Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(Lovella @ 2011 08 05, 22:01)
Kol kas niekas nepasiule verysad.gif Vis dar ieskau 4u.gif

O kiek jums reikia ? Keliese vaziuosite?
Atsakyti
Man atrodo visas Londonas yra nuostabus !! Kur bepazvelgsi,vis kazka idomaus ir pamatysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2011 08 05, 20:02)
Konkreciai apie London zoo nekokius atsiliepimus girdejus ir kad nlb verta ten eiti.  mirksiukas.gif

3 kartus esu buvus London zoo, ir kiekviena karta vis kazkas naujo buvo. Kam nepatiko tegul i Kauno zoologijos soda tegul nuvaziuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 08 06, 21:45)
3 kartus esu buvus London zoo, ir kiekviena karta vis kazkas naujo buvo. Kam nepatiko tegul i Kauno zoologijos soda tegul nuvaziuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat labai patiko London zoo.
Atsakyti
Tai visgi, ar patikimas tas puslapis? Ar galima juo pasitiketi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos , merginos ar pernai pirkti Oyster tiktu mums rudeni?? gal tik papildyt juos tereikia? kaip suzinoti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2011 08 06, 22:45)
Sveikos , merginos  ar  pernai pirkti Oyster  tiktu mums rudeni?? gal tik papildyt juos tereikia? kaip suzinoti ? g.gif

Oyster'iai jokiu galiojimu neturi schmoll.gif papildysit ir vaziuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 08 07, 11:04)
Oyster'iai jokiu galiojimu neturi  schmoll.gif papildysit ir vaziuokit  mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Aciu 4u.gif

Mes turim 2,jei reiktu kam labai, perleistumem iki spalio vidurio rolleyes.gif rolleyes.gif

tik reik antra surast mastau.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(asertyt @ 2011 08 06, 15:48)
Man atrodo visas Londonas yra nuostabus !! Kur bepazvelgsi,vis kazka idomaus ir pamatysi  bigsmile.gif

wub.gif wub.gif as gerejausi kiekvienu namu blush2.gif tkie visi grazus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 07 rugpjūčio 2011 - 14:41
Laba vakarą,

Merginos, gal galit rekomenduoti kokį nebrangų viešbutį, ar BB Londone - rajonas tiktų koks Maida Vale, Kilburnn'as na į tą galą link centro...
būčiau be galo dėkinga.. važuojam su draugėm savaitgaliui rugsėjį, tai norėtųsi kai jau ir bookin'tis porai naktų

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spugnė: 07 rugpjūčio 2011 - 20:51
QUOTE(Spugnė @ 2011 08 07, 21:51)
Laba vakarą,

Merginos, gal galit rekomenduoti kokį nebrangų viešbutį, ar BB Londone  - rajonas tiktų koks Maida Vale, Kilburnn'as na į tą galą link centro...
būčiau be galo dėkinga.. važuojam su draugėm savaitgaliui rugsėjį, tai norėtųsi kai jau ir bookin'tis porai naktų

ačiū  4u.gif

Kas tas yra "nebrangus" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 08 08, 15:46)
Kas tas yra "nebrangus"  g.gif

na koki 30-35 svarai zmogui, nes dabar kiek stebiu tai yra pvz triple room už 86 svarus nakciai... tai sakyciau nedaug, radom ir uz 79 , bet dislokacija nepatogi viesbucio... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki gal galetumet informuoti kur galiu su vaikais nuvykus i Londona pavalgyti? apart greito maisto. Aciu . domintu centre 4u.gif

Atsakyti