Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

o mes stogui pirkom medį ir pjausim patys (t.y. samdysim tuos, kurie pjaus, bet mūsų kieme), bet dėsim iš karto išpjautą ir pastovėjusį kelias dienas. Aš sakau, kad negalima dėt tokio žalio, bet vyras sako, kad su kokiais stogdengiai kalbėjo, kad viskas gerai, išdžiūsta pastogėj. Ir man atrodo, kad neimpregnuosim.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 09 15, 12:18)
o mes stogui pirkom medį ir pjausim patys (t.y. samdysim tuos, kurie pjaus, bet mūsų kieme), bet dėsim iš karto išpjautą ir pastovėjusį kelias dienas. Aš sakau, kad negalima dėt tokio žalio, bet vyras sako, kad su kokiais stogdengiai kalbėjo, kad viskas gerai, išdžiūsta pastogėj. Ir man atrodo, kad neimpregnuosim....  g.gif

na mes irgi patys pirkom rastuku ir pjovem, bet jos jau metus laiko pas mus stovi ir neuzilgo zadam deti stoga smile.gif

mes irgi neimpregnuosim, tik nuo vabalu tepsim - tepalu tuo is masinu biggrin.gif sake geriausias vaistas nuo kenkeju biggrin.gif
Atsakyti
kristinka 2010, o nesmirdės nuo tų tepalų?
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2010 09 15, 13:31)
kristinka 2010, o nesmirdės nuo tų tepalų?

nu kad tepalas siaip nesmirda... bent jau man, benzas su dyzeliu smirda..
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 09 14, 19:26)
Sveiki,

taigi turiu nauja galvos skausma...ogi reikia metalines sijos virs 9 m  doh.gif negana to, kad nesisivaizduoju, kur ja galima gauti, pagalvojau, kad ja uzkelti taigi vel reiks krano, o ir ne bet kas atvezt gales, nu kazkoks kosmaras. Nu zodziu...merginos, kurios daresi stogus, kiek mazdaug suejo jums medienos kb.m? Gal galit kas patark kur pirkot metalines sijas ir optimaliausias variantas mediena isigyti?

mediena pirkau strielciu lentpjuvej-netoli Prienu thumbup.gif
Atsakyti
Na va kiek apskambinau. Nedziovinta mediena 530-570 Lt, o dziovinta pasiule uz 630 doh.gif ..ieskau toliau...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 15, 14:05)
na mes irgi patys pirkom rastuku ir pjovem, bet jos jau metus laiko pas mus stovi ir neuzilgo zadam deti stoga smile.gif

mes irgi neimpregnuosim, tik nuo vabalu tepsim - tepalu tuo is masinu biggrin.gif sake geriausias vaistas nuo kenkeju biggrin.gif

pasidomekit kaip plevele sureguos i ta tepala, pas mane buvo taip kad nuo grandininio pjuklo uztisko keliose vietose pjuvenu ir tepalo misinys (plevele gera, divorol universal.), ir pasiliko plemai, is vidaus atrodo kad istirpo ten vidurinis sluoksnis pleveles (matosi baltas plemes, o plevele pilka), tiekejai klause monier atstovu ant kiek cia blogai, tie siunte vokieciams uzklausima, vokieciai atsake kad lyg ir nieko pavojingo, bet geriau kad nebutu tokiu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 15, 14:05)

o koks tas tepalas g.gif ir tipo jokiu borolitu nereikia ?

QUOTE(Heli @ 2010 09 15, 18:49)
Na va kiek apskambinau. Nedziovinta mediena 530-570 Lt, o dziovinta pasiule uz 630  doh.gif ..ieskau toliau...

nu zinokit brangiai g.gif mes pirkom prie kazlu is lentpjuves kad labai pigiai kainavo,uosviia apieskos kvito pasiskambinsiu ir paklausiu kainos.bet itkrai ne tokia kaip kazkas rase
Atsakyti
Mes mediena emem Lekeciuose lenpjuvej,bet pries pora metu,tai tada jie buvo gera kaina pasiule mirksiukas.gif
Atsakyti
mes medieną susitarėm be popierių tai gavosi laba nebloga kaina, džiovinta, impregnuota, kažkaip man nekyla noras patiems ten su kažkokiais tepalais terlintis doh.gif
o metalizuotos sijos čia kažkas klausė, tai mes už dvi sumokėjom 1400lt, tai man kažkaip labai baisiai neįperkamai neatrodo smile.gif

Giedruole atsakys vyras į tavo klausimus ryt, porą vakarų nesusitinkam namie per visus darbus doh.gif
Atsakyti
Mes mediena stogui pirkome pernai is 'Medienos prekybos namai', Petrasiunuose, mediena dziovinta, impregnuota (vezta is Rusijos), mokejom po 530 Lt/m3, isdave sertifikatus, kad impregnuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giintariuke: 16 rugsėjo 2010 - 05:50
Yra tokia lentpjūvė Juragiuose, pažįstu tą vaikiną, bet nieko nežinau kas kaip ten. Jeigu Juragiai kam nors pakeliui - galėčiau duot nr, paklaustumėt.
Atsakyti