie ?
Esu dar tik naujokė
Gal galėtumėt patarti
QUOTE(White Oleander @ 2010 11 09, 13:59)
Sveikutės,
Esu dar tik naujokė
Gal galėtumėt patarti
Jau seniai sportavau, kaip būtų galima palengva atgauti fizinę formą ? Šiuo metu vėl grįžau į mokslus ir neturiu jau labai daug laiko... Bandau vakarais palakstyti su savo šunyte, bet kadangi neišeina to daryti reguliariai, gal ką gero galėčiau nuveikti ir namie ? 
Esu dar tik naujokė
Gal galėtumėt patarti
pradek nuo treniruociu pirmam puslapy
O mano siela nerimsta, noriu vis siustis naujas programas, tai ir neapsistoju ties viena konkrecia, ka tik pasokinejau Pump it up 2010 metu. Ten pabaigoj ir pratimai presui, ypac virsutinei daliai neblogi. Is ryto kazkaip prastai jauciausi, tai po sporto is karto viskas liux.
Beje, sveikos prisijungusios, kuo musu daugiau, tuo smagiau ir stimulas nepasiduoti didesnis.

Papildyta:
White Oleander, svarbiausia nepersistenk, geriau is pradziu daryk ne visa programa, arba kas antra diena, kad kunas turetu kada pailseti, nes staigus sokas kunui gali ne naudos atnesti, o greiciau jau zalos. Sekmes
Beje, sveikos prisijungusios, kuo musu daugiau, tuo smagiau ir stimulas nepasiduoti didesnis.
Papildyta:
White Oleander, svarbiausia nepersistenk, geriau is pradziu daryk ne visa programa, arba kas antra diena, kad kunas turetu kada pailseti, nes staigus sokas kunui gali ne naudos atnesti, o greiciau jau zalos. Sekmes
QUOTE(Nude @ 2010 11 09, 15:19)
O mano siela nerimsta, noriu vis siustis naujas programas, tai ir neapsistoju ties viena konkrecia, ka tik pasokinejau Pump it up 2010 metu. Ten pabaigoj ir pratimai presui, ypac virsutinei daliai neblogi. Is ryto kazkaip prastai jauciausi, tai po sporto is karto viskas liux.

Papildyta:
Papildyta:
tai kad as turiu tik JM
oi, cia ne man buvo
Prasom kreiptis