Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(manosaule @ 2011 05 04, 10:46)
gal pasidalinsite nuorodomis???  4u.gif
as radau kelias:
http://www.smartsave.com/uk/  NUOLAIDU KUPONAI I MUZIEJUS!!!!!!!
http://www.daysoutgu...for1london.aspx  2 uz i kaina!!!!!!

Mes keliausime i Londona geguzes 12-16d.d., gyvensime netoli Picadilly Circus  smile.gif

Laba

Mes Londone busim nuo geguzes 11 d. ankstyvo ryto, o 14 d. vakarop griztam atgal i LT.
Na ne taip jau toli nuo musu gyvensit. smile.gif Prie visai salia Marble Arch ir Hyde Parko, toliau Paddington rajonas prasideda. Vienu zodziu visi salia.smile.gif

Taip, jusu nurodytas nuorodeles zinau, pirmaja ketinam panaudoti daugiau.
O ten kur antroji 2 uz 1 kaina, tai reik keliauti traukiniu kad ta nuolaida pasinaudoti, o mes kadangi nelabai numate traukiniu vaziuot tai iskart atkrenta. O siaip kas turi traukinio bilietus tai tikrai apsimoka. thumbup.gif

Dar geri puslapiai sie (aisku tos nuolaidos daznai keiciasi, nera amzinos), labai daug visokiu nuolaidu apskritai:

http://www.myvouchercodes.co.uk/

http://www.discountvouchers.co.uk/

Kai kur kartojasi tos pacios akcijos, nuolaidos. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2011 05 04, 18:38)
Aš, beveik paskutine stotelė raudonos linijos  4u.gif

Jei pačiam centre, tai Oxford street geriausia apsipirkimui  mirksiukas.gif

Dekui uz patarima. mirksiukas.gif
Cia ta raudona linija ziureti pagal metro.. biggrin.gif , Central linija?
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 05 05, 09:41)

Cia ta raudona linija ziureti pagal metro.. biggrin.gif , Central linija?

Taip, taip - link Eppingo. Hainault 4u.gif
Atsakyti
O aš pasidalinsiu aptiktunemokamų lankytinų vietų Londone gidu gal kam pravers:)
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 05 03, 15:52)

Beje ar labai grieztai tikrina bilieto laika Easy bus vairuotojai?  ax.gif Zinau kad jei paveluojama tai galima nuo nurodyto biliete laiko valandos begyje sesti i kita Easybus autobusa.

atsiklauskit jei noresit kitu laiku vaziuot vairuotojo, mes anksciau atvaziavom 40 min, nes neturejom ka veikt jau, tai ir prieme.
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 05 05, 09:22)
Laba dar syki smile.gif

Na man dar vienas klausimas iskilo del Travelcardo (ne Oyster).
Sakykit o Travelcard kortele perkant tarkim dienai tai ji galioja tik tos pacios dienos metu (pvz. 15 diena pirkta ir viskas), ar visgi 24 val., t.y. persikelia ir i kita diena.

Koks jos veikimo principas: ar reik papildyti kaip Oyster ar nusipirkai dienai tarkim uz 8 GBP ir viskas. Kaip supratau ja kaskart ilipant i metro reik kazkur nuskanuoti... g.gif. Taip vazinejom Vienoj, Romoj bet kazkaip nebepamenu... blush2.gif

Nedaug laiko liko iki isvaziavimo tai dabar visokiu klausimu gal ir kvailu iskilo.  doh.gif  biggrin.gif

kiek zinau nepersikelia kitai dienai travelcard
su oyster kortele apsimoka, jei labai nedaug vazinejat, ar reikia tik karta pavaziuoti pvz autobusu, bet siaip isitikinau , kad patogiau su travelcardu.nors ir ji reikia kist ieinant iseinant is stoties, bet bent jau man labiau jie oatinka
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2011 05 05, 10:03)
Taip, taip - link Eppingo. Hainault  4u.gif

pazystamos vietos:)
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 05 05, 06:22)
Laba dar syki smile.gif

Na man dar vienas klausimas iskilo del Travelcardo (ne Oyster).
Sakykit o Travelcard kortele perkant tarkim dienai tai ji galioja tik tos pacios dienos metu (pvz. 15 diena pirkta ir viskas), ar visgi 24 val., t.y. persikelia ir i kita diena.

