Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 6

Gal kam teko susidurti su sia firma?

www.smartdoor.lt

Labai noreciau isgirsti sios temos "ekspertu" komentarus. ax.gif Ar verta cia bandyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 11 spalio 2010 - 16:32
Alfas, dar noriu paklausti - Jus vis reklamuojate laiptuota vedinima. Drauge kaip tik neseniai susidejo Aluplast langus su laiptuotu vedinimu, taciau to laiptuoto vedinimo kaip ir nera - yra normali mikroventiliacija, kaip ir iprastai buna, o ta kita pzocija - tas pats kaip langas butu uzdarytas, joks vedinimasis nevyksta.... kazkaip pasirode man ispustas burbulas tas laiptuotas vedinimas.... o gal as klystu?
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 10 12, 14:02)
Alfas, dar noriu paklausti - Jus vis reklamuojate laiptuota vedinima. Drauge kaip tik neseniai susidejo Aluplast langus su laiptuotu vedinimu, taciau to laiptuoto vedinimo kaip ir nera - yra normali mikroventiliacija, kaip ir iprastai buna, o ta kita pzocija - tas pats kaip langas butu uzdarytas, joks vedinimasis nevyksta.... kazkaip pasirode man ispustas burbulas tas laiptuotas vedinimas.... o gal as klystu?

Isties, yra buve atjeu, kai idedame laiptuota vedinima i langucius, keiciant pirmo auksto langusnuosavame lange, ir tik po metu keiciant antro auksto langus pas klienta jam parodome, kad jis languose yra laiptuotas vedinimas ir klientas lieka maloniai nustebes.

Galbut tai buna todel, kad visi kalba - laiptuotas ir automatiskai visi jo nori, apgeidauja, bet niekas neparodo, kaip tai funkcionuoja. doh.gif

Taigi laiptuotas vedinimas - tai tokios kaip sukutes, dar vadinamas krokodilas, u kurio kabinasi kabliukas lango. Taigi langa atidarant ir atverciant atsiranda kas 1cm 4 papildomos padetys, 4 atidarant ir 4 atverciant, ir zinoma pilnas atidarymas ir pilnas atvertimas.

Bnadau paaiskinti, bet parodyti visada lengviau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2010 10 11, 17:31)
Gal kam teko susidurti su sia firma?

www.smartdoor.lt

Labai noreciau isgirsti sios temos "ekspertu" komentarus.  ax.gif Ar verta cia bandyti?

Prekiauja viskuo, kuo tik galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 10 11, 16:57)

Vilniuje yra pora imoniu, kuriu montuojus zinau, ir ju darba esu mates. Neturejau priekaistu, o kai klientai padekoja tai manau geriausias ivertinimas montavimo.
Atsakyti
o kodel Alfasz, jus taip daznai keiciate firmas kurioms atstovaujate? g.gif

nu galite ir neatsakyti, bet as tai esu siek tiek nusivylusi jusu pazadukais:P
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2010 10 15, 13:47)
o kodel Alfasz, jus taip daznai keiciate firmas kurioms atstovaujate? g.gif
nu galite ir neatsakyti, bet as tai esu siek tiek nusivylusi jusu pazadukais:P

Nelabai suprantu apie ka Jus?

Sakote, kad daznai keiciu imones? na pirmoji UAB "Heinzmann", joje isdirbau 1.5m, deja paveikta krizes paskelbe bankrota, tad nori nenori teko visiems palikti ja.

Kitoje salygos uzdarbio netenkino. Dabar mane viskas tenkina, ir nieko keisti artimiausiu metu nezadu. Tiek trumpai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet kokiu atveju - jei turite asmeniskai man nusiskundimu - labai pageidauciau tai isspresti asmeniskai. Aciu is anksto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2010 10 12, 20:12)
Vilniuje yra pora imoniu, kuriu montuojus zinau, ir ju darba esu mates. Neturejau priekaistu, o kai klientai padekoja tai manau geriausias ivertinimas montavimo.

o nepaviesintumet konkreciai?
jei ne,tai supratau,kai jau apsispresim, belsimes i AZ smile.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurti LuX langais . ka=in kokie atsiliepimai
Atsakyti
Sveiki.
Noriu pastatyti plastikini langa tik nezinau i kokia firma Vilniuje kreiptis, gal kas patars? ax.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 10 16, 15:36)
Sveiki.
Noriu pastatyti plastikini langa tik nezinau i kokia firma Vilniuje kreiptis, gal kas patars? ax.gif
Aciu.

Nugi pasiskaitykit temą,pasidomėkit apie firmas internete,pažiūrėkit,ką jos siūlo,nueikit į kokia stris ,tegu paskaičiuoja ir tada rinkitės. Nieks čia jums taip tiesiai nepatars. be to,kas tinka vienam,kitam netiks.
Atsakyti
alfasz, i ka reiketu atkreipti demesi langu montavimo procese, kad montuotojai nesuchalturintu? Kaip patikrinti ar atveze uzsakytus profilius, stiklo paketus, ar jie uzpildyti argono dujomis? Aciu smile.gif
Taip pat dar mastau, ar deti Soudal garu juostas g.gif ar cia tik reklaminis triukas?

http://www.statybaju...angu_montavimas
Atsakyti
QUOTE(sprutik @ 2010 10 20, 22:35)
alfasz, i ka reiketu atkreipti demesi langu montavimo procese, kad montuotojai nesuchalturintu? Kaip patikrinti ar atveze uzsakytus profilius, stiklo paketus, ar jie uzpildyti argono dujomis? Aciu  smile.gif
Taip pat dar mastau, ar deti Soudal garu juostas  g.gif  ar cia tik reklaminis triukas?

http://www.statybaju...angu_montavimas

Kai kurie montuotojai labai nemegsta, kai ju darbas stebimas. Daznai taip buna, kai montuoja mazai patirties turintys montuotojai. Svarbiausia, kad matytus, kad zmones stengiasi, o ne tep liap, man pvz patinka, kai zmones neskuba, daro viska teisingai, jei klientas klausia - atsako, papasakoja, ka daro, kaip, kodel ir pan.

Del profiliu: stiklo paketo viduje ant juostos buna parasyta koks tai stiklo paketas, turiu omeny pvz: 4-16Ar-4GNP ar pan. Profilio pavadinimas pagrindinis matosi ant apsaugines pleveles, kuri buna uzklijuota ant pacio profiliuko. O tikslu pavadinima ar remo ploti galima ir su liniuote issimatuot.
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus smile.gif
Bet ar uzpilde dujomis, ar tik uzrase, nepatikrinsi - belieka tik pasitiketi firmos saziningumu.
O ar atliekate paslauga - stiklo paketo uzpildymas dujomis pas klienta ir kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti