Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai- 9 tema

QUOTE(JANYTE25 @ 2010 09 24, 17:57)
labas norejau suzinot kur galima paziuret kainas?girdejau kad uz cezario pjuvireikia moket i kasa?ar tai tiesa(jei zinai kad tikrai darys)
jau supratau kad vyras gales nakvot kartu,tai ir jam reikia moket uz vieta?jai buvo cezario pjuvis?
klausiu nes kitur nereikia,o cia kazkaip kitaip g.gif
aciu
p.s gal kazkas gimdiet patis be cezario praejus maziau 2 metu?ar antra karta irgi dare cezario blush2.gif

del kainu nzn, as gimdziau pati.
Bet mano bendradarbe tai pirmaji pagimde su CP , o antra gimde pati, praejus vos1,5 metu.
Atsakyti
Na galiu ir aš pasidalinti įspūdžiais. Arba man pasisekė, arba VGN gimdyt tikrai yra gerai smile.gif Atvažiavau naktį su niekuo nesitarius. Nuo pat priimamojo sesutės iki paskutinės apžiūrėjusios daktarės nesusidūriau nei su vienu nemaloniu žmogum. Vieni labai šiltai bendravo, kiti dalykiškiau, bet priežiūros, patarimų ir pagalbos tikrai netrūko. Sesutės mažyliui verkiant naktį ir nekviestos ateidavo pažiūrėt, ar viskas gerai, atsakydavo į visus klausimus. Aišku nėjo nuolat į palatą su patarimais, bet juk tai normalu - mamytei reikia pailsėti, o jei kas neaišku, visada galima kviesti ir klausti. Na gal gimdant be vyro būtų buvę sunkiau, nes kol atėjo rytinė pamaina (gimdykloj buvom apie trečią nakties), tai nelabai pas mus kas užsukdavo, nors kita vertus gimdymo veikla vyko pamažu ir sklandžiai. Tik kai jau skausmas surietė visai, pati nebūčiau iki sesučių nušliaužus kokių vaistukų paprašyti... Gimdymą priėmė jauna gydytoja Julija ir akušerė Asta. Mano akimis jos elgėsi profesionaliai ir rūpestingai - kai reikėjo veikti greitai ir tiksliai, davė aiškias komandas, kai matė, kad man sunku, gyrė ir ramino. Žodžiu, neturiu nei vieno priekaišto. Po gimdymo mums pasisekė gauti mokamą palatą, nes šiaip būtų tekę pataloginiam gulėti, o ten labai ne kas dėl remonto - atidarai duris ir eina baisi smarvė į vidų... Bet čia jau kaip ir ne ligoninės trūkumas, o laikinas nesklandumas. Šiaip, vienintelis negeras dalykas - naktimis nebėga karštas vanduo, tik toks drungnas. Nebuvo man man malonu po tokiu apsiprausti ir mažiukas labai klykė užpakaliuką plaunant. Bet dieną jau normaliai karštas bėgdavo.

Dėl atpirkimų, tai nei vieno žodžio negirdėjau - ir kateterį įstatė, ir nuskausminamųjų davė, paskui likus vienam cm kažkokių sąrėmius skatinančių suleido ir tikrai neprašė nieko atpirkti. Palatoj buvo pilnas stalčius vystykliukų ir marliukų, o kai mažylis atpylė ant kepurėlės ir neturėjau kuo pakeisti, sesutė net neprašyta atnešė ligoninės kepurytę.

Ir šiaip man pasirodė, kad žmonės dirbantys su tokiais mažais, trapiais ir nuostabiais žmogučiais, negali būti pikti ir šiurkštūs rolleyes.gif Kai kurios gydytojos ir sesutės taip meiliai kalbino ir mylavo mano mažutėlį kaip savo rolleyes.gif Na gal man tikrai labai pasisekė, bet labai linkiu visoms susidurti tik su tokiais medikais 4u.gif
Atsakyti
o gal kas zino ar imanomapvz vaziuojant nakti zinoti koks daktaras tuo metu budi? nes yra tokiu , kuriu nenoretusi sutikti gimdant g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2010 09 28, 12:59)
o gal kas zino ar imanomapvz vaziuojant nakti zinoti koks daktaras tuo metu budi? nes yra tokiu , kuriu nenoretusi sutikti gimdant g.gif

Paskambink ir paklausk smile.gif
Atsakyti
Klausimas važiavusioms gimdyt nesitarus. Ar prieš tai lankėtės VGN pas kokį nors gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 09 30, 08:57)
Klausimas važiavusioms gimdyt nesitarus. Ar prieš tai lankėtės VGN pas kokį nors gydytoją?