Turetu galioti iki 4:29 sekancia nakti.
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 05 04, 22:55)
Kaip sekesi ??? Kokie ispudziai????

Labukas! Na vis laiko nebuvo parasyt po keliones doh.gif Na o ispudziai tokie, siaip patiko pats Londonas,savo groziu,architektura,tikrai yra ka pamatyti ir verta...
Dabar Airijojj gyvenam,vis sakydavau,jei kur noreciau gyvent ,tai Londone, ten tiek daug visko ka nuveikt,kur laika praleist smile.gif) Bet pamacius kaip ten tas gyvenimas vyksta,kazko nelabai man.. Na tu juodziu ten tai siaubas kiek,aisku centre mazai ju,bet toliau nuo centro tai baisu kas darosi.Na mes Ilforde gyvenom,tai vaziuodavom i centra metro,tai visko prisiziurejau.. doh.gif Ir kaip viskas brangu tai sakes doh.gif Vienai dienai vazinejimas metro mums kainavo 7,50 svaro,turejom Oysterius,tai kazkaip ten pirkdavom travel card vienai dienai ir taip tris dienas,na nezinau,mums taip patare. O centre tai toks biznis daromas is turistu kad siaubas.Vandens buteliukas 3 svarai, popcornu maisiukas 4,50 svaro.Ant kiekvieno kampo vi kazka kisa,kad pirktum...
Del muzieju tai buvom Madam Tussauds,Akvariume ir London eye. Tai man labiausiai patiko London eye na ir vaskinese siaip visai nieko, ypac po to kai isodina i tas masinytes ir ten vaziuoji,rodo Anglijos istorija visa,na reik pamatyt,sunku atpasakot,bet tikrai ispudingai viskas padaryta... Del fotografavoimosi prie vaskiniu figuru,tai kosmaras kiek zmoniu buvo,praeit neimanoma,o nusifotkint tuo labiau,tu stovi,o dar 50 akiu i tave ziuri ir laukia,ziauru doh.gif Akvariumas is vis nepatiko,absoliuciai jokio ispudzio nepaliko. schmoll.gif Emem ta big bus tour,tai va ten jo,tikrai verta ,nes praveza pro izymiasias vietas,galima islipt,pasivaiksciot,yra zemelapiai,tik mes nespejom visko apvaziuoti,nes velokai issiruosem,o jie atrodo tik iki 6 vakaro vaziuoja. Tai dar daug ko likom nepamate... Bet siaip smagu buvo... Paskutini pusdieni skyriau shopingams,bet nieko nenusipikau,apart keliu suvenyru.. Nes seilu kaip ir nebuvo,viskas labai brangu man pasirode,o ir siaip nelabai ko ir reikejo smile.gif))
Bet is esmes Londonas paliko nebloga ispudi..Reikes dar kada sugryzti ax.gif
Ai dar vyras norejo nulekti i Thorpe park,ten didziulis atrakcionu parkas,sumoki apie 30svaru dienai ir ten smaginiesi visa diena,bet vel gi,mums pritruko laiko...
http://www.thorpepar...CFcoa4QodvkYOgw
Imetu nuoroda,jei kas susidometu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 05 06, 12:44)
Labukas! Na vis laiko nebuvo parasyt po keliones  doh.gif Na o ispudziai tokie, siaip patiko pats Londonas,savo groziu,architektura,tikrai yra ka pamatyti ir verta...
Dabar Airijojj gyvenam,vis sakydavau,jei kur noreciau gyvent ,tai Londone, ten tiek daug visko ka nuveikt,kur laika praleist smile.gif) Bet pamacius kaip ten tas gyvenimas vyksta,kazko nelabai man.. Na tu juodziu ten tai siaubas kiek,aisku centre mazai ju,bet toliau nuo centro tai baisu kas darosi.Na mes Ilforde gyvenom,tai vaziuodavom i centra metro,tai visko prisiziurejau..  doh.gif Ir kaip viskas brangu tai sakes  doh.gif Vienai dienai vazinejimas metro mums kainavo 7,50 svaro,turejom Oysterius,tai kazkaip ten pirkdavom travel card vienai dienai ir taip tris dienas,na nezinau,mums taip patare. O centre tai toks biznis daromas is turistu kad siaubas.Vandens buteliukas 3 svarai, popcornu maisiukas 4,50 svaro.Ant kiekvieno kampo vi kazka kisa,kad pirktum...
Del muzieju tai buvom Madam Tussauds,Akvariume ir London eye. Tai man labiausiai patiko London eye na ir vaskinese siaip visai nieko,  ypac po to kai isodina i tas masinytes ir ten vaziuoji,rodo Anglijos istorija visa,na reik pamatyt,sunku atpasakot,bet tikrai ispudingai viskas padaryta... Del fotografavoimosi prie vaskiniu figuru,tai kosmaras kiek zmoniu buvo,praeit neimanoma,o nusifotkint tuo labiau,tu stovi,o dar 50 akiu i tave ziuri ir laukia,ziauru  doh.gif Akvariumas is vis nepatiko,absoliuciai jokio ispudzio nepaliko. schmoll.gif Emem ta big bus tour,tai va ten jo,tikrai verta ,nes praveza pro izymiasias vietas,galima islipt,pasivaiksciot,yra zemelapiai,tik mes nespejom visko apvaziuoti,nes velokai issiruosem,o jie atrodo tik iki 6 vakaro vaziuoja. Tai dar daug ko likom nepamate... Bet siaip smagu buvo... Paskutini pusdieni skyriau shopingams,bet nieko nenusipikau,apart keliu suvenyru.. Nes seilu kaip ir nebuvo,viskas labai brangu man pasirode,o ir siaip nelabai ko ir reikejo smile.gif))
Bet is esmes Londonas paliko nebloga ispudi..Reikes dar kada sugryzti  ax.gif
Ai dar vyras norejo nulekti i Thorpe park,ten didziulis atrakcionu parkas,sumoki apie 30svaru dienai ir ten smaginiesi visa diena,bet vel gi,mums pritruko laiko...
http://www.thorpepar...CFcoa4QodvkYOgw
Imetu nuoroda,jei kas susidometu  4u.gif

