QUOTE(Giedre888 @ 2010 10 17, 00:10)
Man Andzelika akusere labai patiko, super, rupestinga, maloni, paslaugi. Zaliunas taip pat labai fainas zmogus, labai profesionalus, savo srities zinovas, informatyvus, nes atsake i kiekviena mano klausima bei aiskiai paaiskino. Esu jiems labai dekinga. Kai gimdysiu antra vaikiuka tai tik pas juos.
as irgi gimdziau prie akuseres Andzelikos, superine akusere, esu be galo ja patenkinta
QUOTE(fedoska @ 2010 10 17, 15:44)
O cia jau sory, nesuslaikysiu - zirniai, kopustai - tai subalansuota maitinancioms mamoms? Nebent per du metus pakeite meniu
QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 10 17, 15:52)
Tikrai labai įdomu,nejaugi pradėjo maistą atskirai žindyvėms gaminti?

Prieš šiek tiek daugiau nei dvejus metus tai tikrai taip nebuvo, maistas tikrai nebuvo tinkantis maitinančiai mamytei
nu tos kurios negavo tikrai gerai papuole, as gimdziau liepos vidury,tai tikrai nepasakyciau kad maistas tinkamas maitinanciai mamai

mus isleido po 3paru su puse, tai teko visokio "jovalo" matyt..nesu princese,maistui neisranki, nevalgau tik grybu, nes ju mano skrandis nepriima, o siaip kapoju viska kas po ranka

nu bet ten maistas tai tikrai atsiprasau, bet tikru tikriausias sh.... berods antra diena gavau kazkokio "ala" troskinio su kopustais...taip taip, su kopustais! gerai kad vyras kasdien atvezdavo naminio maisto, o tai buciau sedejus alkana, nu ne maistas ten, o kazkoks davinys suniui
QUOTE(ederi @ 2010 10 20, 07:51)
Sveikos merginos,
noriu paklausti gimdziusiuju su epiduru. Reikia veztis savo rinkini, veliau atpirkti ar nereikia visiskai nieko? Su niekuo del gimdymo nesitariu.
Aciu uz atsakymus.
as gimdziau nesitarusi, su epiduru. nu zinok galiu tau pasakyt cia laimes dalykas reik turet ar ne. as jau kaip minejau gimdziau prie akuseres Andzelikos ir jei gerai varda perskaiciau gydytojos Julijos. vos patekus i gimdykla pasakiau kad noriu epiduro. taip pat pasakiau kad turiu atsivezus pati, jei reikia galiu duoti (taip pasakiau, nes tikejausi kad gydytojos prades "lauzytis" kad neturi ir pan.,todel kad isvengciau bereikalingu "atmazkiu" pasiuliau saviski, kad tik greiciau man ji padarytu

) bet man pasake kad nereikia, jos savo turi

ir viska gavau ko tik prireike, neklausinejo ar turiu ta, turiu ana, viska dave savo, tik jau po gimdymo vyro paprasiau istraukti ta paruosta maisiuka su ringeriais ir epiduru ir palikau joms, man gi jo jau nebereikejo, o kad perparduot galeciau tada ne nesusimasciau, tada tik dukryte berupejo

tai va, man tikrai pasiseke, papuoliau i gera pamaina matyt, nes va skaitau cia ir ziuriu kad daugelio vis gi praso atpirkti ar jau tureti su savim. patarciau nusipirkti "del visa ko", ne karve kaip sakoma kainuoja, o jei paprasys tai bent busi rami kad tu ji turi

jei neprireks parduosi kam nors po to, arba kaip as sugalvosi padovanot ligoninei