Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

QUOTE(Cosette @ 2010 08 24, 21:21)
ar tos nuotraukso pasididina kaip nors ar jūs įžiūrit tokiam mažam paveikslėly?  g.gif aš tai neįžiūriu beveik nieko  lens.gif

as tai pasidariau file save as picture... ir tada issiaugojus galima didinti, bet kokybe nekokia.. smile.gif bet kazkaip supratau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 24, 22:27)
as tai pasidariau file save as picture... ir tada issiaugojus galima didinti, bet kokybe nekokia.. smile.gif bet kazkaip supratau.  rolleyes.gif

aišku mirksiukas.gif pamėginsiu.

Aš irgi esu įkėlus savo namo planą, bet.. jau pradėjo kelt sienas, o mes vis koreguojam lotuliukas.gif kai jau žinosim galutinį variantą - pakeisiu. Bet meistrai jau pyksta, nes negali normaliai dirbt doh.gif

kiek įdomu apytiksliai (net su 10 000Lt paklaida) gali kainuoti apmūryt klinkeriu dviejų aukštų namą (čia su apšiltinimu ir t.t.) g.gif nors labai labai grubiai, kad turėt supratimą, kol dar nepradėjau domėtis ir skaičiuot... ar kokia 20 000T, ar koks 100 000T?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 24, 19:27)
Arba gal žinot, kam iš pažįstamų yra dariusi šita firma, ir gali rekomenduoti help.gif , kad tai patikima firma ir nepridarys nesąmonių  Kažkaip sunkiai mums su jais sekasi, niekaip darbų nepradeda blink.gif

Nu kas liecia terminus, tai mes irgi pamenu sutartyje buvom numate vienaip, bet uzvelavo, gal menesi gal daugiau, jau nepamenu. bet tik kad orai tada buvo be rysio, tai labai ir neskubinau as ju. Pabandyk issiaiskinti ko jie veluoja, ar technikos neturi, ar medziagu, ar objektu prisieme ir nespeja...siaip nesmagu kai taip pazada ir nedaro, o avansa jau sumokejot?
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 24, 19:41)
na va is analizavau planiuka, aisku man pora klausimu iskilo kodel butent toki pasirinkimai..

1. Kodel pasirinkta katilies vieta viduryje namo, o nesukeista su saneliuku salia garazo??  g.gif
2. Aisku terasa idomi.. kodel nebuvo sujunkta namo siena su terasos siena, paliktas ten kazkoks apie metra tarpas??  g.gif

O siaip toks paparastas geras isplanavimas.. smile.gif butu smagu kada apsilankyti tavo namuke, nes man jis toks netradicinis ir idomus smile.gif  thumbup.gif

Pirmiausia del savo tokio projekto tureciau padekoti architektui A.Jonauskiui, jis is tikruju laikosi principo, kad turi buti ne belekaip. Siule jis daug mums ivairiu variantu, ir koregavo ir vienaip ir kitaip, finale priejom isvada kad vis delto katiline bus gerai ir ten del bendro kamino su zidiniu...o tarpelis tam kad laisvai papultum i katiline, nereiktu vaiksciot aplink visa nama ir pan...zodziu galima ten tu pliusu visokiu izvelgti smile.gif Zodziu mums tiko. Ir tai buvo geriausiai is pasiulytu variantu.

Kai turesim dezute gal kada ir reiks pravest ekskursija smile.gif Kol kas nelabai ten dar yra i ka ziuret ax.gif
Bet dekui uz pagyras...
Papildyta:
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 08 24, 20:47)

įdomus namukas tikrai thumbup.gif  rolleyes.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 24, 22:36)
aišku  mirksiukas.gif  pamėginsiu.

Aš irgi esu įkėlus savo namo planą, bet.. jau pradėjo kelt sienas, o mes vis koreguojam  lotuliukas.gif  kai jau žinosim galutinį variantą - pakeisiu. Bet meistrai jau pyksta, nes negali normaliai dirbt  doh.gif

kiek įdomu apytiksliai (net su 10 000Lt paklaida) gali kainuoti apmūryt klinkeriu dviejų aukštų namą (čia su apšiltinimu ir t.t.)  g.gif nors labai labai grubiai, kad turėt supratimą, kol dar nepradėjau domėtis ir skaičiuot... ar kokia 20 000T, ar koks 100 000T?

Pas mus apmurytas dvieju aukstu namas apdailinemis plytomis. Murino pernai, uz 1m2 darbas 50 Lt., apsiltinimas 15 cm vata, plytos po 1,65 Lt. viso murino 337 m2 , bendra suma medziagu (viskas iki smulkmenu) + darbas 60 tukst. Lt.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 24, 22:36)
kiek įdomu apytiksliai (net su 10 000Lt paklaida) gali kainuoti apmūryt klinkeriu dviejų aukštų namą (čia su apšiltinimu ir t.t.)  g.gif nors labai labai grubiai, kad turėt supratimą, kol dar nepradėjau domėtis ir skaičiuot... ar kokia 20 000T, ar koks 100 000T?

klinkeris ~25-30t.lt, mūrijimas dar ~20t.lt...skaičiai realūs iš draugų sąmatos, namas ~250kv,m bendro ploto.
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 08 24, 22:47)
Murino pernai, uz 1m2 darbas  50 Lt.,

QUOTE(mergina05 @ 2010 08 24, 22:47)

ačiū už atsakymus, maždaug žinosiu dabar rolleyes.gif mums sakė meistrai, kad po 60Lt/1m2 , įdomu ar iki kitų metų dar daugiau nepakils doh.gif
Pasirodo, namą statyt geriausiai reikėjo pernai rudenį arba bent anksti šį pavasarį, nes dabar kainos vėl kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 24, 21:36)

Manęs klausk ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 24, 21:43)
Analoginis variantas ir pas mus, plyteles pigiau bus ir patikejom, o dabar va ir galvojam, kad teks pjaustyti plyta, nes pamatas persiauras  ax.gif

Čia priklausomai kokioj stadijoj statyba, mes turėdami 35 cm pamatą sudėjom ~18 keramika, 10 putplasčio, 3 oro tarpas ~ 12 plyta. Yra vienas sprendimas, bet jis tik jei tai nulinis stiklas ir išlieti tik pamatai...
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 08 24, 21:07)
Mes pasidareme 50 cm plocio pamata ir viskas gavosi ok - 24 cm blokelis, 15 cm siltinimas, 3 cm oro tarpas ir 10 cm plyta  thumbup.gif. Kai dareme toki platu pamata, tai kai kas juokesi, kad statome ginybine siena 

drinks_cheers.gif musu pamatas 57, ar 55cm ax.gif blokelis 24cm, siltinimas 15cm (atrodo), oro tarpas 3cm, klinkeris 12cm.

klinkerio murijimas apie 40 - 70 lt/kv, priklauso plyta ar pusplyte (si brangiau), priklauso kokiu misiniu - paruostu, ar patys tures maisyt (tada irgi brangiau darbas)
pacio klinkerio kaina svyruoja, jei kalbat apie ta tikra klinkeri (su visom klinkerio charakteristikom,o ne apdailine plyta, plyteles ir pan.) tai kaina nuo 2lt uz vnt. kazkur.. g.gif bet reiktu paieskot akciju, spec. pasiulymu ir pan.
Atsakyti
oho doh.gif nu ir kainos dar siai dienai, klinkerio ir murijimo eina sau ,kazkaip ranka nekyltu moket uz apdaila per 60t...labai bragus namas gautusi,tiek asmeniniu,tiek piniginiu atzvilgiu..... blink.gif
Atsakyti
aišku  mirksiukas.gif  pamėginsiu.

Aš irgi esu įkėlus savo namo planą, bet.. jau pradėjo kelt sienas, o mes vis koreguojam  lotuliukas.gif  kai jau žinosim galutinį variantą - pakeisiu. Bet meistrai jau pyksta, nes negali normaliai dirbt  doh.gif

Galit skaičiuoti, kad 1m2 yra 60plytų, 1plyta apie 4Lt (2Lt plyta, 1Lt padėjimas, 1Lt skiedinys) + apšiltinimas kokie 5000. Aš taip skaičiavau, nedaug apsirikau - gausis pigiau, nes mūrijam su paprastu skiediniu, plyta nekainavo tiek, darbininkus pigiau radom mirksiukas.gif Bet, kaip visad, papildomos išlaidos dasideda
Atsakyti
QUOTE(megen @ 2010 08 24, 23:39)
oho doh.gif  nu ir kainos dar siai dienai, klinkerio ir murijimo eina sau ,kazkaip ranka nekyltu moket uz apdaila per 60t...labai bragus namas gautusi,tiek asmeniniu,tiek piniginiu atzvilgiu..... blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti