QUOTE(Silent night @ 2010 08 25, 16:07)
Greisi,aš apakus,kaip gražiai sumūryta
Superiniai meistrai. Mano meistram turėtų būt gėda,nes šitaip nesugeba padaryt. Aišku,mokėjau nebrangiai,bet nors tvarkingai būtų.
QUOTE(Silent night @ 2010 08 25, 16:07)
Labai panašus mano variantas. nors visi tie vieno a. panašūs, o esmė skiriasi
Greisi, namo langai kaip akutės
QUOTE(deita @ 2010 08 25, 15:49)
sveikos, na matau judat krutat i prieki sus tatybom , smagu. na o rupestėliu ir kliuciu visiems atsiranda.Na ir mums dokunetai turėjo buti liepos viduryje o dar dabar neturim jau turėjom gauti už geros savaites bet dabar strigom su higienqa neleidžia savo irenginiu statytis, liepia jungtis prie miesto o kaina gaunasi nežmoniška
na nežinau ka darysim ryt vyras važiuos su architektu ten kalbet nes kažkoks absurdas gaunasi vieni gauna, o mums neleidžia
na jau turėjom pamatus už savaitės daryti dabar kaip bus nežinau, o mes i rimtesnius darbus planupojam pavasari kibti
)
sekmės visoms ir stiprybės
)))))
na jau turėjom pamatus už savaitės daryti dabar kaip bus nežinau, o mes i rimtesnius darbus planupojam pavasari kibti
sekmės visoms ir stiprybės
NIEKAM uz lt ar seip daryti savo nuoteku neleidzia.as jau situos kryziaus kelius nuejau....
GREISI labai grazus langai
ryt mano projektas vaziuoja i giraite
ryt gryztu i kns griebsiu stoga uz ragu
oj labukas
Ačiū
.Vyras dėl spalvos pradėjo abejoti,bet man grąžu.
Gražu gražu. Man jau irgi reikia domėtis, jei noriu dar šiemet išodę apšiltinti... Nėr kada
Kokia rėmo spalva nežinau
.Kaip ten albume parašyta ,what the f--k you talking abaout?Ar kaip ten
.Ateinu ,tik pasigirti
.Tiesa burbuliuks dėl langų duosiu telefoną,tik vyras savo knygutę sakė darbe paliko.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 25, 18:06)
Langai ant greičio pafotkinau .Vitrinas dar tik dės.
GREISI, labai dailus jūsų namas. O langai mediniai? man irgi reikia kontaktų
bet vis tiek dar paklausiu: kur pirkot čerpes stogui?
QUOTE(Cosette @ 2010 08 25, 20:25)
progressus group...galiu pasakyti už kiek 290kv.m už 15,5t. jau deda, nu grožis
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 25, 20:29)
progressus group...galiu pasakyti už kiek 290kv.m už 15,5t. jau deda, nu grožis
negaliu atsižiūrėt 
varysim ryt
matau, visos Progressus g. perka
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 25, 13:20)
as tai siandien pasipiktinus esu langu firmoms, kiek imoniu nusiunciau kad paskaiciuotu kaina, tik viena atrase... nesuprantu biski zmoniu...
I Alseka as buvau nuvaziavus, tai is karto prie manes ir paskaiciavo, Rudupis, ketvirtadieni patys jau issimatuoti nori atvaziuoti ir tada paskaiciuos.
mes daug iš Bauen perkam, bet turim irgi jiems konkurentą - privatininką