Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 6

QUOTE(korida @ 2011 02 03, 22:16)
Kiek pabranksta 1kvm montavimo kaina dedant sias pleveles ?

Anksciau, kokiais 2007m - pabrangdavo dvigubai, lyginant su paprastu montazu, dabar - tai nera labai didelio skirtumo, kv.m pabrangsta apie 5 Lt montazo, ir pati juosta kiek kainuoja, ar tai 5Lt/m skaiciuojant visu perimetru.
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2011 02 03, 22:16)
Kiek pabranksta 1kvm montavimo kaina dedant sias pleveles ?

mnotavimo kaina ta pati, tik atskirai skaičiuoja medžiagas. Mums priskaičiavo apie 900 lt už 18 kv.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 02 04, 15:44)
mnotavimo kaina ta pati, tik atskirai skaičiuoja medžiagas. Mums priskaičiavo apie 900 lt už 18 kv.

Na ta pati kaina labai jau toks slidus reikalas.. Vieniems ta pati 45 Lt, o kitiem 55lt/kv.m

Na kiek as zinau dauguma dirba montuotoju kazkur uz 45 Lt/kv.m su PVM.

Taigi uz kitoki montaza ima siek tiek daugiau, nes ir darbo daugiau yra, ir laiko daugiau sugaistama ir aisku plius medziagos. O kaip kiekviena imone skaiciuoja tai jau irgi tik jie zino. g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki,ir as prisijungiau prie forumo tik per tuos langus! Na jei teisingai supratau geriausi ,patikimiausi profiliai butu veka,schuco siuo metu! Gal kas nors galit patarti rimtas firmas kad issigyciau originalius ir kokybiskus langus ir kad jie man ilgai tarnautu.Busiu labai labai dekinga ax.gif !
Atsakyti
mes tai Klaipedoje "JRV Brothers" uzsisakeme balkono duris su nevarstomu langu + vidaus ir lauko palanges (vokiškas „Aluplast“ 6 kamerų) kaina 850 Lt. + apdaila 170 Lt. Likome labai patenkinti, labai kruopsciai dirbo vyrai, apdaila taip pat puiki, neturejome prie ko prikibti smile.gif
Atsakyti
aciu tavo mazyli,tuoj nueisiu paziuresiu kas ten per langai pas juos! seip tai turiu daug klausimeliu langu profams tik jie matyt streikuoja ir nieko man neraso!
as apsistojau prie vienkameriniu langu priezasti parasysiu kt karta!Isiuntinejau nemazai uzklausimu ir jau gavau daug samatu ir brezinuku, tai siai dienai pasirinkimas yra toks:

1.vokiski Rehau brillant-design (5kam vienk.su selekt neut uw=1.39, 4/16ar/4gnp) roto frank ag reguliuojami NT 1 saugus 4 kampai.
2.vokiski veka soft line (5 kam 70 mm A kl , vienk.su selekt,u=1,1 (4/16/4),uzaktai kaip ir rehau.
3.vokiski gealan IQ8000 ( 6 kam 74 mm, vienkm su selekt .4/16 arg/4km uzraktaiG-U.
4.inoutic 5 kameru

Shuco niekas kolks neatrase,o gaila nors mane labai domintu ir jie.

kainos labai panasios tik megrame dave 45% nuolaida gaminiams kas man pasirode iskarto itartina ,bet jei gerai supratau is forumo, tai jie yra Gealan IQ 8000 tiesioginiai gamintojai ,gal todel nzn! Kas del vokisku langai tai visai nieko nebesuprantu noreciau suzinoti kas languose yra vokiska,o kas yra lietuviska,nes finale kaina yra lietuviska!
Ir dar, del langiuku tai problemu kaip ir nera, bet va yra 1 didelis langas-durys 3500X2150 ,pvc tokio dydzio 2 daliu durys nesigauna ,o man reikia 2 daliu ir abieju stumdomu,taigi reiskia reikia aliuminio konstrukcijos.Kas is forumieciu galetu ka nors protingo patarti 4u.gif ?
Atsakyti
Na, į suteiktas nuolaidas per daug dėmesio kreipti nereikia - aš su užklausimu kreipiausi į kelias firmas-nuolaidas pasiūlė labai įvairias-nuo 30 % iki 60% , bet finale suma pas visus gavosi maždaug tokia pati- 2300-2500 Lt. Beje, pigiausiai gavosi mažiausią nuolaidą pasiūliusiai lotuliukas.gif 200 Lt skirtumas neįtakojo mano pasirinkimo. Tad jau rinkausi firmą pagal patikimumą ir siūlomo produkto kokybę.
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2011 02 11, 21:46)
aciu tavo mazyli,tuoj nueisiu paziuresiu kas ten per langai pas juos! seip tai turiu daug klausimeliu langu profams tik jie matyt streikuoja ir nieko man neraso!
as apsistojau prie vienkameriniu langu priezasti parasysiu kt karta!Isiuntinejau nemazai uzklausimu ir jau gavau daug samatu ir brezinuku, tai siai dienai pasirinkimas yra toks:

