QUOTE(aix2011 @ 2011 02 11, 21:46)
aciu tavo mazyli,tuoj nueisiu paziuresiu kas ten per langai pas juos! seip tai turiu daug klausimeliu langu profams tik jie matyt streikuoja ir nieko man neraso!
as apsistojau prie vienkameriniu langu priezasti parasysiu kt karta!Isiuntinejau nemazai uzklausimu ir jau gavau daug samatu ir brezinuku, tai siai dienai pasirinkimas yra toks:
1.vokiski Rehau brillant-design (5kam vienk.su selekt neut uw=1.39, 4/16ar/4gnp) roto frank ag reguliuojami NT 1 saugus 4 kampai.
2.vokiski veka soft line (5 kam 70 mm A kl , vienk.su selekt,u=1,1 (4/16/4),uzaktai kaip ir rehau.
3.vokiski gealan IQ8000 ( 6 kam 74 mm, vienkm su selekt .4/16 arg/4km uzraktaiG-U.
4.inoutic 5 kameru
Shuco niekas kolks neatrase,o gaila nors mane labai domintu ir jie.
kainos labai panasios tik megrame dave 45% nuolaida gaminiams kas man pasirode iskarto itartina ,bet jei gerai supratau is forumo, tai jie yra Gealan IQ 8000 tiesioginiai gamintojai ,gal todel nzn! Kas del vokisku langai tai visai nieko nebesuprantu noreciau suzinoti kas languose yra vokiska,o kas yra lietuviska,nes finale kaina yra lietuviska!
Ir dar, del langiuku tai problemu kaip ir nera, bet va yra 1 didelis langas-durys 3500X2150 ,pvc tokio dydzio 2 daliu durys nesigauna ,o man reikia 2 daliu ir abieju stumdomu,taigi reiskia reikia aliuminio konstrukcijos.Kas is forumieciu galetu ka nors protingo patarti

?
Labas vakaras.
Bent as nstreikuoju, tik kartais tingulys apima
Kas lietuviska manau visuose profiliuose - tai stiklo paketai, bent tuo esu isitikines.
Nebent, jei Veka softline yra labai panasi rba net mazesne uz Rehau ar megrame - tada tai gali but ir remas ir stiklai kartu lenkiski, t.y atsivezamas gatavas produktas, cia lengva issiaiskint, nes musu LT mazai telike Veka profilio langu gamintoju, o ir tie zinomi nuo senu laiku
Kuris geresnis - sunku atsakyt, cia jau daug dalyku itakot gali, bet kadangi visi kaip suprantu panasus, tai pasirinkima gali itakoti remo plotis, dizainas, konsultacijos, bendravimas, nuolaidos, gamybos terminas, rekomendacijos ir t.t ir pan.
Del nuolaidu - nesusizavekite jomis - tai tik grazus skaicia, vieni gali duot 10 proc nuolaida, ir kaina bus mazesne galutine ni to kuris pasiule 60 proc nuolaida. Skaiciu zaismas, ne daugiau.
Del konstrukcijos placios - stumdoma dalis negali but platesne nei 1400mm jei gerai pamenu, todel Jums niekas nenores duot garantijos 1750mm plocio stumdomai daliai.
Galima daryti is 3 daliu zinoma, ir vidurine stumdoma daryt, arba gal sonines.. bet cia tik pamastymai..
Aliuminis bus daug brangesnis, ir saltesnis nei plastikas.
Mazylio reklama grazi, bet tai ir yra tik reklama, o ta imone uzsiima viskuo, netik langais, bet ir stogo bagazinemis..

idomu, platus spektras paslaugu.
Papildyta:
QUOTE(Bobuvasara @ 2011 02 11, 23:28)
Na, į suteiktas nuolaidas per daug dėmesio kreipti nereikia - aš su užklausimu kreipiausi į kelias firmas-nuolaidas pasiūlė labai įvairias-nuo 30 % iki 60% , bet finale suma pas visus gavosi maždaug tokia pati- 2300-2500 Lt. Beje, pigiausiai gavosi mažiausią nuolaidą pasiūliusiai

200 Lt skirtumas neįtakojo mano pasirinkimo. Tad jau rinkausi firmą pagal patikimumą ir siūlomo produkto kokybę.
Taip, kainu skirtumas nera didelis daugelyje pasiulymu, kainos standartines, taigi pasirinkimas lieka pagal operatyvuma, konsultacijas, gamybos termina, darbo patirti, atsiliepimus ir pan.