Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(nepasiekiama @ 2011 03 13, 22:35)
O bilietus su easybus galima pirkti tik online? Ar galima tiesiog isigyti juos vietoj, oro uoste?  blush2.gif

na as tai pirma kart su jais vaziuosiu tai enzinau net tiksliai, gal ir galima pas koki vairuotoja, bet jau sansu, kad gausit paciu pigiausiu turbut nera.
bet va paziurejau , net national express is stansted veza kai kuriom valandom po 5,50, tai kam reikia arciau victorios, ir siuo labai apsimoka 4u.gif
Atsakyti
Jau kokį mėnesį kasdien stebiu viešbučių kainas Londone ir negaliu atsistebėti, kaip viskas pabrangę blink.gif Seniau už 60 svarų būdavo galima nesunkiai rast tikrai gerą viešbutį, o gerai patykojus ir po 40 neblogų variantų nukrisdavo. Dabar nieko panašaus doh.gif blink.gif Man iki skrydžio dar 2 mėn., tačiau vakar dėl visa pikta užsisakiau mane tenkinantį variantą. Esminis dalykas - gera vieta ir gera kaina. Tai va, turiu 2vietį Victorijoj po 42 svarus. Viešbutis tikrai baisokas, bet gal jame per daug nesedėsim... http://www.booking.c...S4838484938;ws=
Dar ir kažkokie pusryčiai į tą kainą įeina. Nieko nesitikiu, bet visvien be galo džiaugiuosi, nes nieko panašaus kuris laikas nemačiau. Jwi kartais ką paskutinę minutę užmatysiu, tai be jokių nuostolių galiu atsisakyt 2 d. iki atvykimo.
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 03 16, 00:18)
Jau kokį mėnesį kasdien stebiu viešbučių kainas Londone ir negaliu atsistebėti, kaip viskas pabrangę  blink.gif Seniau už 60 svarų būdavo galima nesunkiai rast tikrai gerą viešbutį, o gerai patykojus ir po 40 neblogų variantų nukrisdavo. Dabar nieko panašaus  doh.gif  blink.gif  Man iki skrydžio dar 2 mėn., tačiau vakar dėl visa pikta užsisakiau mane tenkinantį variantą. Esminis dalykas - gera vieta ir gera kaina. Tai va, turiu 2vietį Victorijoj po 42 svarus. Viešbutis tikrai baisokas, bet gal jame per daug nesedėsim... http://www.booking.c...S4838484938;ws=
Dar ir kažkokie pusryčiai į tą kainą įeina. Nieko nesitikiu, bet visvien be galo džiaugiuosi, nes nieko panašaus kuris laikas nemačiau. Jwi kartais ką paskutinę minutę užmatysiu, tai be jokių nuostolių galiu atsisakyt 2 d. iki atvykimo.

nu dar booking.com, nuotraukos nieko, bet tripadvisor.com tai nelabaio kas, bet ka noret 1 zvaigzde, o ir uz ka ten jas uk duoda tai neiasku.

siaip dar labai daug laiko liko pasekite travelodge.co.uk, rinkites kur raso, kad room from 19 svaru, iveskite londona ir ismes pasirinkima visame londone, buna tikrai geru variantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 03 16, 00:18)
Jau kokį mėnesį kasdien stebiu viešbučių kainas Londone ir negaliu atsistebėti, kaip viskas pabrangę  blink.gif Seniau už 60 svarų būdavo galima nesunkiai rast tikrai gerą viešbutį, o gerai patykojus ir po 40 neblogų variantų nukrisdavo. Dabar nieko panašaus  doh.gif  blink.gif  Man iki skrydžio dar 2 mėn., tačiau vakar dėl visa pikta užsisakiau mane tenkinantį variantą. Esminis dalykas - gera vieta ir gera kaina. Tai va, turiu 2vietį Victorijoj po 42 svarus. Viešbutis tikrai baisokas, bet gal jame per daug nesedėsim... http://www.booking.c...S4838484938;ws=

Buvom šiame viešbutyje 2008 metais, tiksliau rezervavom Ivy house, bet perkėlė į šį, nes ten trys iš eilės viešbutukai priklauso indams lotuliukas.gif , būkit pasirengę skurdas aplink.Bet jei tik permiegojimui, tai dar dar... Vietos labai mažai, vos prasilenki. Jei kambariukas į Viktorijos stoties pusę, tai siūlau bandyt susitarti, kad pakeistų į gatvės pusę, nes kitaip lauks bemiegės naktys, kaip traukinių stotį jausmas toks, ne tai kad pravažiuoja keli traukiniai, bet nuolat ir taip cypia bėgiai. doh.gif Kas gerai-tai super patogi vieta, na ir man skanūs buvo pusryčiai, ilgai dar grįžę valgėm skrudintą duoną su džemu (įpratę buvom per savaitę) ,personalas virtuvėlėje azijiečiai. Pusryčiams dar duodavo sausų pusryčių su pienu, sulčių, kavos, arbatos. Esu fotoreportaže įdėjusi foto kambariuko, buvau plačiau aprašius nesuprantu kodėl moderatorė koregavo žinutes ir nebėra pilno aprašymo.
Atsakyti
Tai ir pati sakau, kad viesbutis siaubingas ax.gif Buvau nusiteikus nakciai skirt iki 60 svaru, bet kad ir uz tuos 60 nieko bent daugiau maziau normalaus nera salia centro. Tai jau geriau imt pigiausia varianta ir nesigrauzti, negu imt visvien bloga, bet brangesni. Suprantu, kad laiko iki keliones dar daug, bet tai kad pastoviai ir siaip stebiu, kokie tarkim pasiulymai buna kelios nakvynems artimiausiu metu, tai del to ir stebiuosi, kad beveik nebuna normaliu pasiulymu. Tai vat ir stveriau apsidraudimui si varianta. Jei kartais likus keliom dienom rasiu kazka padoraus, sia savo rezervacija atsauksiu, o jei nieko neastiras, tai kaip nors pernakvosiu biggrin.gif Butu pirma kelione i Londona, tai gal kiek ir pergyvenciau, noreciau kiek daugiau komforto, bet dabar aktualu tik stogas virs galvos, nesinervinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 03 16, 20:48)
Tai ir pati sakau, kad viesbutis siaubingas  ax.gif Buvau nusiteikus nakciai skirt iki 60 svaru, bet kad ir uz tuos 60 nieko bent daugiau maziau normalaus nera salia centro. Tai jau geriau imt pigiausia varianta ir nesigrauzti, negu imt visvien bloga, bet brangesni. Suprantu, kad laiko iki keliones dar daug, bet tai kad pastoviai ir siaip stebiu, kokie tarkim pasiulymai buna kelios nakvynems  artimiausiu  metu, tai del to ir stebiuosi, kad beveik nebuna normaliu pasiulymu. Tai vat ir stveriau apsidraudimui si varianta. Jei kartais likus keliom dienom rasiu kazka padoraus, sia savo rezervacija atsauksiu, o jei nieko neastiras, tai kaip nors pernakvosiu  biggrin.gif  Butu pirma kelione i Londona, tai gal kiek ir pergyvenciau, noreciau kiek daugiau komforto, bet dabar aktualu tik stogas virs galvos, nesinervinu  mirksiukas.gif

