Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(Pause @ 2012 01 12, 05:05)
O kas tas AZ?

Cia tokia knygele, nuo A iki Z 4u.gif Vadinama "Azetke". Joje yra visa reikalinga turistui informacija. Shooping centrai, metro stoteliu map'as, bus'u map'as ir pan. Lankomiausios vietos, na, zodziu, kas reikalinga keliaujant po London City 4u.gif Jeigu vaziuoji vienam kartui, pirkti neapsimoka, geriau pasiskolinti,nes kaina jos nemaza 4u.gif Jeigu kazkas domins, rasykite, galesiu nuskenuoti dominancia info 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

turiu prasyma-klausima. prigasdino mane viena drauge, kad anksciau Londone buvo sunkiai imanoma atsiskaityti su debetinesis Visa kortelemis (nekreditinemis, maestro ir pan, o tom paprastom). ar tai tiesa? ar tikrai verta veztis visus grynuosius? Nes as noriu pasishopinti parduotuvese: primarke, oxfordo gatveje ir ar tikrai nepriima? nes net Rusijoj priiima, tai jau Londone gal tikrai turetu...

ir jeigu ka, kokiam bankomate/banke geriau nuimti, kur mazesni mokesciai?

lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2012 01 14, 17:13)
sveikos smile.gif

turiu prasyma-klausima. prigasdino mane viena drauge, kad anksciau Londone buvo sunkiai imanoma atsiskaityti su debetinesis Visa kortelemis (nekreditinemis, maestro ir pan, o tom paprastom). ar tai tiesa? ar tikrai verta veztis visus grynuosius? Nes as noriu pasishopinti parduotuvese: primarke, oxfordo gatveje ir ar tikrai nepriima? nes net Rusijoj priiima, tai jau Londone gal tikrai turetu...

lauksiu atsakymo smile.gif

tikrai nepriima smile.gif aš bandžiau traukinio bilietą pirkti oro uoste su visa, tai žiūrėjo į mane kaip į nesveiką - pas juos visa tik gryniesiems iš bankomato išsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimrom @ 2012 01 14, 17:13)

Neturėjau jokių problemų atsiskaitydama Visa Electron parduotuvėse (2011 spalį) ar išsiimdama pinigus bankomatuose.
Nuskaitomi mokesčiai priklauso nuo tavo banko. Gali pasitikrint kokie įkainiai už grynųjų išėmimą bankomatuose užsienyje, paprastai proc. nuo sumos, minimum 10 Lt už operaciją.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 01 14, 21:34)
Neturėjau jokių problemų atsiskaitydama Visa Electron parduotuvėse (2011 spalį) ar išsiimdama pinigus bankomatuose.
Nuskaitomi mokesčiai priklauso nuo tavo banko. Gali pasitikrint kokie įkainiai už grynųjų išėmimą bankomatuose užsienyje, paprastai  proc. nuo sumos, minimum 10 Lt už operaciją.

o kreditinemis galima atsiskaityti? kaip yra? ir kuriomis is LT be problemu?
Atsakyti
Man nebuvo irgi problemu atsiskaitant su paprasta Visa kortele, tik is bankomatu neapsimoka imti pinigu, nes mokestis didelis, geriau tureti siek tiek grynu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimrom @ 2012 01 15, 12:08)
o kreditinemis galima atsiskaityti? kaip yra? ir kuriomis is LT be problemu?

Taip, galima...As turiu SEB banko Visa kredt. kortele, ja man pasiule paciame banke, nes tipo labai geros salygos pinigu isgryninimui ir pan, bet kadangi ja senai turiu, tai nelabai ka ir pamenu. Londone man problemu su ja nebuvo. Naudojausi abiem kortelem, bet va sumaisius nusiemiau pinigu is debetines, tai jau skaudejo doh.gif nuskaiciavo swed bankas net 20lt.
Atsakyti
man su jokiom kreditinėm problemų nebuvo
Atsakyti
aciu uz atsakymus labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu bilietus geguzes men.,papasakokik, kaip dabar man mazdaug suziureti nuolaidas, na, pvz, gap'e, next'e ir pan? Tiesiog gal yra koks psl kur skelbiami sale'ai? Vaziuoju ne londono idomybiu pasiziureti, nes jau maciau, o padaryti pavasarini shoppinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 01 16, 14:04)
Sveikos, turiu bilietus geguzes men.,papasakokik, kaip dabar man mazdaug suziureti nuolaidas, na, pvz, gap'e, next'e ir pan? Tiesiog gal yra koks psl kur skelbiami sale'ai? Vaziuoju ne londono idomybiu pasiziureti, nes jau maciau, o padaryti pavasarini shoppinga smile.gif

Tokiu laiku bendrų nuolaidų nebūna. Tiesiog pačias parduotuves patikrinkit ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 01 16, 16:53)
Tokiu laiku bendrų nuolaidų nebūna. Tiesiog pačias parduotuves patikrinkit ir tiek  mirksiukas.gif

aciukas, bet pvz del H&M klausimuka turiu, pvz,. el pardoje sale buna neblogi, t.y. jeigu ir ne didelis sale'as, bet vistiek randi kazka pigiau daug, o va jau real parduotuvese sunkoka...ar cia man taip tik pasitaike per visus "London shopping weekendus"
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 01 16, 17:02)
aciukas, bet pvz del H&M klausimuka turiu, pvz,. el pardoje sale buna neblogi, t.y. jeigu ir ne didelis sale'as, bet vistiek randi kazka pigiau daug, o va jau real parduotuvese sunkoka...ar cia man taip tik pasitaike per visus "London shopping weekendus"

Paprastai visos parduotuvės turi kampelį ar kelias lentynas, kur yra sale. Tai, gal juose ką nors rasit.
bEt, šiaip gegužės mėn nebūna išpardavimų schmoll.gif
Atsakyti