QUOTE(Laurencija2 @ 2010 09 02, 11:26)
bet skystimeliu jis napavirsta
as irgi manau,kad susicukruoja vel,nes vienu metu paskysteja,paskui vel pradeda tirsteti ir gaunasi kazkas tokio 4 dublis
Papildyta:
o gal problema, kad as to vandens pagailiu
o ant kokio stiprumo jus pradedat virti? nes as auksciau 4 nebandziau
tai susicukruoja ne nuo cukraus rusies. Su bet kokiu cukrumi jeigu pradesite maisyti jau verdanti sirupa , jis jum susicukruos. Reikia atitaikyti karsti. Jeigu per mazai, susidaro virsuje cukraus plutele, jeigu per daug, nespeja istirpt cukrus. Sirupa galima maisyti tik iki uzvirimo
QUOTE(Rueta @ 2010 09 02, 14:53)
nu ir kaip jums tokia grazi zole iseina ale as bandziau tai man tie makaronai nesispaude nebent turi labai greit spaust ir kelt nu kazokia nesamone
Man visada zole gaunasi
QUOTE(pupainga @ 2010 09 02, 14:56)
Nežinau kaip kitos, bet aš taip ir darau. Prispaudžiu antgalį, (ar labai arti laikau), tada spaudžiu ir keliu. Jei tik spaudi, tai ir gaunasi tie makaronai, kurie nudrimba
Darau butent taip.
O taip pat beveik po kiekvieno 2 "rato" isimu antgaliuka ir isplaunu. Vistiek man kazkiek buna kristiuku viduje. Tai uzsikimsa tas antgaliukas