QUOTE(Ievuuska @ 2011 03 16, 00:18)
Jau kokį mėnesį kasdien stebiu viešbučių kainas Londone ir negaliu atsistebėti, kaip viskas pabrangę

Seniau už 60 svarų būdavo galima nesunkiai rast tikrai gerą viešbutį, o gerai patykojus ir po 40 neblogų variantų nukrisdavo. Dabar nieko panašaus

Man iki skrydžio dar 2 mėn., tačiau vakar dėl visa pikta užsisakiau mane tenkinantį variantą. Esminis dalykas - gera vieta ir gera kaina. Tai va, turiu 2vietį Victorijoj po 42 svarus. Viešbutis tikrai baisokas, bet gal jame per daug nesedėsim...
http://www.booking.c...S4838484938;ws=
Dar ir kažkokie pusryčiai į tą kainą įeina. Nieko nesitikiu, bet visvien be galo džiaugiuosi, nes nieko panašaus kuris laikas nemačiau. Jwi kartais ką paskutinę minutę užmatysiu, tai be jokių nuostolių galiu atsisakyt 2 d. iki atvykimo.
Buvom šiame viešbutyje 2008 metais, tiksliau rezervavom Ivy house, bet perkėlė į šį, nes ten trys iš eilės viešbutukai priklauso indams

, būkit pasirengę skurdas aplink.Bet jei tik permiegojimui, tai dar dar... Vietos labai mažai, vos prasilenki. Jei kambariukas į Viktorijos stoties pusę, tai siūlau bandyt susitarti, kad pakeistų į gatvės pusę, nes kitaip lauks bemiegės naktys, kaip traukinių stotį jausmas toks, ne tai kad pravažiuoja keli traukiniai, bet nuolat ir taip cypia bėgiai.

Kas gerai-tai super patogi vieta, na ir man skanūs buvo pusryčiai, ilgai dar grįžę valgėm skrudintą duoną su džemu (įpratę buvom per savaitę) ,personalas virtuvėlėje azijiečiai. Pusryčiams dar duodavo sausų pusryčių su pienu, sulčių, kavos, arbatos. Esu fotoreportaže įdėjusi foto kambariuko, buvau plačiau aprašius nesuprantu kodėl moderatorė koregavo žinutes ir nebėra pilno aprašymo.