QUOTE(medūzytė @ 2010 12 10, 18:41)
Sveikute, vis paskaitau gerus apsiliepimus, buvau norejus gimdyti VGN, bet pries gera menesi gulejau potologiniam skyriuje ir labai nusivyliau, ne tik "prieziura" bet ir viskuom kituom ir net nebezinau ka dabar darysiu, o gal gimdymo skyriuje ten visai kitoks demesys ir prieziura

cia gimdyti butu arciausiai namu kazkaip
Teko ir man pabut potologiniam.Tikrai skiriasi.Su siaubu prisimenu potologini.Gimdymo sk.visai kas kyta.Nebijokit,pries 10 metu buvo demesys ir gera prieziura,ir dabar viskas tvarkoj.
QUOTE(RVJ @ 2010 12 10, 18:51)
Iš tiesų, padėkoti už tai, ką padrė daugiau nei priklausytų, galima labai nuoširdžiai, įvairiai, praktiškai ar kūrybiškai. Geriau - nesaldumynais, jų galybė, nereikalingos kolorijos, jokios naudos sveikatai - tikrai nėra malonu, tai patvirtintų nevienas. Vaikus saldumynu įmanoma pradžiuginti, bet suaugusiems geriau sugalvoti ką nors geresnio.
Tikriausiai jus turyt virsvori,arba dirbat mediku,kad taip sakot.Saldainius megsta ir vaikai ir suauge(cia skonio reikalas).be to gal ji turi vaiku kurie labai apsidziaugs kai mama atnes saldainiu,na o geles visada labai malonu gaut
Papildyta:
QUOTE(chile0 @ 2010 12 10, 21:02)
man atrodo, kad reikia dziaugtis, kadd isvis atsidekoja, kad ir saldainiais. Nepradesiu as gaminti auskariuku ar atviruku ranku darbo akuserem

,na tikrai,nes kai kurie net aciu nepasako.