Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės! 4

QUOTE(sandrilasa @ 2010 11 22, 15:29)
sveikutes cia tikrai labai daug info smile.gif) saunu!mes gruodzio 6 vyksim savaitei i Londona tik vat labai intensyviai ieskau ir nieko nerandu ka ydomaus mano duryte galetu pamatyti Londone jai 4 metai..labai laukiu informacijos sia tema smile.gif

Sveiki

Tas voveryčių parkas nerealus, būtų galima ten nuvesti, ir kiek jau kartų minėjau, vaikų žaislų 4 ar 5 aukštų parduotuvė. wub.gif
Ir man rodos jau Londonas bus pasipuošęs, taigi turėtų tikrai buti gražu ax.gif
Atsakyti
O parduotuvės gruodžio 31 dieną dirba? g.gif
Nes galvoju,kad visai nieko būtų dar 31d. prasilėkt pro kelias mylimas parduotuves wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 11 22, 23:15)
O parduotuvės gruodžio 31 dieną dirba? g.gif
Nes galvoju,kad visai nieko būtų dar 31d. prasilėkt pro kelias mylimas parduotuves  wub.gif  wub.gif

Manau , kad dirbs , nes 31d. darbo diena tik gali gal buti sutrumpintos valandos , dar kaip tik bus ispardavimai ( gal dar bus like g.gif ) nepasibaigia . 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 11 23, 13:09)
Manau , kad dirbs , nes 31d. darbo diena tik gali gal buti sutrumpintos valandos , dar kaip tik bus ispardavimai ( gal dar bus like  g.gif ) nepasibaigia .  4u.gif  4u.gif

Neturėtų dar būt pasibaigę.Ir dar 1 Sausio savaitę turėtų visą būt.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 11 23, 19:25)
Neturėtų dar būt pasibaigę.Ir dar 1 Sausio savaitę turėtų visą būt.

Sveikos keliauninkes ir "ten"gyvenancios 4u.gif
Turiu pora klausimu (kol kas blush2.gif )

1.Domina Oxford street, Leicester square vietos. Zodziu kaip galima arciau centro.
Reikalingas B&B dvivietis arba studija (su virtuvele). Aiksu galima ziuret varianta su san. mazgu koridoriuje. Seip svarbiausia tai geresne/centrine lokacija, na ir kaina biggrin.gif, kuo mazesne . Laikotarpis 17-24 JAN.

SEA - Jus berods raset kad apgyvendinimo variantu galetumet rekomenduoti?

2. Shoppingas biggrin.gif. Ar as teisingai supratau, visi ispardavimai jau bus pasibaige iki sausio 15 d? Kaip suprantu, geriausias shoppingas Oxford gatveje, ar ...?
Gal kas galite parekomenduoti vintaziniu drabuziu parduotuveliu?

ACIU!

Atsakyti
sveikutes , buvau truputi uzsiemusi tai tik siandiena prisedau blush2.gif blush2.gif .imetu keliata nuorodu kur tikrai nebrangiai , reikia ivesti dienas ir ismeta pasirnikima pagal kaina , pagal vieta .

nebrangus viesbuciai

viesbuciai , b&b

viesbuciai , sveciu namai , b&b paieska

cia gera paieska pagal zemelapi kurioje vietoje norite apsistoti ax.gif ax.gif
pagal londono zemelapi paieska

pigus b&b

QUOTE(Liviko @ 2010 11 23, 22:25)

2. Shoppingas  biggrin.gif. Ar as teisingai supratau, visi ispardavimai jau bus pasibaige iki sausio 15 d? Kaip suprantu, geriausias shoppingas Oxford gatveje, ar ...?

ACIU!

sveikute !!
kas liecia ispardavimus jie prasideda antra kaledu diena anksti ryte ir tesesi tol kol neissiparduoda , taip , kad iki kada jie tiksliai buna nezine . vieni anksciau kiti veliau baigia issiparduoti blush2.gif blush2.gif . kas liecia shopingus tai galima ir ne tik oxforde , yra daugiau chopingu centru blush2.gif blush2.gif , vienas didziausiu tai Westfield

user posted image

westfield parduotuviu sarasas

brend croso parduotuviu centras , bet jau mazesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 24 lapkričio 2010 - 15:38
O dabar dar nera jokiu ispardavimu? g.gif
Atsakyti
dabar imetu truputi muzieju nuorodu : blush2.gif blush2.gif

Madame Tussauds

50% nuolaida jei perkate online

cia nuolaidos jei norite aplankyti ne tik Madame Tussauds , bet ir Londono akvariuma ,London Dungeons arba Londono rata
Papildyta:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 24, 15:31)
O dabar dar nera jokiu ispardavimu? g.gif

kazkur skaiciau , kad kai kurios parduotuves jau pradeda kaledinius ispardavimus pvz . Jonh Lewis , bet pati dar nebuvau nemaciau . Tik maciau , kad jau visi puosiasi biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
keleta nemokamu muzieju :
Istorijos muziejus

The National Gallery

British muziejus

bank of England muziejus

Londono muziejus

Victoria and Albert muziejus

Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2010 11 23, 23:25)
Sveikos keliauninkes ir "ten"gyvenancios 4u.gif
Turiu pora klausimu (kol kas blush2.gif )

1.Domina Oxford street, Leicester square vietos. Zodziu kaip galima arciau centro.
Reikalingas B&B dvivietis arba studija (su virtuvele). Aiksu galima ziuret varianta su san. mazgu koridoriuje. Seip svarbiausia tai geresne/centrine lokacija, na ir kaina biggrin.gif, kuo mazesne . Laikotarpis 17-24 JAN.

SEA - Jus berods raset kad apgyvendinimo variantu galetumet rekomenduoti?

2. Shoppingas  biggrin.gif. Ar as teisingai supratau, visi ispardavimai jau bus pasibaige iki sausio 15 d? Kaip suprantu, geriausias shoppingas Oxford gatveje, ar ...?

ACIU!

Iki Sausio 15d.jaučiu bus pasibaigę,nes net ir man jau kirba ar dar bus išpardavima,kai aš būsiu Dec.31-Jan.6,nes berods didėja PVM rūbam,todėl greit viską išpirks,užtad jau 31d. noriu nubėgt į parduotuves bent kelias mėgstamas.
Šiaip išpardavimų visur daug,bet kiek kartų buvau-man vis tiek patogiausia Oxford street apsipirkinėt.Westfieldas geras,bet ten dalį fainų vidutinių kainų parduotuvių keičia beveik visas pirmas aukštas dizainerių parduotuvių,todėl man labiau patinka Oxford streetas.
Dėl vintažinių drabužių-nieko negaliu pasakyt...
Atsakyti
Vintažinis turgus-Camden Market. Įsivesk į Google-rasi visą info su foto ir t.t.
Atsakyti
Niekur nerandu tokios info i kuri Gatwiko terminala skrenda ryanair lektuvai is Kauno. Noriu internetu nusipirkti autobuso bilieta ir nezinau kuri terminala rinktis. Ir dar klausimelis kaip toli nuo Victoria stoties randasi Earl's court/west Brompton

Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2010 11 26, 22:52)
Niekur nerandu tokios info i kuri Gatwiko terminala skrenda ryanair lektuvai is Kauno. Noriu internetu nusipirkti autobuso bilieta ir nezinau kuri terminala rinktis. Ir dar klausimelis kaip toli nuo Victoria stoties randasi Earl's court/west Brompton

Destination Airline Terminal Code
Kaunas Ryanair South FR

Pietinis terminalas
Nuo Victoria stoties iki Earl's Court stoties yra ~4 km.
Atsakyti