Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *6 Namučiai...

QUOTE(Nude @ 2010 11 10, 20:15)
Kas per prietaisas pas tave?  biggrin.gif

svarstykles- kuno sudeties analizatorius, taip lyg vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
oo kokios fainos svarstyklės, o riebalų norma kokia turi būt?

oj Labas rytas visoms 4u.gif

savaites ataskaita:
svoris -1,2kg bigsmile.gif
šlaunis: -1;
pilvas ties bamba: -3 bigsmile.gif
krūtinė (matuoju virš krutų tongue.gif ): -1;
blauzda: -1,5
kitka arba blogai buvo pamatuota, arba nepakito blush2.gif

Man merginos iki jūsų svorių dar toli, bet aš labai stengsiuosi ax.gif kad bent 69 pasiekti, tikrai ne be jokių minčių tą skaičių pasirinkau, sakau, gal didesnis stimulas siekt bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 11 lapkričio 2010 - 08:58
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 11, 09:57)
oo kokios fainos svarstyklės, o riebalų norma kokia turi būt?

oj Labas rytas visoms  4u.gif 

savaites ataskaita:
svoris -1,2kg  bigsmile.gif
pilvas ties bamba: -3  bigsmile.gif
kitka arba blogai buvo pamatuota, arba nepakito  blush2.gif

Man merginos iki jūsų svorių dar toli, bet aš labai stengsiuosi  ax.gif  kad bent 69 pasiekti, tikrai ne be jokių minčių tą skaičių pasirinkau, sakau, gal didesnis stimulas siekt bus  lotuliukas.gif

svoris gali ir nekristi, bet riebalai mazes ir tai bus liuks lieknejant.

oi kaip fainiai tau krito thumbup.gif saunuole, matyt ir maista gerai ziurejai.

svarstykles ir man patiko, pirkau tik uz 25 lt is padevetu.

Normas radau riebalu turi buti 14-20 proc. o mano yra 40 proc. doh.gif yr ka mazinti
pamaciau kad vandens per mazas kiekis organizme, norma moteru 55 proc. o pas mane yra 47 proc. turint omeny kad dar maitinu, papildomai reikia skysciu, gal del vandens trukumo taip silpna buna man, ziurejau kad yra tokiu pozymiu kai trukumas vandens. Prisipyliau dienos norma ir gersiu saziningai mirksiukas.gif
radau, kad reikia gerti ir pries, per ir po treniruociu vandeni.

pakoregavau liniuote, mamos svarstykles tada vejus rode. Paskaiciavau kai sversiu 67 nebeturesiu virsvorio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 11 lapkričio 2010 - 09:42
blush2.gif Toks tas maisto ir žiūrėjimas, tiesiog vakare valgau kokia 19 val paskutinį syk, na su išimtim visokiom, nes aš labai nenoriu dietų laikytis, bet tikrai sumažinau porcijas nežymiai, bet vietoj kokių bulvių ar makaronų deduosi daugiau salotų tongue.gif, na jei labai norisi tai įsimetu bet tikrai ne tiek kiek ankščiau, be to stengiuosi ribot saldumynus ir neužkandžiaut, nes su vaikais kitaip neišeina man,,, Tie tai obuoliukas tai sausainukas tai dar kas ir aš su jais sukremtu ką nors blush2.gif tiek to ir žiūrėjimo, bet produkto neatsisakiau jokio, valgau šiaip viską kaip valgius, ,, ot būtų faina pasimatuot riebalų kiekį savo, spėju, kad ir graž9s skaičiukai blush2.gif smile.gif

P.S o koks tavo siekiamas svoris buvo (64?) , nes mano idealus svoris irgi 68,o grožio, ar kaip tenvadinasi 64 ohmy.gif , bet pradžiai apvalinau, kad po to liktų ką veikt biggrin.gif o be to sakiau sau, kad jei ir liks man tie 5kg, aš ant savęs dėl to labai nepyksiu smile.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 11 lapkričio 2010 - 10:08