o tai kodel jums travelodge nepatinka(na nabent nera geru kainu jums reikiamoms dienoms) yra covent gardene, waterloo gi centras, na aisku be pusryciu, bet bent neblogi atsiliepimai,net geri.na aisku kaip nebuvus negaliu 100 proc garantuot, bet lekiam kovo 30, tai dar spesiu ir atsiliepimus parasyt.be to waterloo kainos maciau net nuo 35svaru uz dvivieti, kuris su atskiru tuliku ir dusu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 16 kovo 2011 - 20:40
QUOTE(vile999 @ 2011 03 16, 21:36)
o tai kodel jums travelodge nepatinka(na nabent nera geru kainu jums reikiamoms dienoms) yra covent gardene, waterloo gi centras, na aisku be pusryciu, bet bent neblogi atsiliepimai,net geri.na aisku kaip nebuvus negaliu 100 proc garantuot, bet lekiam kovo 30, tai dar spesiu ir atsiliepimus parasyt.be to waterloo kainos maciau net nuo 35svaru uz dvivieti, kuris su atskiru tuliku ir dusu

Patinka, patinka, tik kad kaina kandziojas. mano norimom datom nuo 79 svaru mirksiukas.gif Jei butu bent 60 - imciau.
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2011 03 16, 21:50)
Patinka, patinka, tik kad kaina kandziojas. mano norimom datom nuo 79 svaru  mirksiukas.gif  Jei butu bent 60 - imciau.

tai sekit kainas, likus apie 30-21 dienom iki tam tikros datos kainos mazeja ir atsiranda kambariu saveriu taip vadinamu, sumos negrazinamos jei neatvaziuojat, bet zymiai pigiau.

mes kaip pirkom tai rasiau trim naktim isejo apie 184svarau cia southwarke, salia waterloo, nes geresnem kainom prasovem, bet paskui waterloo atsirado uz 150 tom trim dienom doh.gif na bet ka padarysi, baisu labai rizikuot buvo ir laukt dar kazko.
nebent jusiskem dienom kokios nors ju sventes tada nekas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 16 kovo 2011 - 22:20
http://www.daysoutgu...for1london.aspx - gal kam bus aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliaujam ir mes dviese i Londona, Busime 5 dienas, bet skryziai perpiet, tai zodziu turesim 3 pilnas dienas. Miesta pazistu pakankamai, metro naudotis moku, tik vat labai issigandau del tu lovos blakiu... Uzsakiau Central Park Hotel, gal esate kas buve? Nes kaina tikrai normalia sumokejau, o viena atsiliepima toki baisu perskaiciau kad eik tu sau.... Tai kaip jums su viesbuciais?
Atsakyti
va sitam tikru atsiliepimu puslapiuke yra apie ta viesbuti ir nuotrauku zmoniu prideta ir atsiliepimu, na vabaliuku matosi nuotraukose, bet cia turbut ir brangiuose gali pasitaikyt, as to irgi labiausia bijau.siaip bent jau tvarkingai atrodo kambariai, vonia su tuliku.idomu kokia kaina ax.gif
http://www.tripadvis...on_England.html
Atsakyti
Jei darbo diena (pvz naktis is 3iadienio i 4adieni) Tai uz kambari su 2 lovom mokejom 89 svarus, o jei savaitgalis tai siek tiek virs simto, gal 109 kokius. Emiau sita, nes vieta tobula, labai geras susisiekimas, plius po truputi bandau gyvenamaja vieta toliau nuo centro imt biggrin.gif
Ta geguze dar toli, bet jau marsruta susiplanavau, pasiskaiciavau kiek laiko uzims ir tt biggrin.gif mama sako kad as maniake - nupirkau bilietus ir kita vakara jau marsruta delioju biggrin.gif Tik vat ko as bijau viesbuty - jei pasitaikys kambarys su tais vabaliukais ir reiks reikalaut kad pakeistu kambari, manes gali nepaklausyt, nes as nepilnamete (nerimtai atrodau biggrin.gif) o mama ne zodzio angliskai nemoka... na ziuresim, pries kelione dar parasysiu viesbuciui, pasakysiu kad atsidetu koki svariausia kambari, kad mamai veliau alergijos nekiltu...
Atsakyti