Ačiū, kad priemėt
QUOTE(Nude @ 2010 11 15, 16:16)
19 lt mokėjau.
Evut, sveika prisijungus. O kodel tu tokius didelius svorius naudoji? Siaip moterims rekomenduojama kuo lengvesni svoriai ir didesnis pakartojimu skaicius. Nebent esi per kuda, ir stengiesi pastambeti raumenu saskaita.
Taip, aš norėčiau raumens, bet netikiu, kad jis pas mane atsiras.

Man tai tie svoriai atrodo juokingai maži, pažiūrėjus kaip kai kurios sportuoja. galvoju, mes ne apie tuos pačius pratimus kalbam. Gal jūs aerobiką kokią darot pasiemusios svarelius į rankas? Aš tai, pavyzdžiui, darau pritupimus, įtupstus su svoriais rankose. O jūs kaip darot? Pastambėt nenorėčiau nebent per juosmenį, todėl nedarau atsilenkimų su svoriu, o šiaip per kitur tai aš nieko prieš.
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 15, 19:05)
Sakykit mergaites o jums nuo sporto apetitas neauga?

as sportuoju kas antra diena ir pastebejau, kad ta dienele kai sportuoju apetitas zveriskas
Žinoma, kad auga! Juk sudeginamos kalorijos ----> organizmas nori jas atgaut --------> didėja alkis. Kitaip ir būt negali.

Oi, atsimenu, kai maža buvau, lankiau baseiną, tai vagiau kaip žvėris.

Na, bet jei leisit sau po to prisivalgyt, tai nebus prasmės sportuot, nes reikia sudegint daugiau kalorijų negu suvartojat.
O kaip jūs manot, ar apimtys per klubus 90, per liemenį 68, per krūtinę 78 normalios?
Man atrodo, neproporcingai maža krūtinė ir didelis pilvas. :s