Laba

O jus su Oyster nevazinejot? Kodel patare geriau Travelcard pirkti?

Itariu prie London Eye irgi eiles kosmines... g.gif
Idomu kokiu metu jos trumpiausios buna biggrin.gif ... aisku nenuspesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 06 gegužės 2011 - 11:59
Ne ne,mes su oysteriais vazinejom,bet dienai ta papildyma nusipirkdavom uz 7,50svaro. Bet nezinau man drauge taip pasake,tipo vienai dienai pirkt,as ten per daug nesigilinau kas ir kaip unsure.gif Ai,as ten ne taip parasiau doh.gif Ne travel card,o day card ,susimaisiau blush2.gif
O del London eye,tai ten tokia eile prie bilietu buvo,kad siaubas kazkoks,jauciu 2 val maziausiai butu reikeje stovet doh.gif Nes mano vyras is kart sako,jei reiktu stovet cia tu bilietu tiek,as tikrai neiciau doh.gif As uzsisakiau bilietus internetu ,tai ten reikejo labai maza eile tik atstovet,kad juos pasiimti ir viskas, as pirkau i tris tuos is kart,tai London eye pasiemiau tuos bilietukus ir jau su jais ejau ir i akvariuma ir i vaskines be eiles mirksiukas.gif
Va cia
http://www.londoneye...amp;promoId=185
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaar: 06 gegužės 2011 - 12:06
QUOTE(rasaar @ 2011 05 06, 10:44)
Labukas! Na vis laiko nebuvo parasyt po keliones  doh.gif Na o ispudziai tokie, siaip patiko pats Londonas,savo groziu,architektura,tikrai yra ka pamatyti ir verta...