1.vokiski Rehau brillant-design (5kam vienk.su selekt neut uw=1.39,  4/16ar/4gnp) roto frank ag reguliuojami NT 1 saugus 4 kampai.
2.vokiski veka soft line (5 kam 70 mm A kl , vienk.su selekt,u=1,1 (4/16/4),uzaktai kaip ir rehau.
3.vokiski gealan IQ8000 ( 6 kam 74 mm, vienkm su selekt .4/16 arg/4km uzraktaiG-U.
4.inoutic 5 kameru

Shuco niekas kolks neatrase,o gaila nors mane labai domintu ir jie.

kainos labai panasios tik megrame dave 45% nuolaida gaminiams kas man pasirode iskarto itartina ,bet jei gerai supratau is forumo, tai jie yra Gealan IQ 8000 tiesioginiai gamintojai ,gal todel nzn! Kas del vokisku langai tai visai nieko nebesuprantu noreciau suzinoti kas languose yra vokiska,o kas yra lietuviska,nes finale kaina yra lietuviska!
Ir dar, del langiuku tai problemu kaip ir nera, bet va yra 1 didelis langas-durys 3500X2150 ,pvc tokio dydzio 2 daliu durys nesigauna ,o man reikia 2 daliu  ir abieju stumdomu,taigi reiskia reikia aliuminio konstrukcijos.Kas is forumieciu galetu ka nors protingo patarti 4u.gif ?

Labas vakaras.

Bent as nstreikuoju, tik kartais tingulys apima smile.gif

Kas lietuviska manau visuose profiliuose - tai stiklo paketai, bent tuo esu isitikines.

Nebent, jei Veka softline yra labai panasi rba net mazesne uz Rehau ar megrame - tada tai gali but ir remas ir stiklai kartu lenkiski, t.y atsivezamas gatavas produktas, cia lengva issiaiskint, nes musu LT mazai telike Veka profilio langu gamintoju, o ir tie zinomi nuo senu laiku thumbup.gif

Kuris geresnis - sunku atsakyt, cia jau daug dalyku itakot gali, bet kadangi visi kaip suprantu panasus, tai pasirinkima gali itakoti remo plotis, dizainas, konsultacijos, bendravimas, nuolaidos, gamybos terminas, rekomendacijos ir t.t ir pan.

Del nuolaidu - nesusizavekite jomis - tai tik grazus skaicia, vieni gali duot 10 proc nuolaida, ir kaina bus mazesne galutine ni to kuris pasiule 60 proc nuolaida. Skaiciu zaismas, ne daugiau. doh.gif

Del konstrukcijos placios - stumdoma dalis negali but platesne nei 1400mm jei gerai pamenu, todel Jums niekas nenores duot garantijos 1750mm plocio stumdomai daliai.

Galima daryti is 3 daliu zinoma, ir vidurine stumdoma daryt, arba gal sonines.. bet cia tik pamastymai.. g.gif

Aliuminis bus daug brangesnis, ir saltesnis nei plastikas.

Mazylio reklama grazi, bet tai ir yra tik reklama, o ta imone uzsiima viskuo, netik langais, bet ir stogo bagazinemis.. smile.gif idomu, platus spektras paslaugu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bobuvasara @ 2011 02 11, 23:28)
Na, į suteiktas nuolaidas per daug dėmesio kreipti nereikia - aš su užklausimu kreipiausi į kelias firmas-nuolaidas pasiūlė labai įvairias-nuo 30 % iki 60% , bet finale suma pas visus gavosi maždaug tokia pati- 2300-2500 Lt. Beje, pigiausiai gavosi mažiausią nuolaidą pasiūliusiai  lotuliukas.gif 200 Lt skirtumas neįtakojo mano pasirinkimo. Tad jau rinkausi firmą pagal patikimumą ir siūlomo produkto kokybę.

