Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai- 9 tema

QUOTE(Nenka @ 2010 11 07, 16:47)
Mamytes, skubiai kreipiuosi i Jus, reikia kokios labai geros gines-docentes, mano drauge guli gimdymo namuose, jai 20 savaiciu, bet kudikis jau po dubeniu net acho negali normaliai paziureti, budinti gydytoja atsisako ka nors daryti, liepia laukti rytojaus, kai ateis daktarai. Patarkit kur kreiptis, ka daryti???????????????????? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Parasiau jums i az 4u.gif
SEKMES draugei!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2010 10 25, 08:49)
tariausi, garsviene 4u.gif

Laba,as pas ja taip pat lankausi ir galvoju su ja tartis.Gal galetumete parasyti,ar ji pati ivardijo suma ar Jus nusprendete,kaip atsilyginti? Ir ,jei ne paslaptis,gal galetumete parasyti,kokia tai buvo suma.Aciu Jums is anksto
Atsakyti

Del remontu, tai gimdyklos tvarkingos, bet nesuremontuotos, palatu dalis suremontuotu, kiek supratau is kitu cia rasiusiu, yra ir neremontuotu.
[/quote]

Aisku, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
O gal zinote kur rasti VGN akuseriu ir ginekologu sarasa?
Gimdziau pas gydytoja A.Kitoviene, bet neatsimenu jos akuseres pavardes... Vardas lyg Aurelija buvo. Taip noreciau zinoti, nes man ji paliko labai gera ispudi kaip zmogus...
O kokia ten moteriske pagyvenusi "tokia labai smarki" dalyvauja gimdymo pabaigoje beveik pas visus? Gal kokia vyr.slaugytoja? Ji ten labai drasiai elgias, net gydytojus sokdina:)
Atsakyti
QUOTE(Meibl @ 2010 11 10, 13:34)
O gal zinote kur rasti VGN akuseriu ir ginekologu sarasa?
Gimdziau pas gydytoja A.Kitoviene, bet neatsimenu jos akuseres pavardes... Vardas lyg Aurelija buvo. Taip noreciau zinoti, nes man ji paliko labai gera ispudi kaip zmogus...

As irgi gimdziau pas akusere Aurelija. Ar tokia mazdaug 35m. sviesiais plaukais bei su akinukais? bigsmile.gif Tokia isties labai grazi moteris wub.gif
Atsakyti
O kiek reikia mokėti į kasą VGN ,jei gydytoja atvyksta ne savo darbo metu? Parašykit,prašau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2010 11 11, 14:53)
O kiek reikia mokėti į kasą VGN ,jei gydytoja atvyksta ne savo darbo metu? Parašykit,prašau... ax.gif

kažkas apie 695... ax.gif
Atsakyti
Paskambinus i VGN buhalterija, ar uzejus - pasakys visas papildomu mokamu paslaugu kainas.
Atsakyti
QUOTE(as Laura @ 2010 11 07, 11:33)
Mamytes, o kaip ten su remontais? jau pabaige? ir kas siai dienai suremontuota ir operacines, ir palatos?

Gimdžiau praėjusią savaitę, taip kad informacija visai šviežia mirksiukas.gif .

Remontas daromas trečiame aukšte, kur mamos su lialiais guli. Didžioji dalis palatų jau suremontuota. Kai mudvi su mažyle gulėjome remontas vyko per vieną palatą. Tai nuo ryto iki vakaro gręžė, kalė doh.gif . Bet čia dar pusė bėdos, palyginus su nevaldoma gaisrine signalizacija, kuri įsijunginėja kada nori ir kaip nori doh.gif . Vieną naktį tai gal kas 15 min rėkė doh.gif . Ir rėkia beje, mokamų palatų.
Tualetai suremontuoti, jokių priekaištų, bet duše tai dantimis kalenti teko, šalta nežmoniškai. Palatose atvirkščiai, karštis nežmoniškas, temp. apie 25 laipsnius, oro nerasta. Nežinau, gal taip turi būti, bet kai vos pajudėjus prakaitas žliaugte žliaugia, tai ką aš žinau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2010 11 11, 16:36)
Tualetai suremontuoti, jokių priekaištų, bet duše tai dantimis kalenti teko, šalta nežmoniškai. Palatose atvirkščiai, karštis nežmoniškas, temp. apie 25 laipsnius, oro nerasta. Nežinau, gal taip turi būti, bet kai vos pajudėjus prakaitas žliaugte žliaugia, tai ką aš žinau unsure.gif .

Cia vaikiukams tokia temperatura reikalinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2010 11 11, 18:36)
Gimdžiau praėjusią savaitę, taip kad informacija visai šviežia mirksiukas.gif .

Remontas daromas trečiame aukšte, kur mamos su lialiais guli. Didžioji dalis palatų jau suremontuota. Kai mudvi su mažyle gulėjome remontas vyko per vieną palatą. Tai nuo ryto iki vakaro gręžė, kalė doh.gif . Bet čia dar pusė bėdos, palyginus su nevaldoma gaisrine signalizacija, kuri įsijunginėja kada nori ir kaip nori doh.gif . Vieną naktį tai gal kas 15 min rėkė doh.gif . Ir rėkia beje, mokamų palatų.

ohoho, tai ten linksma turetu but dabar, jei remontus daro, bet tikiuosi baigs iki mano datos blush2.gif kovo pabaiga dar toli, o kaip su mokamom palatom? ar buvo laisvu? ax.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau rugsėjo pradžioj. Bet garsai girdėjosi tik kai gimdžiau dieną 5 gimdykloj. O paguldė mane į keturvietę palatą, kolidoriaus gale, toli nuo remontų, tai jokio garso ir nebuvo wink.gif
Sėkmės visoms gimdžiusioms.
p.s. aš negavau mokamos palatos.
Atsakyti