QUOTE(white kitty @ 2010 11 17, 23:17)
Oho kokia sexy treniruote,tas vyrukas vidury
Puse JM30 iveikta

Bet kaip keista,viena diena sunkiau mankstintis, kita lengviau,cia kalbu apie 8 min abs,vakar kazkaip sunkiai man ejo,o siandien nors ir po darbo bet net nepastebejau kaip atlikau
Juk sakiau, kad bus lengviau

man irgi jau lengviau po truputi ir kazkaip daug greiciau praeina treniruote nei anksciau

ir labai dziaugiuosi kad po truputi jauciu nugaros raumenukus, na tiksliau kai ka nors darau su rankom jauciu kad jie dirba, nes jau baisiai geda kai liemenele isispraudzia tarp lasinuku ten ir jos nebesimato, tik rinkes

tikiuosi greitai sumazes ten
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 17, 23:59)
Labas vakaras mergaites, tai va aptikau jusu temele ir noreciau prie jusu prisijungti, nes lb noriu sportuoti, bet atrodo motyvacijos kaip ir truktu. man atrodo namuose sportuojant kazkaip sunku pasiekti geru rezultatu, o gal as klystu

tai gal kas patarumet nuo ko ir kaip cia reikia pradeti sportuoti
Motyvacijos mes tau nelabai suteiksim manau, reikia paciai susigalvoti kodel tu nori sportuoti, ar kad sulieknetum, ar kad sustipretum, nori itilpti i graziausia per visa gyvenima matyta bikini? Ar gal nori kazkam irodyti kad gali? bet siaip turetum viska daryt tik del saves, ne del vyro, draugiu pastabu ar pan... rezultatu tikrai galima pasiekti neblogu ir namie, tik reikia saziningai sportuoti kasdien, ar kas antra diena cia jau kaip pasirinksi ir aisku rezultatai nebus iskart. o pradet manyciau nuo 1pusl nuorodu, ten yra kur parsisiusti video, as pradejau nuo JM_30DAY_SHRED, kazkaip taip rasosi. Sekmes jei nuspresi sportuoti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 18, 09:03)
gundausi pabandyti ta strip aerobika

jei siandien po JM ,jausiuos taip kaip vakar dar ismeginsiu sita

,poto jums papasakosiu kas kaip
bet grazumas ten merginu ainainai
Itariu visu jusu vyrai labai apsidziaugtu jei pasportuotumet prie ju su tokiais judesiukais

Gerai kad as dar turiu laiko pasiruosti iki kol vyra rasiu