Taip, kainu skirtumas nera didelis daugelyje pasiulymu, kainos standartines, taigi pasirinkimas lieka pagal operatyvuma, konsultacijas, gamybos termina, darbo patirti, atsiliepimus ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus,taigi aiskeja aiskeja kad visi langai atkeliauja is ten pat ty is Lenkijos.Na as neturiu nieko pries, nei pries Poliakus, nei pries Lietuvius,bet tik nenoreciau buti apmulkinta ir tiek,gamyklos naujos darbo jega kolkas ne tokia ispusta kaip vakaruose,tai ir rasytu profiliai lenkiski, stiklo paketai lietuviski! Tol kol langai ne is Kinijos gyventi galima drinks_cheers.gif , o kokia garantija kad uzraktai ne made in China?!Net ir gyvendamas pacioje Vokietijoje perki tuos pacius lenkiskus langus su mazu uzrasu made in EU,tik uz kv. m mokesi ne 270 lt ,o bent jau 270 e! Taigi pateiksiu kelis skaicius imu to paties lango pagal kv.m is skirtingu firmu: litewsko-polski rehau-276.4 lt,Kowno-veka-270.5 lt; wilenska gealan-220.11 lt;ir polska-norvi ir litewska-polska fauga apie 245 lt. Dar liko suzinoti kokia bus litewska-polska schuco nu ir fshystko bendze!
Ka galetumet pasakyti is kainu,ka jie cia man stumia polska gu...ar chinska gu...?
Zodziu, tu Alfasz prekiauji Veka tai dabar man ir parasyk kas ir is kur atkeliauja,ir kuo jusu veka alia made in germany yra geresnei nei veka made in EU 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2011 02 12, 02:47)
Aciu uz komentarus,taigi aiskeja aiskeja kad visi langai atkeliauja is ten pat ty is Lenkijos.Na as neturiu nieko pries, nei pries Poliakus, nei pries Lietuvius,bet tik nenoreciau buti apmulkinta ir tiek,gamyklos naujos darbo jega kolkas ne tokia ispusta kaip vakaruose,tai ir rasytu profiliai lenkiski, stiklo paketai lietuviski! Tol kol langai ne is Kinijos gyventi galima drinks_cheers.gif , o kokia garantija kad uzraktai ne made in China?!Net ir gyvendamas pacioje Vokietijoje perki tuos pacius lenkiskus langus su mazu uzrasu made in EU,tik uz kv. m mokesi ne 270 lt ,o bent jau 270 e! Taigi pateiksiu kelis skaicius imu to paties lango pagal kv.m is skirtingu firmu: litewsko-polski rehau-276.4 lt,Kowno-veka-270.5 lt; wilenska gealan-220.11 lt;ir polska-norvi ir litewska-polska fauga apie 245 lt. Dar liko suzinoti kokia bus litewska-polska schuco nu ir fshystko bendze!
Ka galetumet pasakyti is kainu,ka jie cia man stumia polska gu...ar chinska gu...?
Zodziu, tu Alfasz prekiauji Veka tai dabar man ir parasyk kas ir is kur atkeliauja,ir kuo jusu veka alia made in germany yra geresnei nei veka made in EU 4u.gif ?

Aisku nereik taip sutirstint spalvu, kaip kad parasete..

Jei kalbet apie Veka, tikra vokiska, tai ir dokumentai aisku yra, is kur veztas profilis, ir pvz apkaustai ne is Lenkijos, ir stiklo paketai lietuviski, ir tarpines vokiskos perkamos.

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2011 02 12, 10:21)
Aisku nereik taip sutirstint spalvu, kaip kad parasete..

Jei kalbet apie Veka, tikra vokiska, tai ir dokumentai aisku yra, is kur veztas profilis, ir pvz apkaustai ne is Lenkijos, ir stiklo paketai lietuviski, ir tarpines vokiskos perkamos.

as ne sutirstinu, as tik rastiskai filosofuoju thumbup.gif taigi tam forumas ir skirtas, ar ne ?jei nori duok man savo kontakta parasysiu ir tau ko man reikia!Turiu su kuo palyginti nes dabar turiu 2 firmas kurios parduoda veka.Sakai stiklo paketas-made in LT,profiliai,tarpines-is DE,o roto frank is kur jie,jei ne Polska,jei ne is EU ,tada tik belieka motinele China verysad.gif !Man del saves norisi zinoti,as seip kai ka nors perku visada apziuriu is kur daiktas, kas jame sudeta,dabar yra tiek gu... pridaryta ant svieto ,kad baisu net koja i parduotuve ikelti, ai tiesa ar zinai ka nors apie hebe-schiebe-tur 4u.gif ?
Atsakyti
Perskaičiau visą temutę, bet jau galva apsisuko nuo tų langų.

Ką patartumėte dviejų kambarių butui ( tai būtų trys langai ir balkono durys)?Butas vidinis, paskutinis aukštis? Kokius čia profilius rinktis?Na svarbiausia, kad vėjas nešviltptų, ir langas iš vidinės pusės nerasotų, bet čia gal jau tik sudėjimo problema, o ne profiliuose.

Kaip firmos KRONAS? ir TiksLangai?

Dėkoju.
Atsakyti