Ne, nesilankiau pas nieką VGN.
Abu vaikučius gimdžiau VGN, nesitariau ir likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 09 30, 09:57)

Gimdžiau nesitarus (gegužės pradžioj). Prieš tai iš vis net nebuvau ten apsilankiusi. Viskas praėjo labai normaliai, priimė, prižiūrėjo, daugiau dėmesio nesitikėjau, net jei ir būčiau susitarus:)
Atsakyti
Justesea kada jūs gimdėte? įdomu ar dabar daug šansų pakliūt į tas nesuremontuotas palatas ar ten kur remontas vyksta ir ta smarvė?
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 09 30, 09:57)

pirma karta VGN apsilankiau butent gimdydama(nu neskaitant ekskursijos pries tai, bet tada neteko bendrauti ne su vienu gydytoju), nesitariau su niekuo, likaun patenkinta
Atsakyti
QUOTE(gerberra @ 2010 09 30, 14:38)
Justesea kada jūs gimdėte? įdomu ar dabar daug šansų pakliūt į tas nesuremontuotas palatas ar ten kur remontas vyksta ir ta smarvė?

Gimdžiau prieš dešimt dienų. Šiaip čia sėkmės reikalas, priklausomai, kiek gimdyvių bus. Bet jei jų daug, tai kartais vienintelė išeitis nepakliūti į nesuremontuotas - imti mokamą, nes jei nesumoki, niekas neguldys į tokią, manau, tai ir per didžiausią perpildimą tokia gali būti laisva. Įtariu ir mums kažkas panašaus buvo.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pagaliau ir as sulaukiau savo antros atzaleles.
Tikrai drasiai vaziuokite gimdyti i VGN-nepasigailesite!!! Turiu tik pagirti visa akuseriu ir gydytoju kolektyva 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Jei kam idomu, galesiu papasakoti viska placiau veliau, nes kolkas nelabai jauciuosi pati, tai ilgai prie komputerio sedeti negaliu unsure.gif
Noriu tik uzduoti viena klausima tom mamytem, kas jau pagimde.
Mus israse su visais reikiamais skiepais ir t.t, o grizus namo, nepastebejau jokios zymes ant mazyles rankos, kad butu mums padarytas BCG (tuberkuliozes skiepas). Nera jokio pulinuko ir pleistriuko jokio nebuvo uzdeta. Skambinau i VGN-sake kad viskas atlikta ir pleistriuku jie neklijuoja.....ar jusu mazyliams irgi taip pat buvo?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(usahelen @ 2010 10 02, 15:21)
Sveikos merginos,

Pagaliau ir as sulaukiau savo antros atzaleles.
Tikrai drasiai vaziuokite gimdyti i VGN-nepasigailesite!!! Turiu tik pagirti visa akuseriu ir gydytoju kolektyva 4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Jei kam idomu, galesiu papasakoti viska placiau veliau, nes kolkas nelabai jauciuosi pati, tai ilgai prie komputerio sedeti negaliu unsure.gif
Noriu tik uzduoti viena klausima tom mamytem, kas jau pagimde.
Mus israse su visais reikiamais skiepais ir t.t, o grizus namo, nepastebejau jokios zymes ant mazyles rankos, kad butu mums padarytas BCG (tuberkuliozes skiepas). Nera jokio pulinuko ir pleistriuko jokio nebuvo uzdeta. Skambinau i VGN-sake kad viskas atlikta ir pleistriuku jie neklijuoja.....ar jusu mazyliams irgi taip pat buvo?
Aciu 4u.gif

viskas tvarkoj, nepergyvenk 4u.gif
mums atsirado po menesio mazdaug.
Atsakyti