4u.gif 4u.gif
i vaskines geriausia eiti manau ryte ir paprasta diena , gal tada zmoniu maziau buna . Paskutini karta buvom antradieni tai prie bilietu gal koki 20 min. tik prastovejom(negali pirkti online , jei naudoji kuponus viena perki kitas nemokamai ) . Man irgi labaiusiai su traukinuku patiko , ten negalima fotkinti kai vaziuoji su juo , bet MB neiskente doh.gif doh.gif !!
London eye ypac greazu jei uztaikai kai saule leidziasi !!!del akvariumo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif !!
kas lieciant kelione ,tai Ilford 4 zona , ir visai dienai del to tokia sumele ! , jei pirkti nuo 9.30 off peak tai kainuoja maziau !!!
del shopingu , tai siemet po velyku labai trumpai buvo sale !!
o , kad centre reketai is visu pusiu tai pritariu drinks_cheers.gif !! reikia ar pasiimti ar i kokia didesne parduotuve uzeiti prie Big beno tesco nedidele yra , nes taip tai doh.gif doh.gif kosmines kainos .
big bus tour manau reikia pirkti bilieta nuo pacio ryto (jei netoli viesbutis , tada sutaupysite visai dianai ant kelioniu ) ir ta diena vazineti tik su tais autobusais. o laivu ar plaukete ?
o thorpio parkas labai labai isudingas , ipac kas nori adrenalino pasikrauti smile.gif))!!! bet ten reikia nuo pacio ryto eiti , mes pries parkui atsidarant nuvaziuojam ir geriau vaziuoti aisku paprasta diena . Nes savaitgaliai prie vienos supynes apie 2 val. gali reiketi prastoveti !!

Atsakyti
Aha,mes ir pirkom off peak,nes butu tada dar brangiau buve.. doh.gif Ai dar va kai vaziavom jau i oro uosta,tai nepagalvojom apie tai,kad bus trafikai po 5val,tai sakes,vos spejom i lektuva,nes autobusas kur vaziuodavo 40min,vaziavo pusantros val,tai dar 5 min veliau ir butume like Londone.... doh.gif Kamsciai mieste buvo siuabingi.Tai biski streso apturejom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 05 06, 11:42)
Aha,mes ir pirkom off peak,nes butu tada dar brangiau buve..  doh.gif Ai dar va kai vaziavom jau i oro uosta,tai nepagalvojom apie tai,kad bus trafikai po 5val,tai sakes,vos spejom i lektuva,nes autobusas kur vaziuodavo 40min,vaziavo pusantros val,tai dar 5 min veliau ir butume like Londone.... doh.gif Kamsciai mieste buvo siuabingi.Tai biski streso apturejom  blink.gif

doh.gif doh.gif nu ir kaineles!!kaip viskas brangsta , kazkaip retai tai net blink.gif blink.gif apakus !! tai vakar , reikejo su autobusu truputi pavaziuoti oyster prie saves neturejau isokau i autobusa paduodu 2 svarus o jis ziuri i mane doh.gif sako , kada paskutini karta vaziavai doh.gif , pasirodo jau 2.20 blink.gif !!
butumet pasilike pavieseti lotuliukas.gif , juokas juokais , bet as visada stresuoju , kai vezam ka nors i aerouosta keliom valandom anksciau isvaziuojam , nors mano mama sugebejo po registracijos paveluoti i lektuva doh.gif doh.gif !!
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 05 06, 13:05)
Ne ne,mes su oysteriais vazinejom,bet dienai ta papildyma nusipirkdavom uz 7,50svaro. Bet nezinau man drauge taip pasake,tipo vienai dienai pirkt,as ten per daug nesigilinau kas ir kaip  unsure.gif Ai,as ten ne taip parasiau  doh.gif Ne travel card,o day card ,susimaisiau  blush2.gif
O del London eye,tai ten tokia eile prie bilietu buvo,kad siaubas kazkoks,jauciu 2 val maziausiai butu reikeje stovet  doh.gif Nes mano vyras is kart sako,jei reiktu stovet cia tu bilietu tiek,as tikrai neiciau  doh.gif As uzsisakiau bilietus internetu ,tai ten reikejo labai maza eile tik atstovet,kad juos pasiimti ir viskas, as pirkau i tris tuos is kart,tai London eye pasiemiau tuos bilietukus ir jau su jais ejau ir i akvariuma ir i vaskines be eiles  mirksiukas.gif
Va cia
http://www.londoneye...amp;promoId=185

Na as irgi galvoju pirkti internetu, bet tik London Eye, kur 10 proc. nuolaida gaunasi. Komplekto mums nereik. Tai vat galvoju ar su tais internetiniais musu bilietais reikes iskart eiti ar visgi bendrai stovet eileje. g.gif Galvoju imti bilieta konkreciai dienai, tai vat ir mastau ar reikes stovet bendroj eilej ar ne?
Kai perki komplekta gal kazkoks Priority gaunasi ieinant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 06 gegužės 2011 - 13:44