QUOTE(spyglis2 @ 2010 09 01, 14:08)
tai geriau išvis nedaryt, nei daryt bilekaip
juk daug gražiau šiuo atveju būtų buvę grietinėle papuošt, nei nemokšiškai masę užklot

juk daug gražiau šiuo atveju būtų buvę grietinėle papuošt, nei nemokšiškai masę užklot

čia irgi tiesa

QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 01, 14:09)
nors nesu profesionalė, tik, tokia, lengva mėgėja, bet galiu pasakyti, kad man buvo kartą taip: tortas dengtas MMG, na, buvo kažkiek nelygumų dengiant, ale celiulitinis kažkiek, bet po papuošimo praėjus 6 valandom, ilgą kelią vežant automobiliu (300 km kelionė) ir tą tortą padėjus ant stalo apstulbau
jis buvo visas pūslėtas
ir sviestiniu buvo teptas ir trupinukų įmaišyta, o buvo paprasčiausias medutis...


mat kaip

