Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(meskiniene @ 2011 12 07, 22:13)
man asmeniskai tas informatyviausias puslapis
londono transportas
rasite visus map'us, kokio tik norite transporto

"hostelis" - cia hotel ?smile.gif ar kas blush2.gif

nea, hosteliai - tai kur daug lovu vienam kambaryje, ir kainos 9-12 euru nakciai smile.gif tai ne viesbuciai smile.gif mes pigiau norim, nes tik apsiperkam...

o kur primark? kurioje zonoje? ir westfield?
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2011 12 08, 10:21)
nea, hosteliai - tai kur daug lovu vienam kambaryje, ir kainos 9-12 euru nakciai smile.gif tai ne viesbuciai smile.gif mes pigiau norim, nes tik apsiperkam...

as tai i sita eisiu
Primark Stores
499-517 Oxford St, London W1C 2QQ, pagal mane tai 1 zona 4u.gif

daug parduotuviu yra Oxford gatveje.
pagooglink, rasi visu norimu parduotuviu adresus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2011 12 08, 10:21)

Primark yra Westfielde, Oxford streete bei kituose rajonuose. Daugiausia parduotuviu butent sitose dviejose vietose mirksiukas.gif
Atsakyti
buvau keliatą dienų Londone. Išpardavimų dar nėra, gyvenome Oxford gatvėje, tai ten parduotuvių begalės. Yra ir hm kelios, next, marks & spencer, zara ir kt. Yra ir primarkas, bet jau žmonių ten... Westfielde sakė dabar labai daug žmonių, ypač savaitgaliais, pažįstama sakė geriau ten kojos nekelti, tai ir nevažiavom, tačiau ten labai patogu, viskas po vieno stogu.
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2011 12 08, 08:21)

Yra dar ir bed and brekfast irgi nebrangu , ir dar pusryčiai ieina i kaina ( o jie tikrai sotus)
Kas liečia wesfield jie dabar jau yra 2 viena White city ir dabar nesenai atsidares stratforde . White city primarko nera , ir stratforde kiek teko girdeti tikrai didesnis , taip , kad neapsigaukite nesumaišykite smile.gif))
Taip , kad jums spresti smile.gif) , ofsford street visos pardotuves , bet tai gatveje ( kaip laisves alejoje smile.gif)) o ten westfield stratforde jau bus 3 zona , bet viskas po vienu stogu !
O kas liečia žmoniu tai ju savaitgaliais ypač daug , bet ir tiek wesfield , tiek oxsforde !!!

Papildyta:
QUOTE(Rimrom @ 2011 12 07, 20:38)
laba
pagrindinis tiksas man asmeniskai - apsipirkti. Noreciau rubu (kokybiskesniu, nezinau, ar Primark tokiu yra, bet labai noriu timberland batu, emu/ugg, calvin klein, UCB, burberry, o gal yra kur nors vistoria secret ar jcrew?), elektronikos (foroaparato ir mobilaus telefono).
gal patarsit, kur visa tai ieskoti? maciau si centra: http://uk.westfield.com/stratfordcity/, tik nezinau, kaip iki jo nusigaut. nakvosim greiciausiai cia: 6 Daventry Street - London, England

taip pat svaigsta drauge, kaip nori London eye, bet supratau, kad Snt. Paul labaiu apsimoka.

klausimai dar:

1. gal turit internetini varianta metro stoteliu/autobusu ir pan?
realiai man reikia susiagudyti kaip nuvaziuot nuo oro uosto iki parduotuviu (pirmas taskas), tada iki hostelio, tada koki london eye, kluba naktini, tada hostelis, miegam, kita diena vel shopingas ir skrendam namo

gal patartumete ka?
buciau laaabai dekinga smile.gif

sveika !!
Nu primarke tokiu dalyku tai tikrai nebuna smile.gif)! Ten paprasti nevardinei drabučiai pigus smile.gif) ka paminejei ka noretum nusipirkti , tai arba i tas parduotuves eiti arba dar gali pasiūlyti TKMax parduotuve , ten firmu drabužei , bet reikia laiko pereiti smile.gif)) , bet kainos pigios.
Kas del žemelapio , tai imetu nuoroda imeti kur esi ir kur nori , surašo metro , autobusus , laika ir ttt

