del astpirkimo tai gali buti taip, kad jie tuo momentu extrinio netures ir tada leks vyras ieskot, kur pirkt, sugais laiko, o tau skaudes tuo metu... man taip buvo. extrini rado, bet vyra vistiek siunte pries tai pirkt. Tai geriau jau savo buciau iskart turejus - niekam jokiu problemu
Savo rinkini reikia turet. Gali pasiskambint ir paklaust tiksliai, kiek ko reikia, nes pries epidura dar ringerio tirpalo du maisiukus lasina. Ji iri berods reikia savo turet 
del astpirkimo tai gali buti taip, kad jie tuo momentu extrinio netures ir tada leks vyras ieskot, kur pirkt, sugais laiko, o tau skaudes tuo metu... man taip buvo. extrini rado, bet vyra vistiek siunte pries tai pirkt. Tai geriau jau savo buciau iskart turejus - niekam jokiu problemu
Nesitariant matyt reiktu turet rinkini.
As tariausi, nereikejo absoliuciai nieko, viskas buvo patiekta 'ant lekstutes'
As tariausi, nereikejo absoliuciai nieko, viskas buvo patiekta 'ant lekstutes'
QUOTE(BOTE @ 2010 10 19, 12:16)
O sakykit jei tevelis dalyvauja gimdyme ar jam uztenka vienkartiniu maiseliu ant batu, ar reikia visos specialios vienkartines aprangos? Aciu 
Vyrui turejau slepetes.
Kai pirma karta gimdziau, buvau jam paemusi ir marskinelius persirengti, bet kaip atvaziavo, taip tik slepetes ir teapsiave. Tai si karta tik jas ir paemiau
P.S. Nesiulyciau jam buti su tais maiseliais ant koju, nes jos labai ima prakaituoti - nepraleidzia oro tie maisai. Zodziu, nepatogu.
QUOTE(Giedre888 @ 2010 10 17, 00:10)
Man Andzelika akusere labai patiko, super, rupestinga, maloni, paslaugi. Zaliunas taip pat labai fainas zmogus, labai profesionalus, savo srities zinovas, informatyvus, nes atsake i kiekviena mano klausima bei aiskiai paaiskino. Esu jiems labai dekinga. Kai gimdysiu antra vaikiuka tai tik pas juos.
as irgi gimdziau prie akuseres Andzelikos, superine akusere, esu be galo ja patenkinta
QUOTE(fedoska @ 2010 10 17, 15:44)
O cia jau sory, nesuslaikysiu - zirniai, kopustai - tai subalansuota maitinancioms mamoms? Nebent per du metus pakeite meniu 
QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 10 17, 15:52)
Tikrai labai įdomu,nejaugi pradėjo maistą atskirai žindyvėms gaminti?
Prieš šiek tiek daugiau nei dvejus metus tai tikrai taip nebuvo, maistas tikrai nebuvo tinkantis maitinančiai mamytei 
nu tos kurios negavo tikrai gerai papuole, as gimdziau liepos vidury,tai tikrai nepasakyciau kad maistas tinkamas maitinanciai mamai
QUOTE(ederi @ 2010 10 20, 07:51)
Sveikos merginos,
noriu paklausti gimdziusiuju su epiduru. Reikia veztis savo rinkini, veliau atpirkti ar nereikia visiskai nieko? Su niekuo del gimdymo nesitariu.
Aciu uz atsakymus.
noriu paklausti gimdziusiuju su epiduru. Reikia veztis savo rinkini, veliau atpirkti ar nereikia visiskai nieko? Su niekuo del gimdymo nesitariu.
Aciu uz atsakymus.
