Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

QUOTE(Silent night @ 2010 08 25, 16:07)
po ilgų mąstymų sumečiau greit tokią idėją, čia labai grubiai
Ką manot?

schmoll.gif
Atsakyti
Greisi,aš apakus,kaip gražiai sumūryta thumbup.gif Superiniai meistrai. Mano meistram turėtų būt gėda,nes šitaip nesugeba padaryt. Aišku,mokėjau nebrangiai,bet nors tvarkingai būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 25 rugpjūčio 2010 - 17:26
QUOTE(Silent night @ 2010 08 25, 16:07)
po ilgų mąstymų sumečiau greit tokią idėją, čia labai grubiai
Ką manot?

Labai panašus mano variantas. nors visi tie vieno a. panašūs, o esmė skiriasi biggrin.gif

Greisi, namo langai kaip akutės smile.gif šypsenos tik trūksta. Šiaip gražūs.
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2010 08 25, 15:49)
sveikos, na matau judat krutat i prieki sus tatybom , smagu. na o rupestėliu ir kliuciu visiems atsiranda.Na ir mums dokunetai turėjo buti liepos viduryje o dar dabar neturim jau turėjom gauti už geros savaites bet dabar strigom su higienqa neleidžia savo irenginiu statytis, liepia jungtis prie miesto o kaina gaunasi nežmoniška  unsure.gif na nežinau ka darysim ryt vyras važiuos su architektu ten kalbet nes kažkoks absurdas gaunasi vieni gauna, o mums neleidžia  g.gif
na jau turėjom pamatus už savaitės daryti dabar kaip bus nežinau, o mes i rimtesnius darbus planupojam pavasari kibti smile.gif)
sekmės visoms ir stiprybės smile.gif)))))

NIEKAM uz lt ar seip daryti savo nuoteku neleidzia.as jau situos kryziaus kelius nuejau.... unsure.gif

GREISI labai grazus langai wub.gif kokia cia remo spalva???

ryt mano projektas vaziuoja i giraite thumbup.gif pasirodo visi reikalingi breziniai buvo tik mb nemokejo susikuisti tame popierizme doh.gif
ryt gryztu i kns griebsiu stoga uz ragu doh.gif

oj labukas

Atsakyti
Ačiū biggrin.gif .Vyras dėl spalvos pradėjo abejoti,bet man grąžu.
Atsakyti
Gražu gražu. Man jau irgi reikia domėtis, jei noriu dar šiemet išodę apšiltinti... Nėr kada sad.gif
Atsakyti
Kokia rėmo spalva nežinau blush2.gif .Kaip ten albume parašyta ,what the f--k you talking abaout?Ar kaip ten hihihi.gif .Ateinu ,tik pasigirti dirol.gif .Tiesa burbuliuks dėl langų duosiu telefoną,tik vyras savo knygutę sakė darbe paliko.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 25, 18:06)
Langai ant greičio pafotkinau .Vitrinas dar tik dės.

GREISI, labai dailus jūsų namas. O langai mediniai? man irgi reikia kontaktų smile.gif pradėsiu jau vest rimtą sąsiuvinį, nes po to būna negražu po 100 kartų klaust doh.gif

bet vis tiek dar paklausiu: kur pirkot čerpes stogui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 25, 20:25)
bet vis tiek dar paklausiu: kur pirkot čerpes stogui?  ax.gif

progressus group...galiu pasakyti už kiek 290kv.m už 15,5t. jau deda, nu grožis wub.gif negaliu atsižiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 25, 20:29)
progressus group...galiu pasakyti už kiek 290kv.m už 15,5t.  jau deda, nu grožis  wub.gif negaliu atsižiūrėt  doh.gif

varysim ryt clap.gif , labai įdomu rolleyes.gif

matau, visos Progressus g. perka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 25 rugpjūčio 2010 - 19:48
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 25, 13:20)
as tai siandien pasipiktinus esu langu firmoms, kiek imoniu nusiunciau kad paskaiciuotu kaina, tik viena atrase... nesuprantu biski zmoniu...

I Alseka as buvau nuvaziavus, tai is karto prie manes ir paskaiciavo, Rudupis, ketvirtadieni patys jau issimatuoti nori atvaziuoti ir tada paskaiciuos.
Atsakyti
mes daug iš Bauen perkam, bet turim irgi jiems konkurentą - privatininką smile.gif
Atsakyti