Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mašioto pradinė mokykla

QUOTE(Gretucka @ 2015 04 19, 19:28)
Jau del sitos mokyklos teisingumo tai as patyliu, ten valdo pinigai. Gali nenesti jokiu deklaraciju, jokiu testu nelaikyti, svarbu reikiama pinigu suma nunesti ir tu jau patekes doh.gif



tai nesirinkite tokios mokyklos aplinkui pilna mokyklu rinkites kur pinigai nevaldo
Atsakyti
Nepaisant visų būtų ir nebūtų kalbų mokykla puiki visom prasmėm, nes direktorė išmano tai ką daro. Esam be galo patenkinti šia mokykla ir nei karto nepasigailėjom kad čia mokomės.
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Gal kas žinot dabartiniu ketvirtoku ir busimu 2017m pirmoku mokytojas? Gal žinote kada būna atvirų durų dienos?
Mes nuo kitų metų eisime į pirmą klasę, labai aktualu pirmoji mokytoja smile.gif dėkui už bet kokią informaciją.
Atsakyti
QUOTE(erigra @ 2016 11 16, 20:37)
Sveikos, mamytes. Gal kas žinot dabartiniu ketvirtoku ir busimu 2017m pirmoku mokytojas? Gal žinote kada būna atvirų durų dienos?
Mes nuo kitų metų eisime į pirmą klasę, labai aktualu pirmoji mokytoja smile.gif dėkui už bet kokią informaciją.


Sveikos, mamytes, jungiuosi prie klausimo 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mamytės! Su Naujai atėjusiais ;) norėčiau pasiteirauti dėl būsimų pirmokų mokytojų (arba esamų ketvirtokų). Kaip gi tos mokytojos šioje mokykloje? Ieškome savo sūnui pirmosios mokytojos. Gali būt ir griežta ;) svarbu - teisinga ;) tad būsiu dėkinga už konsultaciją. Jei nesinori čia - tai tuomet AŽ 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turite atsiliepimų apie mokyt. Ievą Čekavičiūtę?
Atsakyti
Sveikos Mašioto bendruomenės narės 4u.gif Renku mokyklą savo mergaitei ir iškylo keli klausimai dėl Mašioto. Tikuosi gal kas galės atsakyti smile.gif
1. Ar yra priešmokyklinės grupės?
2. Ar maistas gaminamas vietoj, ar atvežtinis?
3. Jei yra priešmokiklinė, ar ta pati mokytoja buna ir pirmoj klasej?

Ir apskritai, kokia Jusu nuomonė apie Valdorfo sistemą?

Iš anksto dėkoju už atsakymus
Atsakyti
na su ta Mašioto mokykla Kaune , tai dvilypis jausmas.

Rinkliavos yra visokiom dovanom, klasės remontam. Na , bet kur jų nėra.

o kokybė viskas priklauso tik nuo mokytojos. Ten yra keletas labai gerų. O kitos tai košmaras. Kala namų darbus tie vaikai po 4-5 valandas. Atbukina ten juos visiškai, jokio individualizuoto mokymo. nėra. Jau nuo 2 -3 klasių korepetitoriai prasideda , nes lėtesni nesuspėja. Kuo daugiau namų darbų ir fokusas tik į pažymius.

Kažko konfliktai mokytojų nuolat su direktore. Vienos klasės girdėjau dabar mokytoją keičia tai studentė be patirties... Mikroklimatas kolkas ten baisus, gal pasikeis.
Kada kalbi su direktore viskas puiku, papasakoja įdomiai , na patiki. Bet viskas tik nuo mokytojos priklauso.

Rinkitės gerą mokytoją o, ne pavadinimą ir mokyklos sienas.
Ten gali mokytis tik nuolankūs, kalti linkę vaikai. Jei norite auginti asmenybes, tai ne čia. Į gabumus nekreipia dėmesio.
Yra fanatikų būrelis įtikėję į tą mokyklą, jei bus direktorių rotacija šią direktorę perkels kur tai ten daugiau nieko ir nėra be jos iniciatyvos.
na yra savų + ir savų minusų.

Kaip ir kiekvienoje mokykloje. Labai šauni mokytoja Asta , Vida, Kristina , Ramute, anglų Rasa super, gal dar yra neblogų, bet nesusidūrėm. Yra ir kitų tai vargo vakarienė. Tai va rinkitės...

Ten turtingi tėvai bando savo vaikus įtaisyt.. na tai jei tas vaikas prižiūrėtas tai gerai. Bet yra tokių atvejų, kad pats sau auga, nes tėvai užimti... na tai yra reikalų, tėvai nepatylintys jei Jų vaikutis keikiasi tai vsias pasaulis kaltas , tik ne jis. Bet taip turbūt jau dabar su visais vakais. Vėlgi nuo mokytojos priklauso kaip ji su ta situacija jos susitvarko.

Taigi kaip danguje, taip ir ant žemės.

Na direktorė savo darbą supranta, atrodo ir daro. Bet iki vaikų ta sistema neprieina. Tik tuo atveju jei gera mokytoja. Tada ir vaikai myli ir gerbia. Jei ne tai nekenčia, nei mokytojos , nei mokslo. Nesugeba motyvuot ir įtraukt, bei pamokos įdomiai pravest ir viskas.

žodžiu stebuklų nepamatėm.
Atsakyti
Sveiki, gal zinote ar bus atviru duru diena busimu pirmoku tevams? smile.gif

Atsakyti
Gal kas nors žino kada bus aišku ar patekome į mokyklą (pirmokai) ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar yra cia tokiu mamu kuriu vaikuciai 2017 rudeni lankys sia mokykla?smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal yra zinanciu, kokios bus pirmu klasiu aukletojos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 02 birželio 2017 - 12:20