as gimdziau nesitarusi, su epiduru. nu zinok galiu tau pasakyt cia laimes dalykas reik turet ar ne. as jau kaip minejau gimdziau prie akuseres Andzelikos ir jei gerai varda perskaiciau gydytojos Julijos. vos patekus i gimdykla pasakiau kad noriu epiduro. taip pat pasakiau kad turiu atsivezus pati, jei reikia galiu duoti (taip pasakiau, nes tikejausi kad gydytojos prades "lauzytis" kad neturi ir pan.,todel kad isvengciau bereikalingu "atmazkiu" pasiuliau saviski, kad tik greiciau man ji padarytu
QUOTE(Diaaa @ 2010 10 20, 10:30)
nepasakyciau kad maistas tinkamas maitinanciai mamai
mus isleido po 3paru su puse, tai teko visokio "jovalo" matyt..nesu princese,maistui neisranki, nevalgau tik grybu, nes ju mano skrandis nepriima, o siaip kapoju viska kas po ranka
nu bet ten maistas tai tikrai atsiprasau, bet tikru tikriausias sh.... berods antra diena gavau kazkokio "ala" troskinio su kopustais...taip taip, su kopustais! gerai kad vyras kasdien atvezdavo naminio maisto, o tai buciau sedejus alkana, nu ne maistas ten, o kazkoks davinys suniui
Gerai, kad atsiliepei, nes as jau pradejau galvot, kad man cia specialiai vienai dave kopustu, lyg zinodami kad megstu
Labai aciu uz atsakymus. Tuomet pirksiu ir as. Gal galetumet patart kur tas geris perkamas ?
QUOTE(ederi @ 2010 10 20, 07:51)
Sveikos merginos,
Aciu uz atsakymus.
Aciu uz atsakymus.
gimdymo metu gydytoja pasiūlė epidūrą, kai pasakiau kad turiu atsivežusi savo, tai net nustebo kam vežiausi savo. Bet panaudojo ir epidūrą ir ringerį
Dėl maisto - per keturias dienas nei kopūstų, nei žirnių nepasitaikė. Pusryčiams būdavo košės, riekė duonos ir batono su sviestu ir arbata. Pietums - troškinukai su vištiena, kepenėlėmis, kiauliena, maltinukai, su šviežiom ar virtom daržovėm, bei sriuba. Vakarienei - pieniškos sriubos kelis kart buvo, bet aš jų nevalgau. Maistas prėskas - be prieskonių, nesūrus. Vyras kelis kart atvežė maisto iš namų, bet man ligoninės maistas visai patiko, egzotika tokia
Aš šiaip negalvoju darytis epidūrą, bet kiek supratau to ringerio vistiek pataritna turėti, ar ne?
QUOTE(ederi @ 2010 10 20, 11:05)
Labai aciu uz atsakymus. Tuomet pirksiu ir as. Gal galetumet patart kur tas geris perkamas ? 
pigiausias jis antakalnio 72 gatvej vaistinej Aphoteca
Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2010 10 20, 10:40)
Gerai, kad atsiliepei, nes as jau pradejau galvot, kad man cia specialiai vienai dave kopustu, lyg zinodami kad megstu
Bet nesuprantu, jie ten ka, meniu kas menesi kardinaliai pakeicia, jei kazkas per 2 savaites negauna nei karto kopustu, o kazkas per dvi dienas speja paragaut 
net neisivaizduoju kaip cia jie ta meniu daro, bet tikrai ir man papuole kopustu. nu aisku, is dalies suprantama,ligonine turi sudariusi sutarti su kazkokia valgykla ar kazkuo, kas gamina maista ir tieka visai ligoninei, tame tarpe ieina ir pagimdziusios mamytes, todel ir gaunasi kad papuola visokiu "negeru" dalyku, kuriu maitinanciai negalima
QUOTE(Orchidėjaantlango @ 2010 10 20, 14:16)
Aš šiaip negalvoju darytis epidūrą, bet kiek supratau to ringerio vistiek pataritna turėti, ar ne?
jei epiduro nedarysi tada manau nereikia
aš ir galvojau nesidaryt epidūro, bet dėl visa ko vežiausi savo ir taip gavosi, kad prireikė, niekad nežinai koks bus gimdymas
QUOTE(Tutti @ 2010 10 20, 15:55)
aš ir galvojau nesidaryt epidūro, bet dėl visa ko vežiausi savo ir taip gavosi, kad prireikė, niekad nežinai koks bus gimdymas 
man lygiai taip pat - nestumo metu buvau nusiteikus, kad tikrai nereiks.. o vat jau prasidejus lipau sienom is skausmo, tai iskart paprasiau, kad darytu.
mano vyrui tai dave sarasiuka, ko nupirkt - ringerio, epidura, vienkartiniu paluciu. Cia tikrai matyt nuo pamainos priklauso, kaip kam ka duoda
epiduro yra pirkti Medininku vaistinej, Alauso vaistinej (Tilto g.) ir Antakalni, kaip kazkas minejo. Daugiau net nezinau. Alauso vaistinej jis 53 Lt kainuoja.
gimdžiau be epidūro, bet ringerį vistiek lašino....