Keliones planuotojas
Papildyta:
QUOTE(**sea** @ 2011 12 08, 23:21)
Yra dar ir bed and brekfast irgi nebrangu , ir dar pusryčiai ieina i kaina ( o jie tikrai sotus)
Kas liečia wesfield jie dabar jau yra 2 viena White  city ir dabar nesenai atsidares stratforde . White city primarko nera , ir stratforde kiek teko girdeti tikrai didesnis , taip , kad neapsigaukite nesumaišykite smile.gif))
Taip , kad jums spresti smile.gif)  , ofsford street visos pardotuves , bet tai gatveje ( kaip laisves alejoje smile.gif)) o ten westfield stratforde jau bus 3 zona , bet viskas po vienu stogu !
O kas liečia žmoniu tai ju savaitgaliais ypač daug , bet ir tiek wesfield , tiek oxsforde !!!

Papildyta:

sveika  !!
Nu primarke tokiu dalyku tai tikrai nebuna smile.gif)!  Ten paprasti nevardinei drabučiai pigus smile.gif) ka paminejei ka noretum nusipirkti , tai arba i tas parduotuves eiti arba dar gali pasiūlyti TKMax parduotuve , ten firmu drabužei , bet reikia laiko pereiti smile.gif)) , bet kainos pigios.
Kas del žemelapio , tai imetu nuoroda imeti kur esi ir kur nori , surašo metro , autobusus , laika ir ttt

Keliones planuotojas

Oi pažiurejau kur gyvensite tai 25min . Iki oxsford street  Tai tik ten pirmyn , nereikia nei autobusu !!jei  ka rasyk patarsiu jei žinosiu smile.gif)

Atsakyti
Buvau gruodzio 1-4 dienom Londone,tai galiu pasakyti,kad ispardavimu buvo tikrai (buvau Oxford street),Eco batams buvo 20% nuolaidos, ir dar dovanu idave.Next parduotuvej daug kur maciau 30% nuolaidas.Parfumerijai,kosmetikai(prabangiai) 10% nuolaidos buvo,o megineliu pridejo tiek,kad net isdovanojau kitus.Garsiu firmu rubams,dzinsams nuolaidos iki 40%.
Dar prisiminiau, Skotiskos vilnos vyriskiems svarkams,megztiniams nuolaidos (o tai tikrai brangus rubai).
Atsakyti
aciu labai, merginos smile.gif padejot.

linkstu i oksfordo gatve kol kas smile.gif bet ir wetfield idomu.
o kur yra bed and brekfast?

ir dar - kus pasiulytumet vakare nueiti?jaukiai pasedet ar pasokti? ar miuziklai kur?
Atsakyti
sveikos
jau tikrai yra ispardavimu oxford gatveje 4u.gif
siandien buvau, ten tokiagalybe tu parduotuviu, kad tikrai rasit, ko ieskot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2011 12 11, 19:36)
sveikos
jau tikrai yra ispardavimu oxford gatveje 4u.gif
siandien buvau, ten tokiagalybe tu parduotuviu, kad tikrai rasit, ko ieskot thumbup.gif

na, as labiau tikiuos, kad nuolaidu dar butu, nes sausio vidury keliausiu smile.gif
aciu uz easybus mergaitesm, dbr bilietai po svara, ziauriai faina.

o del svaru: kur geriau keistis? galeurus patogiau vezti, paims parduotuveje?
Atsakyti
UK eurais niekur neatsiskaitysite
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2011 12 12, 20:51)
o del svaru: kur geriau keistis? galeurus patogiau vezti, paims parduotuveje?

Anglijoje tik svarai. smile.gif Gali kortele atsiskaityti,ar bankomate nusiimti, ar Lietuvoje nusipirkti svaru. Ivairiai galima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2011 12 12, 20:51)
na, as labiau tikiuos, kad nuolaidu dar butu, nes sausio vidury keliausiu smile.gif
aciu uz easybus mergaitesm, dbr bilietai po svara, ziauriai faina.

kur cia bilietai po 1 svara ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti