jei labai greitai uzverda, tai reiktu ugni sumazinti.. kad pamazu kaistu..
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 02, 07:48)
Maisykit, kol istirps, kad ir uzvire.
tada jis pradeda tirsteti


QUOTE(kice @ 2010 09 02, 09:07)
jei labai greitai uzverda, tai reiktu ugni sumazinti.. kad pamazu kaistu..
rasiau, kad viriau net ant 2 is 9


procesas iki uzvirimo uztruko apie valanda, bet vistiek neistirpo

o visa laika atsigulus ant virykles maisiau

sakau gal vanduo koks per kietas (is grezinio)? gal palaikyti uzpilta cukru vandenuku, kol pats biski patirps???
QUOTE(Laurencija2 @ 2010 09 02, 10:05)
tada jis pradeda tirsteti
jau bandziau
rasiau, kad viriau net ant 2 is 9
visvien tas pats
procesas iki uzvirimo uztruko apie valanda, bet vistiek neistirpo
o visa laika atsigulus ant virykles maisiau
sakau gal vanduo koks per kietas (is grezinio)? gal palaikyti uzpilta cukru vandenuku, kol pats biski patirps???


rasiau, kad viriau net ant 2 is 9


procesas iki uzvirimo uztruko apie valanda, bet vistiek neistirpo

o visa laika atsigulus ant virykles maisiau

sakau gal vanduo koks per kietas (is grezinio)? gal palaikyti uzpilta cukru vandenuku, kol pats biski patirps???
Apie valanda???? Ten kazkas ne taip... man jis maximum isverda per 8 minutes...

QUOTE(Laurencija2 @ 2010 09 02, 02:05)
SOS
3 kartus viriau cukru ir visus kartus uzvire neistirpes cukrus
viriau an 2-3-4 is 9
sakykit, ka man darys, torto reikia 5dieniui
virciau ir kita mase, tik, kad gautusi kazkas....
sitas receptas
http://www.supermama...;#entry25733215

3 kartus viriau cukru ir visus kartus uzvire neistirpes cukrus


sakykit, ka man darys, torto reikia 5dieniui


virciau ir kita mase, tik, kad gautusi kazkas....
sitas receptas
http://www.supermama...;#entry25733215
čia problema ne tame, spėju. Viskas ten išvirė, o jei verdant apie valandą sakote matosi cukrus, tai TEN JAU SISICUKRAVO VĖL... kaip ir verdant bezė - jei per ilgai, į cukrų pavirsta viršuje
bet skystimeliu jis napavirsta
as irgi manau,kad susicukruoja vel,nes vienu metu paskysteja,paskui vel pradeda tirsteti ir gaunasi kazkas tokio 4 dublis
Papildyta:
o gal problema, kad as to vandens pagailiu
o ant kokio stiprumo jus pradedat virti? nes as auksciau 4 nebandziau

as irgi manau,kad susicukruoja vel,nes vienu metu paskysteja,paskui vel pradeda tirsteti ir gaunasi kazkas tokio 4 dublis

Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 02, 10:33)
o gal problema, kad as to vandens pagailiu

o ant kokio stiprumo jus pradedat virti? nes as auksciau 4 nebandziau

QUOTE(Laurencija2 @ 2010 09 02, 11:26)
Darykis pastiliaza dengimui,nereiks nei virt nei nieko,pasidaro greit ir gera

ne vandeny kaltė, cukrų kitos firmos nusipirk
yra toks cukrus kur kaitini kaitini atgal susicukruoja
lenkiškas buvo vienu metu toks užvežtas, nusipirk kokios optimos linijios ar Panevėžio cukraus pamatysi kaip gerai gausis, ir šiaip, ko ten vargsti su tuo sirupu, nusipirk Gliukozės miltelių Skanėjos ir daryk Meian masę su gliukoze



turiu gliukozes
dublis 5 bus
kokio stiprumo nustatyti ugni?

dublis 5 bus

kokio stiprumo nustatyti ugni?
pas mane orkaitė dujinė, tai net nežinau kaip dabar patarti


sakykit, o pastiliaza kuri mama iejusi? kazkaip per paieska nerandu receptuko
gal jis kazkaip kitaip pavadintas?

tortų papuošimų temoje be komentarų pastilažas tortų dengimui pagal Cipciuką

QUOTE(Olesta @ 2010 09 02, 11:43)
su gliukoze sitas?
http://www.supermama...?...78104&st=96
o jeigu as abar namie neturiu glicerino? papildomai,kiek reikia glicerino pilti alyvuogiu alieju?
as su dviem kinderiais namie, niekur neisleksiu

o ir po vakaryksciu bandymu akys neberodo

