o mes stogui pirkom medį ir pjausim patys (t.y. samdysim tuos, kurie pjaus, bet mūsų kieme), bet dėsim iš karto išpjautą ir pastovėjusį kelias dienas. Aš sakau, kad negalima dėt tokio žalio, bet vyras sako, kad su kokiais stogdengiai kalbėjo, kad viskas gerai, išdžiūsta pastogėj. Ir man atrodo, kad neimpregnuosim....

QUOTE(Cosette @ 2010 09 15, 12:18)
o mes stogui pirkom medį ir pjausim patys (t.y. samdysim tuos, kurie pjaus, bet mūsų kieme), bet dėsim iš karto išpjautą ir pastovėjusį kelias dienas. Aš sakau, kad negalima dėt tokio žalio, bet vyras sako, kad su kokiais stogdengiai kalbėjo, kad viskas gerai, išdžiūsta pastogėj. Ir man atrodo, kad neimpregnuosim.... 

na mes irgi patys pirkom rastuku ir pjovem, bet jos jau metus laiko pas mus stovi ir neuzilgo zadam deti stoga

mes irgi neimpregnuosim, tik nuo vabalu tepsim - tepalu tuo is masinu

kristinka 2010, o nesmirdės nuo tų tepalų?
QUOTE(pingvikas @ 2010 09 15, 13:31)
kristinka 2010, o nesmirdės nuo tų tepalų?
nu kad tepalas siaip nesmirda... bent jau man, benzas su dyzeliu smirda..
QUOTE(Heli @ 2010 09 14, 19:26)
Sveiki,
taigi turiu nauja galvos skausma...ogi reikia metalines sijos virs 9 m
negana to, kad nesisivaizduoju, kur ja galima gauti, pagalvojau, kad ja uzkelti taigi vel reiks krano, o ir ne bet kas atvezt gales, nu kazkoks kosmaras. Nu zodziu...merginos, kurios daresi stogus, kiek mazdaug suejo jums medienos kb.m? Gal galit kas patark kur pirkot metalines sijas ir optimaliausias variantas mediena isigyti?
taigi turiu nauja galvos skausma...ogi reikia metalines sijos virs 9 m

mediena pirkau strielciu lentpjuvej-netoli Prienu

Na va kiek apskambinau. Nedziovinta mediena 530-570 Lt, o dziovinta pasiule uz 630
..ieskau toliau...

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 15, 14:05)
na mes irgi patys pirkom rastuku ir pjovem, bet jos jau metus laiko pas mus stovi ir neuzilgo zadam deti stoga 
sake geriausias vaistas nuo kenkeju 

pasidomekit kaip plevele sureguos i ta tepala, pas mane buvo taip kad nuo grandininio pjuklo uztisko keliose vietose pjuvenu ir tepalo misinys (plevele gera, divorol universal.), ir pasiliko plemai, is vidaus atrodo kad istirpo ten vidurinis sluoksnis pleveles (matosi baltas plemes, o plevele pilka), tiekejai klause monier atstovu ant kiek cia blogai, tie siunte vokieciams uzklausima, vokieciai atsake kad lyg ir nieko pavojingo, bet geriau kad nebutu tokiu dalyku.
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 15, 14:05)

o koks tas tepalas

QUOTE(Heli @ 2010 09 15, 18:49)
Na va kiek apskambinau. Nedziovinta mediena 530-570 Lt, o dziovinta pasiule uz 630
..ieskau toliau...

nu zinokit brangiai

Mes mediena emem Lekeciuose lenpjuvej,bet pries pora metu,tai tada jie buvo gera kaina pasiule

mes medieną susitarėm be popierių tai gavosi laba nebloga kaina, džiovinta, impregnuota, kažkaip man nekyla noras patiems ten su kažkokiais tepalais terlintis
o metalizuotos sijos čia kažkas klausė, tai mes už dvi sumokėjom 1400lt, tai man kažkaip labai baisiai neįperkamai neatrodo
Giedruole atsakys vyras į tavo klausimus ryt, porą vakarų nesusitinkam namie per visus darbus

o metalizuotos sijos čia kažkas klausė, tai mes už dvi sumokėjom 1400lt, tai man kažkaip labai baisiai neįperkamai neatrodo

Giedruole atsakys vyras į tavo klausimus ryt, porą vakarų nesusitinkam namie per visus darbus

Mes mediena stogui pirkome pernai is 'Medienos prekybos namai', Petrasiunuose, mediena dziovinta, impregnuota (vezta is Rusijos), mokejom po 530 Lt/m3, isdave sertifikatus, kad impregnuota.
Yra tokia lentpjūvė Juragiuose, pažįstu tą vaikiną, bet nieko nežinau kas kaip ten. Jeigu Juragiai kam nors pakeliui - galėčiau duot nr, paklaustumėt.