Sveikos 4u.gif

Saulėgrąža liuks rezultatai bigsmile.gif Šaunuolė 4u.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 11, 11:05)

P.S o koks tavo siekiamas svoris buvo (64?) , nes mano idealus svoris irgi 68,o grožio, ar kaip tenvadinasi 64 ohmy.gif ,  bet pradžiai apvalinau, kad po to liktų ką veikt biggrin.gif o be to sakiau sau, kad jei ir liks man tie 5kg, aš ant savęs dėl to labai nepyksiu smile.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Vakar ziurejau savo KMI kokia norma butu, tai radau kad 67 butu be antvorio jau, o paskiau jau ziureciau pagal isvaizda, gal tokio svorio atrodyciau klasiskai, o gal reiktu ir iki 62 numesti lotuliukas.gif

nu SIELOS SPARNAI ar jau???? fitness4.gif

as maista ir stengiuos pasiziureti tik tiek kad nepersivalgyti, saldumynu kelis per diena, nes ju labai noriu. jei as save labai riboju maiste, tempiu tik kokias dvi savaites ir metu nes musa per galvike tas ribojimas, tai stengiuos maiste nieko labai nekeist, o orienuotis daugiau i sporta.

as jau po sporto, dadejau papildomai pasisukinejimus su sluota soninikei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 11 lapkričio 2010 - 11:32
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 11, 10:43)
Sveikos 4u.gif

Saulėgrąža liuks rezultatai bigsmile.gif Šaunuolė 4u.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif už palaikymą, blush2.gif
aš jau dabar sau gražiai atrodau tongue.gif nuo tos dienos kai gimdžiau pagrandukę savo iki šiandien : - 18,2 kg smile.gif tai jau graži sau biggrin.gif jau kojos atslūgo, nebeištinę, ir liemuo matosi biggrin.gif

pataisau truputį, nes parašiau ąia taip save tikriausia ramindama biggrin.gif iš tų kg penki su puse dukrytės ir viso kito buvo tongue.gif
reiškiasi mano sąžiningai nutirpę - 12,7 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 11 lapkričio 2010 - 11:41
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 11, 12:32)
Ačiū smile.gif už palaikymą,  blush2.gif 
aš jau dabar sau gražiai atrodau tongue.gif  nuo tos dienos kai gimdžiau pagrandukę savo iki šiandien : - 18,2 kg smile.gif  tai jau graži sau biggrin.gif jau kojos atslūgo, nebeištinę, ir liemuo matosi biggrin.gif

oho, o as tai nuo 87 numeciau tik iki 81 schmoll.gif per 1.5 metus
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 11, 09:57)
savaites ataskaita:
svoris -1,2kg  bigsmile.gif
pilvas ties bamba: -3  bigsmile.gif

Puikūs rezultatai, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chérie: 11 lapkričio 2010 - 11:42
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 11, 11:32)
pataisau truputį, nes parašiau ąia taip save tikriausia ramindama biggrin.gif iš tų kg penki su puse dukrytės ir viso kito buvo tongue.gif
reiškiasi mano sąžiningai nutirpę - 12,7 smile.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 11, 11:34)
oho, o as tai nuo 87 numeciau tik iki 81 schmoll.gif per 1.5  metus

svarbu, kad jie neauga 4u.gif
QUOTE(chérie @ 2010 11 11, 11:34)
Puikus rezultatai, šaunuolė thumbup.gif

čia turiu į ką lygiuotis thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad temute netusteja, ir labai smagu girdeti, kad kunai daileja. Saunuoles visos. biggrin.gif as dar be sporto, nes darau valgyt, tai nebespesiu, teks po pietu pasportuot. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 11, 11:27)
nu SIELOS SPARNAI ar jau???? fitness4.gif
blush2.gif topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti