QUOTE(Cosette @ 2010 09 06, 08:27)
labas rytas,
o kodėl niekas nekalba apie
Agnapolio dvaro langus? Mano draugė juos dėjosi ir anksčiau buvau apie juos girdėjus...
Loky, tikiuosi užeini čia. Ar ne nuo tavo namo kelios čerpės yra nulėkę?
aciu man kad priziurejau ir cerpiu tiekejui kuris konsultavo stogo dengimo metu todel ir nenuleke (tikiuosi ir nenuleks)

maciau ta nama, cia dar pries ta gera viesula jos buvo nuleke, siaip cerpe tvirtinti reikia kas 3, ten kiek maciau toje zonoje kur nupustos cerpes tai nera pleveles, kazkaip idomiai. Gali buti kad tas stogas neuzbaigtas ir cerpes tik sudetos, bet nepritvirtintos kad veliau galetu nuardyti.
Papildyta:
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 09 06, 12:50)
Labas, pas mus plytomis muryta, o ne plytelemis

. Bet gal cia plyta taip graziai vadinama plytele

. Pries dedant siltinima ir mura, aplinkt langus apkaleme 50x180 mm lentomis, tvirtinome kampainiais visas lentas prie sienos, taip pat suverztos tarpusavyje. Ir durininkai ir langistai sake, kad liuks, tipo yra kur tvirtinti ir duris ir langus, nes kai padaro su puta, tada jiems nera prie ko tvirtinti, tam naudoja papildomai metalo juostas. Logiska - puta yra puta, medis tikrai tvirciau.
o duris dejoot i karkasus? virtrinas irgi? kaip su apatine dalimi, nes per duru slenksti tai vaiksciojama yra, kaip apatine karkaso dalis islaiko svorius nes ji tik ant kampu laikosi?